NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
:o ω . (που ειναι ο αγιος με το μεταφραστικο του ταπεραμενδο; να με βοηθήκει)
la gallina vieja hace buen caldo
:o ω . (που ειναι ο αγιος με το μεταφραστικο του ταπεραμενδο; να με βοηθήκει)
la gallina vieja hace buen caldo
τυπε εχει ενα ωραιο θρεντ στο μπου μασαζ σε ωραιους ανδρεςεχω θεμα!
Αφου θα τα κοψω τελειος τωρα γιατι να της τα πω ζηλευεις κατα βαθος για αυτο γινεσαι κακια,ξερεις τι ωραιες παραδοσης κρατανε μερικοι σε αυτα τα πραγματα..μην κοιτας που εμεις τα μαλακιζουμε ολα. ;)
ενώ εγω κυριος, της εκανα εξηγα από την αρχη της μικρης...της ειπα : αρσενικο είμαι, και τις τσαρκες μου θα κανω, και τις κουτσουκέλες μου, και τις μπουφλες μου θα ριξω αν χρειαστεί, αλλα θα σ εχω κορωνα στο κεφαλι μουΚαλά πες της τα εσυ και αν σε αρραβωνιαστεί μετα ξαναμιλαμε. θα δείξεις και προίκα, κρεβατια και τετοια; φυσιολογικα πράγματα . τα εκαναν και η γιαγια μου. φυσιολογικοι άνθρωποι οχι μαλακιες...
η γκαλινα η βλαχα τον παιρνει καλα στα ζεστα!!!
Ρε μάγκα εγώ σου ευχήθηκα ωραία και όμορφα και έρχεσαι εσύ να με πουλήσεις ειρωνία και υφάκι τύπου ότι δεν είμαι φυσιολογική. Μετά ζηλεύω εγω... αντε κούνα το κεφάλι σου. Οσο για τις παραδόσεις που είναι κενές νοήματος και για κοριτσακια που παντρεύονται με το κόλλημα και το παίζουν αποκατάστημενες και επιασα τον παπα απο τα αρχιδια..βάλτες στον ποπο σου. μακρυά απο εμένα.Αφου θα τα κοψω τελειος τωρα γιατι να της τα πω ζηλευεις κατα βαθος για αυτο γινεσαι κακια,ξερεις τι ωραιες παραδοσης κρατανε μερικοι σε αυτα τα πραγματα..μην κοιτας που εμεις τα μαλακιζουμε ολα. ;)
ενώ εγω κυριος, της εκανα εξηγα από την αρχη της μικρης...της ειπα : αρσενικο είμαι, και τις τσαρκες μου θα κανω, και τις κουτσουκέλες μου, και τις μπουφλες μου θα ριξω αν χρειαστεί, αλλα θα σ εχω κορωνα στο κεφαλι μου
ενώ εγω κυριος, της εκανα εξηγα από την αρχη της μικρης...της ειπα : αρσενικο είμαι, και τις τσαρκες μου θα κανω, και τις κουτσουκέλες μου, και τις μπουφλες μου θα ριξω αν χρειαστεί, αλλα θα σ εχω κορωνα στο κεφαλι μου
η πουτσα μου ειναι μεγαλη σαν μπουρι;la gallina vieja hace buen caldo
Ρε μάγκα εγώ σου ευχήθηκα ωραία και όμορφα και έρχεσαι εσύ να με πουλήσεις ειρωνία και υφάκι τύπου ότι δεν είμαι φυσιολογική. Μετά ζηλεύω εγω... αντε κούνα το κεφάλι σου. Οσο για τις παραδόσεις που είναι κενές νοήματος και για κοριτσακια που παντρεύονται με το κόλλημα και το παίζουν αποκατάστημενες και επιασα τον παπα απο τα αρχιδια..βάλτες στον ποπο σου. μακρυά απο εμένα.
η πουτσα μου ειναι μεγαλη σαν μπουρι;
ευγε ραοπαοκενώ εγω κυριος, της εκανα εξηγα από την αρχη της μικρης...της ειπα : αρσενικο είμαι, και τις τσαρκες μου θα κανω, και τις κουτσουκέλες μου, και τις μπουφλες μου θα ριξω αν χρειαστεί, αλλα θα σ εχω κορωνα στο κεφαλι μου
να τα λεμε αυτά παιδιαε καλά ρε τύπε, εσύ είσαι και αρσενικός, γάβρος όχι μπαόκι
η πουτσα μου ειναι μεγαλη σαν μπουρι;
Εριναλ...Ακουστηκε ενα Κρααακ! η ειναι ιδεα μου :-*Ρε μάγκα εγώ σου ευχήθηκα ωραία και όμορφα και έρχεσαι εσύ να με πουλήσεις ειρωνία και υφάκι τύπου ότι δεν είμαι φυσιολογική. Μετά ζηλεύω εγω... αντε κούνα το κεφάλι σου. Οσο για τις παραδόσεις που είναι κενές νοήματος και για κοριτσακια που παντρεύονται με το κόλλημα και το παίζουν αποκατάστημενες και επιασα τον παπα απο τα αρχιδια..βάλτες στον ποπο σου. μακρυά απο εμένα.
είμαι χρυσο παιδι, μαλαμα...η πεθερουλα μου ψωνισε από σβερκο
το αλλο με τον Τοτο το ξερεις!
παοδεπαο !? πες αλευρι η πεθερα σου σε γυρευει!
μαλακα θα τον χτυπησω . καλο παιδι αλλα μιλαει σταν ογδονταχρονο παππου και ποτε σαν δεκαπενταχρονο. ωριμοτητα μηδεν και θα κανει και οικογενεια λεμεε ναι !......
Αυτη ειναι η Ερη που ξερουμε!!