Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ε αφου εισαι.. :-*με ειπες ντεμεκ γαμω το δια μου γαμω;
Ε αφου εισαι.. :-*με ειπες ντεμεκ γαμω το δια μου γαμω;
τυπε αληθεια τα λεω δεν κοροϊδευω,ειναι μια προοδευτικια επαναστατρια νοικοκυρα που στα διαλειματα απο τις δουλειες του σπιτιου γυρναει στις σελιδες και στα πορνοσαηΤυπε τα κοροιδευεις αυτα,αλλα ετσι πρεπει να ειναι η γυναικα και οχι να γυρναει στις σελιδες και τα πορνοσαιτ και να μας το παιζει ντεμεκ επαναστατρια και προοδευτικια.
Αυτο δεν ειναι ερι τυπε...αλλα συνδιασμος παπαρηγα,μητσοτακη,τατσοπουλοςτυπε αληθεια τα λεω δεν κοροϊδευω,ειναι μια προοδευτικια επαναστατρια νοικοκυρα που στα διαλειματα απο τις δουλειες του σπιτιου γυρναει στις σελιδες και στα πορνοσαη
δεν βαριεσαι τι ειναι ο κοκορας τι ειναι το ζουμι τουΕ αφου εισαι.. :-*
χαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μλακα επεσα κατω και κλαιωΑυτο δεν ειναι ερι τυπε...αλλα συνδιασμος παπαρηγα,μητσοτακη,τατσοπουλος
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τωρα το ειδαη παπαρηγα η καλη
χαλο ραοπαοκ
Ναι για αυτο εγινα ετσι..βικινγκ καπνιζεις χασισια;
τι λες μωρη, νοικοκυρης ανθρωπος...βικινγκ καπνιζεις χασισια;
καπνιζει λεει αφου..τι λες μωρη, νοικοκυρης ανθρωπος...
με χασικλή δεν στεριωνει σπιτικο...καπνιζει λεει αφου..
Πεστα ρε ραοΠΑΟΚ!τι λες μωρη, νοικοκυρης ανθρωπος...
καπνιζει λεει αφου..
Τύπε, ότι γράφει δεν ξεγραφει. Εδώ λέμε μόνο αλήθειες
μανα μου εγω με τέτοια δεν εμπλεξα ποτε αλλα ο βικινγκ τα γουσταρει καργα απο οτι βλεπω και μου πουλαει νοικοκυριο. εγω τα μοναδικα χορτα που βαζω σε πιτες και πιπες ειναι σεσκουλα, πρασσα σπανακια καυκαλιθρες και φαγωσιμα εδώδιμα και αποικιακάμε χασικλή δεν στεριωνει σπιτικο...