erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
η αγάπη δεν ειναι να σου κάνω τα χατηρια...Αφου κατα βαθος μ'αγαπας βρε.. γιατι μου την μπαινεις ετσι
η αγάπη δεν ειναι να σου κάνω τα χατηρια...Αφου κατα βαθος μ'αγαπας βρε.. γιατι μου την μπαινεις ετσι
αν βγουν αρνητικες!
αν σε δωκω μια αναποδη.. θα ισιωσεις; η θα σου αρεσειIt must have been love but it's over now.
It must have been good but I lost it somehow.
It must have been love but it's over now.
From the moment we touched, 'til the time had run out.
η αγάπη δεν ειναι να σου κάνω τα χατηρια...
Στην αγαπη γιατι μαλλον δεν ξερεις...και η δυο κανουν υποχωρισεις ;)η αγάπη δεν ειναι να σου κάνω τα χατηρια...
Στην αγαπη γιατι μαλλον δεν ξερεις...και η δυο κανουν υποχωρισεις ;)
αν σε δωκω μια αναποδη.. θα ισιωσεις; η θα σου αρεσει
Οντως, ειναι λιγο τσοπανα σε μερικα θεματαμη ξιεσε στην γκλιτσα του τσομπανη!
αν σε δωκω μια αναποδη.. θα ισιωσεις; η θα σου αρεσει
αυτα με την συμβια σου εγω ειμαι φιλη θα τα ακουσεις απο εμενα μπας και συνελθεις. καλο θα σου κανει να ξερεις.Στην αγαπη γιατι μαλλον δεν ξερεις...και η δυο κανουν υποχωρισεις ;)
Mας θυμισες τα εφηβικα μας χρονια ρε Νικ ναουμε
Κοιτα απο σενα δεν προκειται να παρω καμια συμβουλη γιατι οτι να' ναι λες και νομιζεις οτι ολες ειναι σαν και σενα.Εσυ τις μονες καλες συμβουλες που μπορεις να δωσεις ειναι σε κανενα νεο εδω μεσα στο πως να γραφει καλες κριτικες μιας και το θεμα το γνωριζεις καλα ;)...αντε γεια τωρααυτα με την συμβια σου εγω ειμαι φιλη θα τα ακουσεις απο εμενα μπας και συνελθεις. καλο θα σου κανει να ξερεις.
Τσουκαλιζεις τυπεΚοιτα απο σενα δεν προκειται να παρω καμια συμβουλη γιατι οτι να' ναι λες και νομιζεις οτι ολες ειναι σαν και σενα.Εσυ τις μονες καλες συμβουλες που μπορεις να δωσεις ειναι σε κανενα νεο εδω μεσα στο πως να γραφει καλες κριτικες μιας και το θεμα το γνωριζεις καλα ;)...αντε γεια τωρα
έλα ρε κληρούχα
Στο καλόΚοιτα απο σενα δεν προκειται να παρω καμια συμβουλη γιατι οτι να' ναι λες και νομιζεις οτι ολες ειναι σαν και σενα.Εσυ τις μονες καλες συμβουλες που μπορεις να δωσεις ειναι σε κανενα νεο εδω μεσα στο πως να γραφει καλες κριτικες μιας και το θεμα το γνωριζεις καλα ;)...αντε γεια τωρα
χοντρο..Τσουκαλιζεις τυπε
Κοιτα απο σενα δεν προκειται να παρω καμια συμβουλη γιατι οτι να' ναι λες και νομιζεις οτι ολες ειναι σαν και σενα.Εσυ τις μονες καλες συμβουλες που μπορεις να δωσεις ειναι σε κανενα νεο εδω μεσα στο πως να γραφει καλες κριτικες μιας και το θεμα το γνωριζεις καλα ;)...αντε γεια τωρα