Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.982
- Πόντοι
- 1.406
Θα ηθελε ν αναρτηθεί ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ εχει επισκεψιμοτητα.
Ολοι διαβαζουμε όλα σχεδον τα νηματα... Γιατι να μην ηθελε; Το τσατ τι παραπανω εχει;
εννοείται τυπε...θα σου δωκω την διευθυνση της να πεταχτείς να την παρεις με το λιαρ τζετ σου...τύπε μπορούμε να την βρούμε πουθενά αυτή? για real συνάντηση. τιμή? υπηρεσίες?
ήταν το νήμα που δέχονταν το μπούλινγκ
αν ήθελε να αναρτηθεί στους παππούληδες θα έγραφε κι εδώ
τον δικό μου αποχαιρετισμό να τον βάλετε στην ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο, εδώ μέσα ποιος θα τον διαβάσει?
εννοείται τυπε...θα σου δωκω την διευθυνση της να πεταχτείς να την παρεις με το λιαρ τζετ σου...
Παμε παλι...ήταν το νήμα που δέχονταν το μπούλινγκ
αν ήθελε να αναρτηθεί στους παππούληδες θα έγραφε κι εδώ
τον δικό μου αποχαιρετισμό να τον βάλετε στην ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο, εδώ μέσα ποιος θα τον διαβάσει?
θα στο εδινα τυπε,αλλα το πουλησα για να πηδηξω μια τετοια σαν αυτην....τύπε μήπως γίνεται να μου δανείσεις το δικό σου?
νταξει φιλε βασιλόφρων, εχυσα..να σαι καλα μαν
Αμα το θετεις ετσι πασοτελευταίο και το λήγω,
την πρώτη φορά που ζητήθηκε στον Άγιο από τον κ. gl να μεταφερθούν τα λόγια του, οι αναρτήσεις έγιναν σε 4-5 νήματα
πρώτα στα νήματα που έγραφε (π.χ. τσατ θρεντ) και έπειτα εδώ
σήμερα αναρτήθηκαν μόνο εδώ και αν δεν έκανα παρέμβαση, πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ, ότι θα έμεναν μόνο εδώ και όχι εκεί που έπρεπε εξ αρχής
δεν είπα ότι δεν έπρεπε να αναρτηθούν κι εδώ, αλλά όχι μόνον εδώ
πιστεύω ήταν λάθος του Αγίου και το είπα με το θάρρος της φιλίας μας
αν τώρα υπήρχαν άλλοι λόγοι δεν ξέρω, πάντως επιλογή του gl δεν ήταν και τον κόβω...
α δεν καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι
όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια
τελευταίο και το λήγω,
την πρώτη φορά που ζητήθηκε στον Άγιο από τον κ. gl να μεταφερθούν τα λόγια του, οι αναρτήσεις έγιναν σε 4-5 νήματα
πρώτα στα νήματα που έγραφε (π.χ. τσατ θρεντ) και έπειτα εδώ
σήμερα αναρτήθηκαν μόνο εδώ και αν δεν έκανα παρέμβαση, πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ, ότι θα έμεναν μόνο εδώ και όχι εκεί που έπρεπε εξ αρχής
δεν είπα ότι δεν έπρεπε να αναρτηθούν κι εδώ, αλλά όχι μόνον εδώ
πιστεύω ήταν λάθος του Αγίου και το είπα με το θάρρος της φιλίας μας
αν τώρα υπήρχαν άλλοι λόγοι δεν ξέρω, πάντως επιλογή του gl δεν ήταν και τον κόβω...
α δεν καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι
όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια
Τυπε μη τα κρατας για πολυ καιρο παντως,δεν κανει καλο :-Βασιλόφρων εγώ δεν τον παίζω, οπότε μην ποστάρεις άλλο, δεν πρόκειται να ανακουφιστώ. αλλά μπήκα στον πειρασμό
Αμα το θετεις ετσι πασο
είμαι λαθος τοτε! :Sαυτό φωνάζω εδώ και ώρα