NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Ίσα μωρή παλιοχαμούραΔεν ξέρω αυτή η άνοιξη με ξεσηκώνει. Μου δημιουργεί την ανάγκη να τα κάνω όλα πουτάνα γεγονός... το οποία δεν ειναι καλο
Ίσα μωρή παλιοχαμούραΔεν ξέρω αυτή η άνοιξη με ξεσηκώνει. Μου δημιουργεί την ανάγκη να τα κάνω όλα πουτάνα γεγονός... το οποία δεν ειναι καλο
nikolaki παρε μας μια πιπαΊσα μωρή παλιοχαμούρα
καλημερα σας νοικοκυραίοι και αρραβωνιάρηδοικαλημερα σας
Μωρό μου :-*nikolaki παρε μας μια πιπα
Θα θελες κι εσυ να εισαι ...αλλα με τα μυαλα που κουβαλας δεν προκειταικαλημερα σας νοικοκυραίοι και αρραβωνιάρηδοι
αραβωνιασμενη;Θα θελες κι εσυ να εισαι ...αλλα με τα μυαλα που κουβαλας δεν προκειται
ειδαμε τις τσουλογριες και τα τσουλοπιπινια που βαζεις . Νοικοκυρεμενακαλημερα σας
Ειμαι και εγω νοικοκυραιος
οχι νοικοκυρα...αρραβωνα κανουν και οι τσουλεςαραβωνιασμενη;
θα βρω καποιον να με στρωσειοχι νοικοκυρα...αρραβωνα κανουν και οι τσουλες
Tυπε ειναι πολυ καλη,μαγειρευει πολλα φαγια κανει τα τζαμια αορατα και ολο το σπιτι τριζει απο καθαριοτηταοχι νοικοκυρα...αρραβωνα κανουν και οι τσουλες
μονο απο καθαριοτηταTυπε ειναι πολυ καλη,μαγειρευει πολλα φαγια κανει τα τζαμια αορατα και ολο το σπιτι τριζει απο καθαριοτητα
Με κανα αφγανο σε κοβω εσενα τετοια που εισαι..θα βρω καποιον να με στρωσει
ειμαι του προσφυγικουΜε κανα αφγανο σε κοβω εσενα τετοια που εισαι..
Τυπε τα κοροιδευεις αυτα,αλλα ετσι πρεπει να ειναι η γυναικα και οχι να γυρναει στις σελιδες και τα πορνοσαιτ και να μας το παιζει ντεμεκ επαναστατρια και προοδευτικια.Tυπε ειναι πολυ καλη,μαγειρευει πολλα φαγια κανει τα τζαμια αορατα και ολο το σπιτι τριζει απο καθαριοτητα
:o ειναι αντισεισμικής προστασιας γιαυτομονο απο καθαριοτητα
Σ'αρεσουν τα λαθραια φαινεταιειμαι του προσφυγικου
με ειπες ντεμεκ γαμω το δια μου γαμω;Τυπε τα κοροιδευεις αυτα,αλλα ετσι πρεπει να ειναι η γυναικα και οχι να γυρναει στις σελιδες και τα πορνοσαιτ και να μας το παιζει ντεμεκ επαναστατρια και προοδευτικια.