astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
η πουτσα μου ειναι μεγαλη σαν μπουρι;
mi polla es tan grande Buri
η πουτσα μου ειναι μεγαλη σαν μπουρι;
μαλακα θα τον χτυπησω . καλο παιδι αλλα μιλαει σταν ογδονταχρονο παππου και ποτε σαν δεκαπενταχρονο. ωριμοτητα μηδεν καιθα κανει και οικογενεια λεμεθα παει να λιαστει στην παραλια!
τυπε εχει ενα ωραιο θρεντ στο μπου μασαζ σε ωραιους ανδρες
μαλακα θα τον χτυπησω . καλο παιδι αλλα μιλαει σταν ογδονταχρονο παππου και ποτε σαν δεκαπενταχρονο. ωριμοτητα μηδεν και θα κανει και οικογενεια λεμε
μην στεναχωριέσαι πάλι
μην αφηνεις το σκοτάδι
να σκεπάσει την ψυχή σου
σε παρακαλώ
θα εξομολογηθω στον Αγιο και θα μου περασειΕριναλ...Ακουστηκε ενα Κρααακ! η ειναι ιδεα μου :-*
Αχαχαχαχαχαχαζχα Ποια μιλαει ρε που οταν ανοιγει το στομα της πεταει την μια κοτσανα μετα την αλλη Θελει να μας κανει και μαθηματα συμπεριφορας η σωστη γυναικα που ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥ. ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ωχ! τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσαμαλακα θα τον χτυπησω . καλο παιδι αλλα μιλαει σταν ογδονταχρονο παππου και ποτε σαν δεκαπενταχρονο. ωριμοτητα μηδεν και θα κανει και οικογενεια λεμε
Αχαχαχαχαχαχαζχα Ποια μιλαει ρε που οταν ανοιγει το στομα της πεταει την μια κοτσανα μετα την αλλη Θελει να μας κανει και μαθηματα συμπεριφορας η σωστη γυναικα που ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥ. ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ωχ! τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα
Η βια δεν είναι λυση. . . αλλά η Λια είναι Βισσημαλλον ηρθε η ωρα να παω για το αυχενικο μου!
δεν μπορω την βια!!!
εισαι σιγουρος οτι θελεις να μαθεις?ποιο θρεντ ειναι αυτο!
παιδια..... ας μη γυρίζουμε στα ίδια και στα ίδια και πριονίζουμε τα πριονίδια....
μετα από αυτό δεν θα ναι ποτε ξανα ο ιδιος...θα του στερήσεις την αθωωοτητα και την ανεμελιά....εισαι σιγουρος οτι θελεις να μαθεις?
και το πρωκτικο απορθητο τυπεμετα από αυτό δεν θα ναι ποτε ξανα ο ιδιος...θα του στερήσεις την αθωωοτητα και την ανεμελιά....
And I need you now tonight
And I need you more than ever
And if you only hold me tight
We'll be holding on forever