Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
εχω θεμα!  :huh:

Συνημμένα

• αυχενικο.jpg
    αυχενικο.jpg
    3,4 KB · Εμφανίσεις: 10

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Αφου θα τα κοψω τελειος τωρα γιατι να της τα πω  :grin: ζηλευεις κατα βαθος για αυτο γινεσαι κακια,ξερεις τι ωραιες παραδοσης κρατανε μερικοι σε αυτα τα πραγματα..μην κοιτας που εμεις τα μαλακιζουμε ολα. ;)

τύπε μπάτσελορ θα κάνεις?

κάποιος άλλος έταζε αλλά τον έβαλε στο βρακί της κάποια ψυχή

υπολήψεις δεν θίγω  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.320
Πόντοι
5.006
Καλά πες της τα εσυ και αν σε αρραβωνιαστεί μετα ξαναμιλαμε. θα δείξεις και προίκα, κρεβατια και τετοια; φυσιολογικα πράγματα . τα εκαναν και η γιαγια μου. φυσιολογικοι άνθρωποι οχι μαλακιες... :2funny:
ενώ εγω κυριος, της εκανα εξηγα από την αρχη της μικρης...της ειπα : αρσενικο είμαι, και  τις τσαρκες μου θα κανω, και τις κουτσουκέλες μου, και τις μπουφλες μου θα ριξω αν χρειαστεί, αλλα θα σ εχω κορωνα στο κεφαλι μου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αφου θα τα κοψω τελειος τωρα γιατι να της τα πω  :grin: ζηλευεις κατα βαθος για αυτο γινεσαι κακια,ξερεις τι ωραιες παραδοσης κρατανε μερικοι σε αυτα τα πραγματα..μην κοιτας που εμεις τα μαλακιζουμε ολα. ;)
Ρε μάγκα εγώ σου ευχήθηκα ωραία και όμορφα και έρχεσαι εσύ να με πουλήσεις ειρωνία και υφάκι τύπου ότι δεν είμαι φυσιολογική. Μετά ζηλεύω εγω... αντε κούνα το κεφάλι σου. Οσο για τις παραδόσεις που είναι κενές νοήματος και για κοριτσακια που παντρεύονται με το κόλλημα και το παίζουν αποκατάστημενες και επιασα τον παπα απο τα αρχιδια..βάλτες στον ποπο σου. μακρυά απο εμένα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
ενώ εγω κυριος, της εκανα εξηγα από την αρχη της μικρης...της ειπα : αρσενικο είμαι, και  τις τσαρκες μου θα κανω, και τις κουτσουκέλες μου, και τις μπουφλες μου θα ριξω αν χρειαστεί, αλλα θα σ εχω κορωνα στο κεφαλι μου

ε καλά ρε τύπε, εσύ είσαι και αρσενικός, γάβρος όχι μπαόκι  :grin:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

:2funny: :2funny: :2funny:

το αλλο με τον Τοτο το ξερεις!

παοδεπαο !? πες αλευρι η πεθερα σου σε γυρευει!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Ρε μάγκα εγώ σου ευχήθηκα ωραία και όμορφα και έρχεσαι εσύ να με πουλήσεις ειρωνία και υφάκι τύπου ότι δεν είμαι φυσιολογική. Μετά ζηλεύω εγω... αντε κούνα το κεφάλι σου. Οσο για τις παραδόσεις που είναι κενές νοήματος και για κοριτσακια που παντρεύονται με το κόλλημα και το παίζουν αποκατάστημενες και επιασα τον παπα απο τα αρχιδια..βάλτες στον ποπο σου. μακρυά απο εμένα.

ε ναι !......  :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτη ειναι η  Ερη που ξερουμε!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
 :grin: ευγε ραοπαοκ  :rockon:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εριναλ...Ακουστηκε ενα Κρααακ! η ειναι ιδεα μου :2funny:  :-*

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ε ναι !......  :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτη ειναι η  Ερη που ξερουμε!!
μαλακα θα τον χτυπησω . καλο παιδι αλλα μιλαει σταν ογδονταχρονο παππου και ποτε σαν δεκαπενταχρονο. ωριμοτητα μηδεν και θα κανει και οικογενεια λεμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom