astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
θειο παλι για μπουγατσα - κρυφα - εχεις παει !?
τυπε τι αδερφίστικα είναι τουτα... :S :S :SAnd I need you now tonight
And I need you more than ever
And if you only hold me tight
We'll be holding on forever
μιλαω και για πουτσες. αυτες που δινεις πιπα εσυ σε πουτανες και μετα στην μελλουσα συζυγοΑχαχαχαχαχαχαζχα Ποια μιλαει ρε που οταν ανοιγει το στομα της πεταει την μια κοτσανα μετα την αλλη Θελει να μας κανει και μαθηματα συμπεριφορας η σωστη γυναικα που ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥ. ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ωχ! τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα
τριβη τι επαθες!?
μιλαω και για πουτσες. αυτες που δινεις πιπα εσυ σε πουτανες και μετα στην μελλουσα συζυγο
γιατι να ειμαστε και οι δυο αισθηματιες γιατι να μπλεκουμε σε παλιοιστοριες αφου στον κοσμο λιγοστες ειναι οι κυριες..καμιά φορά γίνομαι αισθηματίας
συγκινήθηκα με τόσους γάμους και αρραβώνες...................... και γω? ............ καμία δε με θέλει :'(
καμιά φορά γίνομαι αισθηματίας
συγκινήθηκα με τόσους γάμους και αρραβώνες...................... και γω? ............ καμία δε με θέλει :'(
γιατι να ειμαστε και οι δυο αισθηματιες γιατι να μπλεκουμε σε παλιοιστοριες αφου στον κοσμο λιγοστες ειναι οι κυριες..
τα βυζια μου ειναι σαν πεταλιδεςερη νεα βυζακια!? .... για τον γαμο τα εφτιαξες?
γιατι να ειμαστε και οι δυο αισθηματιες γιατι να μπλεκουμε σε παλιοιστοριες αφου στον κοσμο λιγοστες ειναι οι κυριες..
Δεν κανουμε καμια ανακωχη λεω εγω...γιατι με εχεις φερει στα ορια σημερα και αμα αρχισω να σε λεω διαφορα καλουδια δεν θα σταματισω μεχρι να βγωμιλαω και για πουτσες. αυτες που δινεις πιπα εσυ σε πουτανες και μετα στην μελλουσα συζυγο
ξεχνα την ανακωχη μαζι μου πιπα κωλο θα σε παω μπας και συνελθεις. οδο σε πηγαινα λαου λαου δεν ειχες αλλαγηΔεν κανουμε καμια ανακωχη λεω εγω...γιατι με εχεις φερει στα ορια σημερα και αμα αρχισω να σε λεω διαφορα καλουδια δεν θα σταματισω μεχρι να βγω
φτιαξε μεAnd we'll only be making it right
'Cause we'll never be wrong
Together we can take it to the end of the line
Your love is like a shadow on me all of the time
Νικο πανε σε καμια τανα να το ξεπερασεις..καμιά φορά γίνομαι αισθηματίας
Αφου κατα βαθος μ'αγαπας βρε.. γιατι μου την μπαινεις ετσιξεχνα την ανακωχη μαζι μου πιπα κωλο θα σε παω μπας και συνελθεις. οδο σε πηγαινα λαου λαου δεν ειχες αλλαγη
φτιαξε με
Τριβη ! ετοιμασου! ερχομαι με ταξι νασε παρω! εκλεισα γενικες με μαγνητικη στο μετροπολιταν χοσπιταλ!!
για εντριβή να με πας