The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.062
- Πόντοι
- 25.467
το γαμησες κ εσυ... Στο τέλος χάνεις το δίκιο σου
αμα τα γυρναγε για τον εαυτο του δεν θα εγραφε ενημερώσεις ουτε θα τον ενοιαζαν τ αστερια του... Αυτος ηταν ο gl ετσι τον αγαπήσαμε!
καλά όλη μέρα πηζουμε στις μαλκιες κ πουλάμε πνεύμα ο ένας στον άλλον. Μην το κάνουμε θέμα..δεν ψάχνουμε το δίκιο εδώ
απλά έχασε το δρόμο και όταν του τον υπέδειξα, αντί να καταλάβει από την αρχή το πνεύμα μου, πήγε να μου πουλήσει πνεύμα
πνεύμα στο Νικοτρίβη δεν..........όμως
Έχουμε κ λέμε
Ο λοπεζ είναι αρχιδακι.
Τι λες ρε φιλε; Ο ανθρωπος επαιρνε μια καμερα και τους δρομους για να βγαλει ενημερωση σε μπουρδελα της επαρχιας που ουτε τα είχαμε ακουσει... Δεν εγραψε κριτικη για την πιπα της ταδε στο Μεταξι...ok κατάλαβα. πάντως μην είσαι απόλυτος στο κίνητρο της πορνοενημέρωσης. και εγώ έχω γράψει κριτικές, παλαιότερα γιατί άλλα παλιότερα μέλη με είχαν καβατζώσει και ένιωθα μια "υποχρέωση", όχι μόνο να παίρνω αλλά και να δίνω. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μου πάντα...
Πάντως αν με διέγραφαν οι admin πραγματικά δεν θα με ένοιαζε, εντάξει για να είμαι ειλικρινής θα με πείραζε λίγο αλλά μέχρι εκεί.
Έχω τόσα άλλα στο μυαλό μου. το bourdela.com θα σκέφτομαι? Και στην τελική δεν έφυγε ποτέ ο τύπος, ο gl, εδώ είναι και διαβάζει και ενδεχομένως ήδη έχει εγγραφεί ως νέο μέλος.
Φαντάζομαι και η αιτία διαγραφής του μια μαλακία και μισή θα ήταν...
Τώρα για τον Έκτορ, βλέπει το site σαν παιχνιδομηχανή. Αλλά στα λεγόμενά του πάντοτε κρύβεται ένα πικρό κατακάθι αλήθειας....
Ο λοπεζ που λέει τα πίκρα κατακαθια αλήθειας όταν ακούει τα δικά του πίκρα κατακαθια γιατί βάζει τον αντισθενη να μπαναρει τον κακό συμμαθητη ?
Είμαι γαμω τα ατομακια άμα πλυθωΚι εσείς αριστερή βρωμιάρα.
Πλεονασμός ... όλες οι αριστερές , είναι βρωμιάρες και μπάζα.
κ εγω θέλω ν φαγω μια πουτσαΩραία, έκανα ντόρο, τώρα μπορώ να πάω να φάγω
Και ξυριστεις.Είμαι γαμω τα ατομακια άμα πλυθω
Ο λοπεζ που λέει τα πίκρα κατακαθια αλήθειας όταν ακούει τα δικά του πίκρα κατακαθια γιατί βάζει τον αντισθενη να μπαναρει τον κακό συμμαθητη ?
καλά όλη μέρα πηζουμε στις μαλκιες κ πουλάμε πνεύμα ο ένας στον άλλον. Μην το κάνουμε θέμα..
Καλως ηρθες στο σαιτ τυπετο συγκεκριμένο που αναφέρεις δεν το γνωρίζω. αν ισχύει, προφανώς και κόκκινη κάρτα στον Λόπεζ. Αλλά προφανώς [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]100 φορές κόκκινη κάρτα[/size][/size][/size][/size] στον Αντισθενή. Κάνει διαγραφές κατά παραγγελία?
Δεν είδα κανέναν να μιλάει για την γούνα του. Γιατί? Τον σεβόμαστε ή τον φοβόμαστε τον Αντισθενή Έριναλ?
για εμένα τι να πω δηλαδή ?ότι μου έρθει το λέγωΕσύ το έθιξες βέβαια για να μην σε αδικώ
Καλως ηρθες στο σαιτ τυπε