jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
αρκας rules
το φαντάζομαιΓια να κανειs συγκριση θα πει οτι......οχι μονο ειδεs αυτον αλλα και ολουs τουs αλλουs
Ετσι συμβαινει????
Οχι αλλα και παλι μονο το κεφαλι βαζω. νταξει εχω και κανα δυο που φαινομαι ολος, αλλα ειναι λιγο μακρυνες.Eχεις σωμα τυπε?εισαι γραμμωμενος ,τουμπανο?
εγώ φταίω που είπα είσαι ο πιο ωραίοςΑστην να λεει μωρε..ζηλιαρα ειναι
Προσπαθει να σπειρει την διχονια.........Θελει να βαφτισει μονον τον ενα ομορφο, αναμεσα στουs πολλουs ομορφουs , ωστε να τσακωθουμε ολοι οι ομορφοι.....Αστην να λεει μωρε..ζηλιαρα ειναι
κερνας τυροπιτα;παιδια εχω πολυ περαση εδω μεσα..αν εξαιρεσεις την ερι, ανετα ξεκολιαζω 3-4 απο δω μεσα...
ξουριζεις κωλο οπως ο ντοπα?κερνας τυροπιτα;
όχι εμενα μ αρεσουν ακομα τα κοριτσακια.ξουριζεις κωλο οπως ο ντοπα?
:S :S :Sόχι εμενα μ αρεσουν ακομα τα κοριτσακια.
Ειμαι μπαναλ
Ναι και θιχτηκαν ολοι οι αλλοι...δεν θα λες τετοια εδω μεσα.εγώ φταίω που είπα είσαι ο πιο ωραίος
σιγά κ εσένα αυτό σε πείραξε ?Ναι και θιχτηκαν ολοι οι αλλοι...δεν θα λες τετοια εδω μεσα.
αρκας rules
οχι..δεν ασχοληθηκα, γιαυτο...Ραοπαο σου έκατσε η ζαβαρακατρανεμια κ το μυστικό κ η ροζυ ?
Εσυ τυπε 70 μνμ σε μια μερα :o καλα το πας το μπαν ειναι κονταόχι εμενα μ αρεσουν ακομα τα κοριτσακια.
Ειμαι μπαναλ
γιατι ρε τυπε ο ντοπα που τον ξυριζει ειναι πουστης δηλαδη?όχι εμενα μ αρεσουν ακομα τα κοριτσακια.
Ειμαι μπαναλ
με ποιες ασχολήθηκες από εδώ τότε κ τις έχεις στο τσεπακιοχι..δεν ασχοληθηκα, γιαυτο...
Αυτές τις έχει εύκολαΡαοπαο σου έκατσε η ζαβαρακατρανεμια κ το μυστικό κ η ροζυ ?
Αυτά τα παλουκαρια καπου τα πηρε το ματι μου αλλα το εχω χασει το εργο :SΡαοπαο σου έκατσε η ζαβαρακατρανεμια κ το μυστικό κ η ροζυ ?
τυπε είμαι γραμμενος από το 2006Εσυ τυπε 70 μνμ σε μια μερα :o καλα το πας το μπαν ειναι κοντα