Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Ούτε εμένα με ενδιαφέρουν τα προσωπικά σας με τον κ. Αερόστατο (που, και τι τρώτε, πόσο τρώτε, ποιός έφαγε τα περισσότερα κλπ) αλλά ουδέποτε έκανα θέμα για οφ τόπικ. Ως κάποιου έιδους χαβαλέ τα εκλαμβάνω.

μάλλον δεν καταλάβατε το πνεύμα μου

δεν σας κατηγορώ για τίποτα, απλά εδώ δεν θα τα δουν "ίσως" οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, ενώ εκεί σίγουρα θα τα δουν

δεν ομιλώ για off topic

Αν η επιλογή δημοσίευσης στο παρόν νήμα είναι δική σας, τη θεωρώ άστοχη

αν πάλι είναι του κ. gl (που δε νομίζω) τότε τη θεωρώ μαλακία και προσπαθεί να τη δουν μόνο άνθρωποι που δεν είχαν κάτι μαζί του, ώστε να μην απαντήσουν

Αν αντιλαμβάνεστε, αλλιώς πιο πενηνταράκια δεν μπορώ..............

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δίκιο έχει ο άγιος. Πολύ θέμα κάνετε για το τίποτα. Εξάλλου το νήμα το διαβάζουν όλοι οπότε λογικό είναι ν μπει κ εδω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ζιγκ τι εννοεί ο τζι Ελ με όλα αυτά

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Δίκιο έχει ο άγιος. Πολύ θέμα κάνετε για το τίποτα. Εξάλλου το νήμα το διαβάζουν όλοι οπότε λογικό είναι ν μπει κ εδω

από αλλού έπρεπε να ξεκινήσει και μετά εδώ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σας εγκαλω στην τάξη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ούτε εμένα με ενδιαφέρουν τα προσωπικά σας με τον κ. Αερόστατο (που, και τι τρώτε, πόσο τρώτε, ποιός έφαγε τα περισσότερα κλπ) αλλά ουδέποτε έκανα θέμα για οφ τόπικ. Ως κάποιου έιδους χαβαλέ τα εκλαμβάνω.

Ακριβώς, και ουδέν σοβαρότερον του χαβαλέ...
Γιατί όμως πρέπει να ασχολούμαστε στο πλεον αξιόλογο και χαβαλεδιάρικο (δηλ. σοβαρό) νήμα με μιζέριες και τέτοιες
προσωπικές διαμάχες; Αν υπάρχουν "φιλικές" διαμάχες ανάμεσα σε άτομα που κάνουν έτσι κι αλλιώς παιχνίδι στο νήμα,
το καταλαβαίνω. Τα άλλα, ανήκουν στη σφαίρα του άσχετου κουτσομπολιού, και δικαίως χαρακτηρίζονται off topic.
Τα "ενδοκοικογενειακά" μας, όμως, ό,τι κι αν περιλαμβάνουν, είναι βεβαίως on topic. Κυριαρχεί το πνεύμα της Στοάς
και της αδελφοσύνης  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.962
Πόντοι
26.096
freemasonry.jpg

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Ότι τον έτσουξε που έφυγε και δυστυχώς γι΄ αυτόν το εξωτερικεύει ...

έφυγε ή μπαναρίστηκε? πολύ βαριά δεν το πήρε? τόσο σημαντικό μέρος της ζωής του καταλαμβάνει το bourdela.com?

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Συγνωμη αλλα δεν ενδιαφερουν το τοπικ τα μπαν;; Δηλαδη επρεπε να τα μεταφερει ο αγιος στο νημα που βριστηκε ο γλιτσας με τον λοπεζ; μηπως δεν ξερετε καν τον λοπεζ;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ότι τον έτσουξε που έφυγε και δυστυχώς γι΄ αυτόν το εξωτερικεύει ...
συμβαίνει. Όλοι έχουμε τις ευαισθησίες μας σε στιγμές που νιώθουμε άδικια. Εγώ τον τζι Ελ τον παω.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
έφυγε ή μπαναρίστηκε? πολύ βαριά δεν το πήρε? τόσο σημαντικό μέρος της ζωής του καταλαμβάνει το bourdela.com?
Αμα εχει αφιερωθεί να γυρναει τα μπουρδελα για λογαριασμο του σαιτ δεν είναι σημαντικο γι αυτόν;
συμβαίνει. Όλοι έχουμε τις ευαισθησίες μας σε στιγμές που νιώθουμε άδικια. Εγώ τον τζι Ελ τον παω.
:thumbsup:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Συγνωμη αλλα δεν ενδιαφερουν το τοπικ τα μπαν;; Δηλαδη επρεπε να τα μεταφερει ο αγιος στο νημα που βριστηκε ο γλιτσας με τον λοπεζ; μηπως δεν ξερετε καν τον λοπεζ;
άστα αυτά κ πε μου γιατί ευχαριστεί τον εκτορ

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ειρωνικά το λέει ή τουλάχιστον προσπαθεί να το πει ...
Σοβαρα το λεει... Από καιρο ηθελε κατι να κανει και του ειχα πει να το κανει εκει που πρεπει αλλα δεν ηθελε...
Ετσι ο εκτορας βοηθησε με τον τροπο του στο να τον διωξουν

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.083
Πόντοι
25.467
Ακριβώς, και ουδέν σοβαρότερον του χαβαλέ...
Γιατί όμως πρέπει να ασχολούμαστε στο πλεον αξιόλογο και χαβαλεδιάρικο (δηλ. σοβαρό) νήμα με μιζέριες και τέτοιες
προσωπικές διαμάχες; Αν υπάρχουν "φιλικές" διαμάχες ανάμεσα σε άτομα που κάνουν έτσι κι αλλιώς παιχνίδι στο νήμα,
το καταλαβαίνω. Τα άλλα, ανήκουν στη σφαίρα του άσχετου κουτσομπολιού, και δικαίως χαρακτηρίζονται off topic.
Τα "ενδοκοικογενειακά" μας, όμως, ό,τι κι αν περιλαμβάνουν, είναι βεβαίως on topic. Κυριαρχεί το πνεύμα της Στοάς
και της αδελφοσύνης  :grin:

Κρατήστε και μια έπιφύλαξη.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom