NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
καλημέρα νικ
καλημέρα νικ
Κι εγώ πολύ θα ήθελα να σπαταλήσω ένα αξιόλογο κομμάτι της ζωής μου στον ύπνο αλλά δεν μου το επιτρέπει η ηλικία μου και οι καθημερινές έννοιες. Δεν είναι δυστυχώς αγαπητέ μου προσωπική επιλογή. Καλώς σας βρήκα πάντως ...
εγω αμα λογκαρω από τη δουλεια θα με φαει το μαυρο χωμαΚατά διαστήματα πρέπει και να εργαζόμεθα και να αθλούμεθα κλπ
Σεις σε λίγο θα υπάγετε εις την εργασίαν σας. Ο νηματοθέτης σας κατανοεί και δεν σας κριτικάρει.
γιατι είναι πολύ λογοτεχνικες οι κριτικες σου και του αγιου και νομιζα ότι αφιερώνετε παραπανω χρονο από το10-15 λεπτά.
Γιατί;
γιατι είναι πολύ λογοτεχνικες οι κριτικες σου και του αγιου και νομιζα ότι αφιερώνετε παραπανω χρονο από το
γιατι είναι πολύ λογοτεχνικες οι κριτικες σου και του αγιου και νομιζα ότι αφιερώνετε παραπανω χρονο από το
Πως τοσα χρονια δεν εχει γινει διαγωνισμος κριτικης με free fuck δεν εχω καταλαβει...Ο νηματοθέτης όχι.
Ο Άγιος σίγουρα αφού έχει σοβαρό πρόβλημα με τον καταρράκτη του.
και γωάμα το χεις το γράψιμο, γράφεις γρήγορα
εγώ τρώω κανένα μισάωρο και γράφω και παπαριές
και γω
πηγα εκει, βρηκα την ταδε, ειχε ωραια βυζια, εκανε καλη πιπα.-
της τον έχωσα και κοίταζε τηλεόραση...........
μου βγηκε ο καφες από την μυτητης τον έχωσα και κοίταζε τηλεόραση...........
κατσε ρε φιλε... επειδή δηλαδή εσυ θες να θα χασει η κοπελα τη συνεχεια;η άλλη ( ήταν και miss Georgia παναθεμά την ) είχε στη διαπασών ρώσσικη σαπουνόπερα
άντε να χύσεις
Μπράμπ καλημερα παραγλύκανες μαζι μου Ειναι γιατι επεσες θύμα μου και εγινες αυλή μου ;καλημερα
πρεπει να σε περασω ενα χερι γυαλοχαρτο να ρθεις παλι στην ευθεια σουΜπράμπ καλημερα παραγλύκανες μαζι μου Ειναι γιατι επεσες θύμα μου και εγινες αυλή μου ;
σιγα μην με περασεις και ντουκόχρωμαπρεπει να σε περασω ενα χερι γυαλοχαρτο να ρθεις παλι στην ευθεια σου