blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.962
- Πόντοι
- 26.096
Τι μου θύμισες, παιδί μου ... τώρα...με εικοτολογιες δεν παμε πουθενα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί γελάς, παιδί μου;;;;
Τι μου θύμισες, παιδί μου ... τώρα...με εικοτολογιες δεν παμε πουθενα....
Επικό κομμάτι!
η βαρβαρα ειναι....μενει κορδελιοΕπικό κομμάτι!
Επικό video με τις αντιδράσεις του κοινού!
Επική ερμηνεία!
P.S. Μήπως κάποιος γνωρίζει την μελαχρινή στο 2:28 ή την μελαχρινή στο 3:44;;; Μήπως ...
Σοφόν το σαφές, ανιψιέ.με εικοτολογιες δεν παμε πουθενα....
Και στο 1:57 ....Επικό κομμάτι!
Επικό video με τις αντιδράσεις του κοινού!
Επική ερμηνεία!
P.S. Μήπως κάποιος γνωρίζει την μελαχρινή στο 2:28 ή την μελαχρινή στο 3:44;;; Μήπως ...
Το άλλο μέλος της επιτροπής, κ. @celebre , έχει πολλαπλές κλήσεις για κούρσες taxi στις οποίες δεν εμφανίζεται ποτέ.Και τι να κάνουμε δηλαδή, παιδί μου!
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη εις τους κ.κ. @The Saint* , @rodriguez96 και @Μπιρλας !
Δεν γνωρίζω το άλλο μέλος της επιτροπής αλλά αφού ο κ. The Saint τον επέλεξε, θα είναι ακριβοδίκαιος!
Alasca just called.η βαρβαρα ειναι....μενει κορδελιο
Δεν τον γνωρίζω. Εμπιστεύομαι όμως τις επιλογές του κ. The Saint!Το άλλο μέλος της επιτροπής, κ. @celebre , έχει πολλαπλές κλήσεις για κούρσες taxi στις οποίες δεν εμφανίζεται ποτέ.
Με παρόμοιο τρόπο θα εκτελέσει και τα καθηκοντά του στην επιτροπή...
Τι σημαίνει αυτό?Genauso!
Σημαίνει: Παρομοίως, το ίδιο ... εις την Γερμανικήν.Τι σημαίνει αυτό?
Γερμανικό ωράριο?
Άρα πολύ πρωινή/οί.Σημαίνει: Παρομοίως, το ίδιο ... εις την Γερμανικήν.
Ημείς, το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας, ουδέποτε επιβαίνωμεν επί λεωφορείου.Άρα πολύ πρωινή/οί.
Άσχετο, αλλά συνήθως τέτοια ώρα περιμένει κάποιος το λεωφορείο για να πάει στην βάρδιά του...
Μ'αυτά και μ'αυτά μόλις θυμήθηκα πως έχω κι' εγώ δουλειά...
Καλημέρα!
Μην είναι η Ρωσίδα που σου έστειλα....Μια Ρωσίδα με τα μπούτια έξω κάθεται στο ίδιο τραπέζι απέναντι μου στον καναπέ, ελλείψει τραπεζιού με τον εισαγγελέα δίπλα μου να μετράει πόσες φορές έχω κοιτάξει τα μπούτια της. Φευ στα ρωσικά μπούτια.
Ο κύριος είναι γερος άνθρωπος.....Πάλι ξύπνιος περίεργες ώρες, κύριε.
Εσείς λογικό να μην το γνωρίζετε.Ημείς, το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας, ουδέποτε επιβαίνωμεν επί λεωφορείου.
Αλήθεια ... τι είναι το λεωφορείο;
Καλως το ραμολιμεντο.
καλημερα ρε..ξυπνατε
Γεια σου μυξιαρικο ?Καλως το ραμολιμεντο.
Οταν αποφασισει να σηκωθεί παω τρεχοντας. Κατι γινεται, δεν έχω παράπονο.Γεια σου μυξιαρικο ?
τι κανεις ρε ? τον βρεχεις καθόλου ?