brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.069
- Πόντοι
- 2.606
αχαχαχαΕ ναι!
Το "μπριζολάκια λεμονάτα", δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό.
αχαχαχαΕ ναι!
Η δικια μ' γατα εγκυος ειναι..εκανα μια κοιλια αμα την δεις..εχει πολυ πλακα
αφου γαμιούνται σαν τα σκυλια
καθόλου... διότι Άγιε μου παίζει πολύ σημανδικό ρόλο πως πλασάρεις το προιόν και αυτό συμβαίνει παντού ακόμα και στο φαγητό. Να καταλάβεις εμένα αν δεν μου αρεσει πολύ το φαγητό κάνω ολόκληρο ντεκόρ ώστε να το φάγω σε ένα όμορφο πιάτο με στολίσματα και τα συναφή Γουστάρω γιρλάντα και λεζάνδα δηλαδής.. συχνά δε βαπτίζω τα πιάτα με άλλα ονόματαΕ ναι!
ίσως και χειρότερα γιατί οι γάτες ουρλιάζουν κιόλας κατά την διείσδυση
:o δεν το ξερα, βλεπεις δεν συνηθιζω να παρακολουθω ζωα να το κανουνίσως και χειρότερα γιατί οι γάτες ουρλιάζουν κιόλας κατά την διείσδυση
μαλλον και συ θα πρεπει να στολιστεις καρναβαλος για να σε γαμησωκαθόλου... διότι Άγιε μου παίζει πολύ σημανδικό ρόλο πως πλασάρεις το προιόν και αυτό συμβαίνει παντού ακόμα και στο φαγητό. Να καταλάβεις εμένα αν δεν μου αρεσει πολύ το φαγητό κάνω ολόκληρο ντεκόρ ώστε να το φάγω σε ένα όμορφο πιάτο με στολίσματα και τα συναφή Γουστάρω γιρλάντα και λεζάνδα δηλαδής.. συχνά δε βαπτίζω τα πιάτα με άλλα ονόματα
σύνελθε δεν υπάρχει τέτοια περίφτωσημαλλον και συ θα πρεπει να στολιστεις καρναβαλος για να σε γαμησω
ουυυυυυφ ευτυχωςσύνελθε δεν υπάρχει τέτοια περίφτωση
Δεν έχεις ακούσει άνοιξη να γαμιούνται γάτες όξω; που μένεις; μονακό:o δεν το ξερα, βλεπεις δεν συνηθιζω να παρακολουθω ζωα να το κανουν
Είχες άγχος ; ρε τι κόθμος υπάρχειουυυυυυφ ευτυχως
Και στο μονακο εχει γατες! Παντου ειναι..Δεν έχεις ακούσει άνοιξη να γαμιούνται γάτες όξω; που μένεις; μονακό
απλα ηθελα πολυ να λειπεις απο το παλμαρε μουΕίχες άγχος ; ρε τι κόθμος υπάρχει
έχεις γινει γλυκανάλατος ακου παλμάρε ο πουτσοςαπλα ηθελα πολυ να λειπεις απο το παλμαρε μου
Ε ναι!
εδω εσυ σε λιγο θα ζητας την λεμοναδα απεριτιφ αλ λεμονε απ τον περιφτεραέχεις γινει γλυκανάλατος ακου παλμάρε ο πουτσος
Αν είναι να βάλουμε τίποτα μέσα, ανοιχτοεσυ εχεις πολλα ατου κρυμμενα στο τσεπακι αλλα ας μην ανοιξω το στομα μου
Καρτακηηηηηηηηη
Γιατι χαιρεσαι μπλιζ,εχθες πηδηξες οχι σημερα