raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.006
τυπε εμας τους μπεσαλιδες σερνικούς μας την λενε την σημερον ημερα...παει χαλασε ο κοσμος...Πεστα ρε ραοΠΑΟΚ!
τυπε εμας τους μπεσαλιδες σερνικούς μας την λενε την σημερον ημερα...παει χαλασε ο κοσμος...Πεστα ρε ραοΠΑΟΚ!
ασε τις πιτες και πιασε τις πιπεςμανα μου εγω με τέτοια δεν εμπλεξα ποτε αλλα ο βικινγκ τα γουσταρει καργα απο οτι βλεπω και μου πουλαει νοικοκυριο. εγω τα μοναδικα χορτα που βαζω σε πιτες και πιπες ειναι σεσκουλα, πρασσα σπανακια καυκαλιθρες και φαγωσιμα εδώδιμα και αποικιακά
εσυ εισαι κουκλακι μην αγχεσαι :-*τυπε εμας τους μπεσαλιδες σερνικούς μας την λενε την σημερον ημερα...παει χαλασε ο κοσμος...
δεν καμω καλες αλλα δεν γαμεις.. με οτι εχουμε θα πορευθούμεασε τις πιτες και πιασε τις πιπες
η άλλη ( ήταν και miss Georgia παναθεμά την ) είχε στη διαπασών ρώσσικη σαπουνόπερα
άντε να χύσεις
γιατι, ο βικινγκ είναι ασχημος???εσυ εισαι κουκλακι μην αγχεσαι :-*
ΕΤΣΙ....Σ'ωραιος!!τυπε εμας τους μπεσαλιδες σερνικούς μας την λενε την σημερον ημερα...παει χαλασε ο κοσμος...
Γενικα μονο πιπες λεειασε τις πιτες και πιασε τις πιπες
εσενα δεν σε φτανει μην λεμε οτι θεμε σημερα πρωι πρωιγιατι, ο βικινγκ είναι ασχημος???
:'( :'( :'(εσενα δεν σε φτανει μην λεμε οτι θεμε σημερα πρωι πρωι
νταξει εδώ εχεις δικιο...εσενα δεν σε φτανει μην λεμε οτι θεμε σημερα πρωι πρωι
νταξει εδώ εχεις δικιο...
Μην κλαις βικινγκ:'( :'( :'(
Eμ τυπε γιατι νομιζεις εισαι ο μονος για τον οποιο εχω ζηλεψει και ζηταω ραντεβου θανατου ??νταξει εδώ εχεις δικιο...
Οκ.Μην κλαις βικινγκ
μανα μου εγω με τέτοια δεν εμπλεξα ποτε αλλα ο βικινγκ τα γουσταρει καργα απο οτι βλεπω και μου πουλαει νοικοκυριο. εγω τα μοναδικα χορτα που βαζω σε πιτες και πιπες ειναι σεσκουλα, πρασσα σπανακια καυκαλιθρες και φαγωσιμα εδώδιμα και αποικιακά
και γω σ εχω πολύ ψηλα τυπε, λογω των υπερμουναρων που ποσταρεις...Eμ τυπε γιατι νομιζεις εισαι ο μονος για τον οποιο εχω ζηλεψει και ζηταω ραντεβου θανατου ??
ευχαριστούμε για την επισήμανση Αγιε μας..Φαγώσιμα και εδώδιμα, σημαίνει το ίδιο.
Δεν έχεις δει εμέναEμ τυπε γιατι νομιζεις εισαι ο μονος για τον οποιο εχω ζηλεψει και ζηταω ραντεβου θανατου ??
τυπε μιλαμε για συνολικο λουκ, όχι μονο για πουτσες...Δεν έχεις δει εμένα
Ασε καλυτερα, μην ξενερωσει ο ανθρωπος.Δεν έχεις δει εμένα