Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στην αγαπη γιατι μαλλον δεν ξερεις...και η δυο κανουν υποχωρισεις  ;)
αυτα με την συμβια σου εγω ειμαι φιλη θα τα ακουσεις απο εμενα μπας και συνελθεις. καλο θα σου κανει να ξερεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
αυτα με την συμβια σου εγω ειμαι φιλη θα τα ακουσεις απο εμενα μπας και συνελθεις. καλο θα σου κανει να ξερεις.
Κοιτα απο σενα δεν προκειται να παρω καμια συμβουλη γιατι οτι να' ναι λες και νομιζεις οτι ολες ειναι σαν και σενα.Εσυ τις μονες καλες συμβουλες που μπορεις να δωσεις ειναι σε κανενα νεο εδω μεσα στο πως να γραφει καλες κριτικες μιας και το θεμα το γνωριζεις καλα  ;)...αντε γεια τωρα  :birdman:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406
Κοιτα απο σενα δεν προκειται να παρω καμια συμβουλη γιατι οτι να' ναι λες και νομιζεις οτι ολες ειναι σαν και σενα.Εσυ τις μονες καλες συμβουλες που μπορεις να δωσεις ειναι σε κανενα νεο εδω μεσα στο πως να γραφει καλες κριτικες μιας και το θεμα το γνωριζεις καλα  ;)...αντε γεια τωρα  :birdman:
Τσουκαλιζεις τυπε  :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στο καλό  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

τις δικές μου η Έρη τις γράφει  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom