zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Το ηθος όμως δεν τον εκανε να σβήσει τον εδώ λογαριασμο όπως ελεγε ;)τυπε έχει γκομενα που αν κουνηθει θ τον σουταρει μιλάμε για ήθος εσύ τι κρίνεις είσαι άξιος ?
Το ηθος όμως δεν τον εκανε να σβήσει τον εδώ λογαριασμο όπως ελεγε ;)τυπε έχει γκομενα που αν κουνηθει θ τον σουταρει μιλάμε για ήθος εσύ τι κρίνεις είσαι άξιος ?
Αστη να με φτιαξει θελειτι λες παλι
μην εισαι τετοιος ρε συ...γιατι να τις φαει κανας ξενος, ενω εχεις φιλο - διαμαντι εδω μεσα??? :-* :-* :-*Ετσι αμα ηταν θα ειχαν 5.000 φιλους...ασε που σε λεω ξερω καλυτερα.
Δεν έχεις δει εμέναΠαιδιά πιο ωραίος από όλους είναι ο Βίκινγκ
νταξ επιφυλλασσομαιΔεν έχεις δει εμένα
Το φοβερο με την μια ξερεις ποιο ειναι..παλιοτερα και μεχρι πριν απο περιπου ενα χρονο δεν ειχα μονο το κανονικο προφιλ,αλλα χρησημοποιουσα πολυ και ενα ψευτικο για σχεδον πανω απο 4 χρονια,σε αυτο πριν περιπου δυο χρονια μιλουσα με αυτην απλα δεν εγινε κατι τοτε..σε λεω μολις μ'εδειξε την φωτο της (γιατι δεν εχει στο προφιλ της τωρα)επαθα ενα μικρο σοκ. της το πα και μου λεει τετοια συμπτωση δεν ξαναγινε.πλάκα κάνω φυσικά.
το ότι σκέφτεσαι έτσι, πέρα από την πλάκα, σε τιμάει!
και τώρα στείλε τους κωδικούς του φβ στον ράοπάο να αναλάβει την δύσκολη αποστολή!
αφού δεν κάνει τίποτα μπαίνει για ν χαζολογησει μ τα παππουδισιους κ ν μου την πειΤο ηθος όμως δεν τον εκανε να σβήσει τον εδώ λογαριασμο όπως ελεγε ;)
Νταξ.. Καλος εισαι αλλα όχι σαν και μεναΔεν έχεις δει εμένα
Οχι μην νομιζεις οτι παιρνω και παρα πολλα λαικ οταν βαζω την φατσα μ εκειΠαιδιά πιο ωραίος από όλους είναι ο Βίκινγκ
είναι κ αυτό ένα βημα :-αφού δεν κάνει τίποτα μπαίνει για ν χαζολογησει μ τα παππουδισιους κ ν μου την πει
Eχεις σωμα τυπε?εισαι γραμμωμενος ,τουμπανο?Οχι μην νομιζεις οτι παιρνω και παρα πολλα λαικ οταν βαζω την φατσα μ εκει
Για να κανειs συγκριση θα πει οτι......οχι μονο ειδεs αυτον αλλα και ολουs τουs αλλουsΠαιδιά πιο ωραίος από όλους είναι ο Βίκινγκ
Ε καλά μετά από σένα και ραοπαοΝταξ.. Καλος εισαι αλλα όχι σαν και μενα
Βλέπει τα αβαταρΓια να κανειs συγκριση θα πει οτι......οχι μονο ειδεs αυτον αλλα και ολουs τουs αλλουs
Ετσι συμβαινει????
Βλέπει τα αβαταρ
Αστην να λεει μωρε..ζηλιαρα ειναιΓια να κανειs συγκριση θα πει οτι......οχι μονο ειδεs αυτον αλλα και ολουs τουs αλλουs
Ετσι συμβαινει????
Βλέπει τα αβαταρ
ο ραοπαο είναι ειδωλοΕ καλά μετά από σένα και ραοπαο