NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Για το ίδιο λέω και εγώ και σε περνάω και 1 εκατοστότυπε μιλαμε για συνολικο λουκ, όχι μονο για πουτσες...
Για το ίδιο λέω και εγώ και σε περνάω και 1 εκατοστότυπε μιλαμε για συνολικο λουκ, όχι μονο για πουτσες...
με ή χωρις την πουτσα σου?Για το ίδιο λέω και εγώ και σε περνάω και 1 εκατοστό
Φαγώσιμα και εδώδιμα, σημαίνει το ίδιο.
Είμαι ο πιο όμορφος 82χρονοςΑσε καλυτερα, μην ξενερωσει ο ανθρωπος.
εσυ εχεις πολλα ατου κρυμμενα στο τσεπακι αλλα ας μην ανοιξω το στομα μουΕίμαι ο πιο όμορφος 82χρονος
Ίδιος ο Σον Κόνερι
εσυ το γελεις μανα μου ; επειδη ο αγιος εβαλε και; ξυπναδακια;
Μη ξεχασεις να σου παρουν μετρα για το επιπλο τυπε...και γω σ εχω πολύ ψηλα τυπε, λογω των υπερμουναρων που ποσταρεις...
αλλα θα σε σφαξω στο γονατο παλιοκαριολη που θες εργολαβια το ερινακι μας
ελληνικα του κορδελιου τι τα θες τα δυσκολα αφου δεν τα χειςεσυ το γελεις μανα μου ; επειδη ο αγιος εβαλε και; ξυπναδακια;
καπνιζει λεει αφου..
απο άνθρωπο που δεν βάζει τονους και σημεία στίξης δέχομαι παρατηρήσεις για τα Ελληνικά μου ; καλή φάση... ελληνικα με μικρο κτλελληνικα του κορδελιου τι τα θες τα δυσκολα αφου δεν τα χεις
είναι συντηρητικούρας και νομίζει αρραβωνιάστηκε την καθριν ζετα τζοουνς μη χέσω και μας κανει τον καμπόσο (τα Ελληνικά μου ειναι καλά Άγιε η να διορθώσω κάτι;)Χαζομάρες λέει. Αν έκαιγε που και που κάνα "γάρο", δεν θα έγραφε σαν να έχει μόνιμη κλιμακτήριο.
εσυ δηλωσες μορφωμενη εγω ειμαι αγραμματος αφουαπο άνθρωπο που δεν βάζει τονους και σημεία στίξης δέχομαι παρατηρήσεις για τα Ελληνικά μου ; καλή φάση... ελληνικα με μικρο κτλ
είναι συντηρητικούρας και νομίζει αρραβωνιάστηκε την καθριν ζετα τζοουνς μη χέσω και μας κανει τον καμπόσο (τα Ελληνικά μου ειναι καλά Άγιε η να διορθώσω κάτι;)
καλα αυτη δικαιολογειται καθαριστρια ειναιΓίνεται συχνά αυτό το λάθος, και από πολλούς. Εκλαμβάνουν το "εδώδιμα" ως "εντόπια".
είναι συντηρητικούρας και νομίζει αρραβωνιάστηκε την καθριν ζετα τζοουνς μη χέσω και μας κανει τον καμπόσο (τα Ελληνικά μου ειναι καλά Άγιε η να διορθώσω κάτι;)
καλα αυτη δικαιολογειται καθαριστρια ειναι
Μαγκεψανε και οι καθαριστριες τωρα :S βγαλαν γλωσσα τα δουλικα.καλα αυτη δικαιολογειται καθαριστρια ειναι
Βλέπω ότι οι κρίσεις του Αλεκούκου, σας επηρέασαν, ολίγον τι.
Και χάρηκες που με διόρθωσε σε κάτι που δεν έκανα λαθος αλλα τεσπα; ε μου την ειπες αμορφωτε εισαι πολυ τυπακιεσυ δηλωσες μορφωμενη εγω ειμαι αγραμματος αφου