blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.364
- Πόντοι
- 26.316
Με την πρόταση @blizardeye τι θα κάνουμε???
Ραπαπάου. Εξ αιτίας της ζελεδόπουτσας.
Οκ δεκτή η πρόταση @blizardeye
Με την πρόταση @blizardeye τι θα κάνουμε???
Ραπαπάου. Εξ αιτίας της ζελεδόπουτσας.
Οκ δεκτή η πρόταση @blizardeye
νοθεια μου μυριζει....Την πουτσίσατε.
Μην στεναχωριέστε, κ. συνάδελφε!νοθεια μου μυριζει....
νοθεια μου μυριζει....
ψόφαΜην στεναχωριέστε, κ. συνάδελφε!
Η υποψηφιότητά σας θα λάμψει, όπως λάμπετε και σεις ο ίδιος ανάμεσα στο πλήθος!!!
Το Νήμα των παππούληδων δηλώνει την αμέριστη εμπιστοσύνη του στην κρίση της Ελλανοδίκου Επιτροπής!
ψοφαΜη δυσχεραίνετε τη θέση σας.
Πάντα πίστευα στην ακεραιότητα, την εντιμότητα και αμεροληψία της Υποστάσεως Υμών, κύριε!Μόλις με πληροφόρησαν από την επιτροπή πως η υποψηφιότητά σας ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ.
Καλή επιτυχία σας εύχομαι.
Ύπουλο χτύπημα κάτω από τη μέση αλλά αν παραμένει διαθέσιμο το κωλαρακι ας είναι, θα καταπιώ αυτό το πικρό ποτήρι.Δεν θα τον ξαναδεχτω τον ξεβρακωτο να βγάλουμε βίντεο ,για τιμωρια.. το μόνο ίσως που θα του ξανα επιτρέψω ,να μου πάρει το κωλαράκι ..
Ό,τι μπορούμε κάνουμε, κύριε!Μπηκανε 2-3 γυναικες στο νημα και εσεις ασχολειστε με τον ροπαοτακη .....
Αυτοι ειστε και καλα να παθετε που εχετε μεινει κουκοι εδω μεσα ξεδοντιαρηδες!!!
Πάντα πίστευα στην ακεραιότητα, την εντιμότητα και αμεροληψία της Υποστάσεως Υμών, κύριε!
Αν αυτο ειναι οτι μπορειτε δεν θα ξαναδουμε γυναικα εδω μεσα για 20 χιλιαδες σελιδες ακομα!!!!Ό,τι μπορούμε κάνουμε, κύριε!
Ο κ. raopau είναι Ήλιος Φωτεινός. Μας τυφλώνει ...
Δηλώ συγκεκινημένος, κύριε!Ευχαριστώ.
Την υποψηφιότητα @raopau θα ανακοινώσει εντός ολίγου και επισήμως ο Πρόεδρος της Ελλανοδίκου Επιτροπής κ. @rodriguez96
Αν αυτο ειναι οτι μπορειτε δεν θα ξαναδουμε γυναικα εδω μεσα για 20 χιλιαδες σελιδες ακομα!!!!
Ισχυει και συμφωνω απολυτα ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΥΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ !!!!
Τραγο γιατι ο κυρ-ροντριγκεζ ειναι προεδρος????Ευχαριστώ.
Την υποψηφιότητα @raopau θα ανακοινώσει εντός ολίγου και επισήμως ο Πρόεδρος της Ελλανοδίκου Επιτροπής κ. @rodriguez96