rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.693
- Πόντοι
- 12.946
Έλα ντε, κανονικά πρέπει να συμμετέχει η επιτροπή ομόφωναΤραγο γιατι ο κυρ-ροντριγκεζ ειναι προεδρος????
Έλα ντε, κανονικά πρέπει να συμμετέχει η επιτροπή ομόφωναΤραγο γιατι ο κυρ-ροντριγκεζ ειναι προεδρος????
Ψψψψψψψ..... Ζωγραφίζεις........Αληθές, κύριε!
Σεις όμως που το ξέρετε;;;
Στηθήκατε στα 4 και δεν τα κατάφερα;;;
Είναι η μέρα του σήμερα. Αύριο θα είστε εσείς, μεθαύριο ο κ. @celebre , και τούμπαλιν.Τραγο γιατι ο κυρ-ροντριγκεζ ειναι προεδρος????
Έχει τα πρωτεία μεταξύ ίσων. Δηλαδή συγκαλεί σε συμβούλιο και ανακοινώνει τις αποφάσεις της επιτροπής.τι αρμοδιοτητες εχει ο προεδρος???
Εδώ ο κ. @celebre δίνεις ραντεβού για κούρσα και εξαφανίζεταιΈχει τα πρωτεία μεταξύ ίσων. Δηλαδή συγκαλεί σε συμβούλιο και ανακοινώνει τις αποφάσεις της επιτροπής.
Είδες παιδί μου, ε;;;Ψψψψψψψ..... Ζωγραφίζεις........
Οι ηλικιωμένοι δεν κοιιμούνται πολύ, κύριε!Nωρις σήμερα το ανοίξατε το μαγαζί.
Τι πίνετε;;;Μια Ρωσίδα με τα μπούτια έξω κάθεται στο ίδιο τραπέζι απέναντι μου στον καναπέ, ελλείψει τραπεζιού με τον εισαγγελέα δίπλα μου να μετράει πόσες φορές έχω κοιτάξει τα μπούτια της. Φευ στα ρωσικά μπούτια.
Μια Ρωσίδα με τα μπούτια έξω κάθεται στο ίδιο τραπέζι απέναντι μου στον καναπέ, ελλείψει τραπεζιού με τον εισαγγελέα δίπλα μου να μετράει πόσες φορές έχω κοιτάξει τα μπούτια της. Φευ στα ρωσικά μπούτια.
Και αυτό από κορίτσια της Ρωσικής υπαίθρου!
Και σεις είστε ξύπνια, κυρία!Πάλι ξύπνιος περίεργες ώρες, κύριε.
Genauso!Και σεις είστε ξύπνια, κυρία!
Two of a kind?
Lovely!Genauso!