eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
οχι δεν ειμαι τετοιος. Η 22 χρονονε θελει καφε μ εχει ζαλισει.Εντωμεταξυ δεν ξερει οτι εχω κοπελα
ευκαιρία για τρίο, μόλις το μάθει!
η κοπέλα σου...
οχι δεν ειμαι τετοιος. Η 22 χρονονε θελει καφε μ εχει ζαλισει.Εντωμεταξυ δεν ξερει οτι εχω κοπελα
Οχι ρε αν και η πιτσιρικα μ'αρεσε λιγοΒίκινγκ σου μπαίνουν ιδέες ν γαμησεις άλλη ?
δωσε το φεισμπουκ της να της την πεσω....εσυ εχεις σοβαρο δεσμο εξαλλου...Ειμαι ωραιο παιδι αφου ..η μια μλκ ειναι 22 χρονονε 1.75 υψος και ωραια φατσουλα
Μ'εστειλε για πλακα...ασε ξερω τι εχω. ;)ευκαιρία για τρίο, μόλις το μάθει!
η κοπέλα σου...
αυτος δεν είναι που ηταν σοβαρος και αν εβρισκε γκομενα τερμα όλα;Τι με αυτό ?
Μακρια εισαι ασε που καμια απο αυτες δεν θα σε κανουν φιλο..ισως μονο η γεματουλα αλλα δεν λεει ειναι και γνωστη οποτε αστο.δωσε το φεισμπουκ της να της την πεσω....εσυ εχεις σοβαρο δεσμο εξαλλου...
Μ'εστειλε για πλακα...ασε ξερω τι εχω. ;)
γιατι να μην με κανουν φιλο?Ειμαι ωραιο παιδι αφουΜακρια εισαι ασε που καμια απο αυτες δεν θα σε κανουν φιλο..ισως μονο η γεματουλα αλλα δεν λεει ειναι και γνωστη οποτε αστο.
Τι να κανω αφου αρεσωΚοιτα ρε που παν οι ευκαιριεsΑσημανται λεπτομερειαι......Γι αυτο στην Ελλαδα δεν παμε μπροστα
είναι ωραιος τυπάκος αλλα θα μεγαλωσει και θα στρωσει!πλάκα κάνω φυσικά.
το ότι σκέφτεσαι έτσι, πέρα από την πλάκα, σε τιμάει!
και τώρα στείλε τους κωδικούς του φβ στον ράοπάο να αναλάβει την δύσκολη αποστολή!
τυπε έχει γκομενα που αν κουνηθει θ τον σουταρει μιλάμε για ήθος εσύ τι κρίνεις είσαι άξιος ?αυτος δεν είναι που ηταν σοβαρος και αν εβρισκε γκομενα τερμα όλα;
Αλλα το αφηνειs ανεκμεταλλευτο..........Καααααααποια στιγμη θα με θυμηθειsΤι να κανω αφου αρεσω
Ετσι αμα ηταν θα ειχαν 5.000 φιλους...ασε που σε λεω ξερω καλυτερα.γιατι να μην με κανουν φιλο?Ειμαι ωραιο παιδι αφου
τι λες παλιτυπε έχει γκομενα που αν κουνηθει θ τον σουταρει μιλάμε για ήθος εσύ τι κρίνεις είσαι άξιος ?