Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ναι εμεις εδω ειμαστε μια παρεα δεν θα μας χωρισει μια γυναικασιγά κ εσένα αυτό σε πείραξε ?
Ναι εμεις εδω ειμαστε μια παρεα δεν θα μας χωρισει μια γυναικασιγά κ εσένα αυτό σε πείραξε ?
Και περίμενες να γεράσεις για να γράψεις στους παππούληδεςΑυτά τα παλουκαρια καπου τα πηρε το ματι μου αλλα το εχω χασει το εργο :Sτυπε είμαι γραμμενος από το 2006
Αυτές τις έχει εύκολα
Ναι εμεις εδω ειμαστε μια παρεα δεν θα μας χωρισει μια γυναικα
με την δεσποινιδα μαριαννα, αλλα με γειωσε γιατι ειναι αυτιστικο.....ααα, και με σενα....με ποιες ασχολήθηκες από εδώ τότε κ τις έχεις στο τσεπακι
Δε πανα εισαι απο το 66 αμα σε παρει ο αντι χαμπαρι εφυγες.Αυτά τα παλουκαρια καπου τα πηρε το ματι μου αλλα το εχω χασει το εργο :Sτυπε είμαι γραμμενος από το 2006
μόλις μάθει και το φιλάκι-ραντάρ...
ε ναι! να εχω ένα Α κυροςΚαι περίμενες να γεράσεις για να γράψεις στους παππούληδες
αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχμόλις μάθει και το φιλάκι-ραντάρ...
γουατ ???
Τελικά το φιλάκι ραντάρ, τι είναι;
Προσπαθεί να μαντέψει σε ποιό σημείο έχετε ποναλάκια για να σας το κάνει μάκια να περάσει;
Τύπε έχω καταλήξει ότι θες ραντάρ να βρεις στόμα ανάμεσα στα μάγουλα. Κάτι άλλο δε μου βγαίνειμόλις μάθει και το φιλάκι-ραντάρ...
ψιλο στα παπαρια μου όπως καταλαβαίνεις ;)Δε πανα εισαι απο το 66 αμα σε παρει ο αντι χαμπαρι εφυγες.
Απο ωραιοs.......τωρα εγινε παπαραs???? Δεν μαs τα λεs καλαΡε Βίκινγκ είσαι παπαρας πραγματικά
Τύπε έχεις όλα τα προσόντα για το νήμα; Ειςαι και μικροτσουτσουνος σαν εμάς ;ε ναι! να εχω ένα Α κυρος
Σ'ωραιοςψιλο στα παπαρια μου όπως καταλαβαίνεις ;)
πινω βιαγκρα για να το βρω για κατούρημα :SΤύπε έχεις όλα τα προσόντα για το νήμα; Ειςαι και μικροτσουτσουνος σαν εμάς ;
Ρε Βίκινγκ είσαι παπαρας πραγματικά
στο καλόΦευγω παω να βγαλω βολτα την κανονικη