Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
το γαμησες κ εσυ... Στο τέλος χάνεις το δίκιο σου

δεν ψάχνουμε το δίκιο εδώ

απλά έχασε το δρόμο και όταν του τον υπέδειξα, αντί να καταλάβει από την αρχή το πνεύμα μου, πήγε να μου πουλήσει πνεύμα

πνεύμα στο Νικοτρίβη δεν..........όμως

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
αμα τα γυρναγε για τον εαυτο του δεν θα εγραφε ενημερώσεις ουτε θα τον ενοιαζαν τ αστερια του... Αυτος ηταν ο gl ετσι τον αγαπήσαμε!

ok κατάλαβα. πάντως μην είσαι απόλυτος στο κίνητρο της πορνοενημέρωσης. και εγώ έχω γράψει κριτικές, παλαιότερα γιατί άλλα παλιότερα μέλη με είχαν καβατζώσει και ένιωθα μια "υποχρέωση", όχι μόνο να παίρνω αλλά και να δίνω. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μου πάντα...
Πάντως αν με διέγραφαν οι admin πραγματικά δεν θα με ένοιαζε, εντάξει για να είμαι ειλικρινής θα με πείραζε λίγο αλλά μέχρι εκεί.
Έχω τόσα άλλα στο μυαλό μου. το bourdela.com θα σκέφτομαι? Και στην τελική δεν έφυγε ποτέ ο τύπος, ο gl, εδώ είναι και διαβάζει και ενδεχομένως ήδη έχει εγγραφεί ως νέο μέλος.
Φαντάζομαι και η αιτία διαγραφής του μια μαλακία και μισή θα ήταν...

Τώρα για τον Έκτορ, βλέπει το site σαν παιχνιδομηχανή. Αλλά στα λεγόμενά του πάντοτε κρύβεται ένα πικρό κατακάθι αλήθειας....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παιδιά αν με αδικησουν τον επικηδειο ν τον πει ο μπραμπ θα πει τα καλύτερα για εμένα αχαχαχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν ψάχνουμε το δίκιο εδώ

απλά έχασε το δρόμο και όταν του τον υπέδειξα, αντί να καταλάβει από την αρχή το πνεύμα μου, πήγε να μου πουλήσει πνεύμα

πνεύμα στο Νικοτρίβη δεν..........όμως
καλά όλη μέρα πηζουμε στις μαλκιες κ πουλάμε πνεύμα ο ένας στον άλλον. Μην το κάνουμε θέμα..

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ok κατάλαβα. πάντως μην είσαι απόλυτος στο κίνητρο της πορνοενημέρωσης. και εγώ έχω γράψει κριτικές, παλαιότερα γιατί άλλα παλιότερα μέλη με είχαν καβατζώσει και ένιωθα μια "υποχρέωση", όχι μόνο να παίρνω αλλά και να δίνω. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μου πάντα...
Πάντως αν με διέγραφαν οι admin πραγματικά δεν θα με ένοιαζε, εντάξει για να είμαι ειλικρινής θα με πείραζε λίγο αλλά μέχρι εκεί.
Έχω τόσα άλλα στο μυαλό μου. το bourdela.com θα σκέφτομαι? Και στην τελική δεν έφυγε ποτέ ο τύπος, ο gl, εδώ είναι και διαβάζει και ενδεχομένως ήδη έχει εγγραφεί ως νέο μέλος.
Φαντάζομαι και η αιτία διαγραφής του μια μαλακία και μισή θα ήταν...

Τώρα για τον Έκτορ, βλέπει το site σαν παιχνιδομηχανή. Αλλά στα λεγόμενά του πάντοτε κρύβεται ένα πικρό κατακάθι αλήθειας....
Τι λες ρε φιλε; Ο ανθρωπος επαιρνε μια καμερα και τους δρομους για να βγαλει ενημερωση σε μπουρδελα της επαρχιας που ουτε τα είχαμε ακουσει... Δεν εγραψε κριτικη για την πιπα της ταδε στο Μεταξι...
Επιπλέον ολο αυτό το εκανε όταν το σαιτ ηταν 20 ατομα, όχι τωρα που το ξερουν ολοι...

Ο GL είναι κομματι του μπου ότι και να κανει ο καθενας!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ο λοπεζ που λέει τα πίκρα κατακαθια αλήθειας όταν ακούει τα δικά του πίκρα κατακαθια γιατί βάζει τον αντισθενη να μπαναρει τον κακό συμμαθητη ?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ο λοπεζ που λέει τα πίκρα κατακαθια αλήθειας όταν ακούει τα δικά του πίκρα κατακαθια γιατί βάζει τον αντισθενη να μπαναρει τον κακό συμμαθητη ?

κακιουλες :bigdick:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Ωραία, έκανα ντόρο, τώρα μπορώ να πάω να φάγω  :tooth:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475

το συγκεκριμένο που αναφέρεις δεν το γνωρίζω. αν ισχύει, προφανώς και κόκκινη κάρτα στον Λόπεζ. Αλλά προφανώς [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]100 φορές κόκκινη κάρτα[/size][/size][/size][/size] στον Αντισθενή. Κάνει διαγραφές κατά παραγγελία?
Δεν είδα κανέναν να μιλάει για την γούνα του. Γιατί? Τον σεβόμαστε ή τον φοβόμαστε τον Αντισθενή Έριναλ?

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σημερα μαθαμε ωραια πραγματα...

1) Ότι το νημα τελικα εχει πολλα  :offtopic:
2) Ότι τα μελη του νηματος δεν είναι κουτσομπόληδες, και γι αυτό οι φωτο της ερης και της ροουζ περασαν απαρατήρητες
3) Οι ενημερωτες δεν θεωρουν ότι προσφερουν στο σαιτ
4) Ο αγιος δεν βαζει μυαλο και μεταφερει μηνυματα
5) Η ερη είναι γαμω τα ατομακια αν πλυθει
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Εσύ το έθιξες βέβαια για να μην σε αδικώ

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
το συγκεκριμένο που αναφέρεις δεν το γνωρίζω. αν ισχύει, προφανώς και κόκκινη κάρτα στον Λόπεζ. Αλλά προφανώς [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]100 φορές κόκκινη κάρτα[/size][/size][/size][/size] στον Αντισθενή. Κάνει διαγραφές κατά παραγγελία?
Δεν είδα κανέναν να μιλάει για την γούνα του. Γιατί? Τον σεβόμαστε ή τον φοβόμαστε τον Αντισθενή Έριναλ?
Καλως ηρθες στο σαιτ τυπε  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom