zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
τυπε πιανουμε μια πολιτικη κουβεντα να κουρδισουμε τη νυφηΝαι δοξα τον αλλαχ εσυ ολα καλα
τυπε πιανουμε μια πολιτικη κουβεντα να κουρδισουμε τη νυφηΝαι δοξα τον αλλαχ εσυ ολα καλα
Σοβαρη νυφη θα κερδισειςτυπε πιανουμε μια πολιτικη κουβεντα να κουρδισουμε τη νυφη
θα το μετανιώσεις ;)Σκεφτομαι να κλεισω το φβ. Δεν παει αλλο μου την πεφτουν δυο κοπελες,μια τριτη μαλλον προστα εκει το παει και ενας πουστης :o βεβαια αυτουνου του το κοψα
ποιος εισαι ρε τυπε, ο ροκαβλον?Σκεφτομαι να κλεισω το φβ. Δεν παει αλλο μου την πεφτουν δυο κοπελες,μια τριτη μαλλον προστα εκει το παει και ενας πουστης :o βεβαια αυτουνου του το κοψα
γιατι, η δυο μ' εχουν ζαλισει τα @@ καθε μερα στελνουνθα το μετανιώσεις ;)
ερε και να χα τα νοιατα σουγιατι, η δυο μ' εχουν ζαλισει τα @@ καθε μερα στελνουν
Ειμαι ωραιο παιδι αφου ..η μια μλκ ειναι 22 χρονονε 1.75 υψος και ωραια φατσουλα η αλλη ειναι λιγο μεγαλυτερη αλλα γεματουλα απλα την μιλαω γιατι ειναι γνωστη ενω την πρωτη στο φβ την γνωρισα.ποιος εισαι ρε τυπε, ο ροκαβλον?
Κατσε ρε φιλε εχω κοπελα το παμε καλα..εννοειται αμα δεν ειχα θα εκαμα πεσιμοερε και να χα τα νοιατα σου
Ε καλα...........το ενα δεν αναιρει το αλλοΚατσε ρε φιλε εχω κοπελα το παμε καλα..εννοειται αμα δεν ειχα θα εκαμα πεσιμο
τοτε μην σβηνεις τιποτα... Βαλτο στον παγο!Κατσε ρε φιλε εχω κοπελα το παμε καλα..εννοειται αμα δεν ειχα θα εκαμα πεσιμο
οχι δεν ειμαι τετοιος. Η 22 χρονονε θελει καφε μ εχει ζαλισει.Εντωμεταξυ δεν ξερει οτι εχω κοπελαΕ καλα...........το ενα δεν αναιρει το αλλο
κ ο Βίκινγκ με εχει αδυναμία μην βλέπεις που μου τη λέει...τοτε μην σβηνεις τιποτα... Βαλτο στον παγο!
Οχι.. η θα διαγραψω τον λογαριασμο μ η αυτες στο τελος.τοτε μην σβηνεις τιποτα... Βαλτο στον παγο!
σοφός... ΓερωνΕ καλα...........το ενα δεν αναιρει το αλλο
για να εχει ακομα προφιλ εδώ...Βίκινγκ σου μπαίνουν ιδέες ν γαμησεις άλλη ?
ΟΧΙ μηηηηηηηηηηηηηηηηηηΟχι.. η θα διαγραψω τον λογαριασμο μ η αυτες στο τελος.
Τι με αυτό ?για να εχει ακομα προφιλ εδώ...