NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
εισαι μαλακας!!!!!!!
θες να σε πάρω μαζί?
εισαι μαλακας!!!!!!!
Οχι ακομα τυπε,σε λιγο καιρο...δεν την καταφερα εγω,αυτη το εκανετυπε εμαθα αραβωνιαστηκες...πως την κατάφερες ρε μπαγασα???
θες να σε πάρω μαζί?
[/quote
ευκαιρια να αδυνατισω!!!
τυπε δεν ηθελε να χασει το κελεπουριΟχι ακομα τυπε,σε λιγο καιρο...δεν την καταφερα εγω,αυτη το εκανε
μονη της αρραβωνιαζεται;Οχι ακομα τυπε,σε λιγο καιρο...δεν την καταφερα εγω,αυτη το εκανε
τυπε εγω κανω τρελα γαμησια δεν ξερω τι ειναι αυτα που μου λες ρωτα αλλου να πουμετι δεν καταλαβαίνεις?
ευγε νεε μου...αν λογοδοθω και γω, να βγουμε ζευγάρια καμια φοραΟχι ακομα τυπε,σε λιγο καιρο...δεν την καταφερα εγω,αυτη το εκανε
Ορεξουλες βλεπω σημεραμονη της αρραβωνιαζεται;
τυπε εγω κανω τρελα γαμησια δεν ξερω τι ειναι αυτα που μου λες ρωτα αλλου να πουμε
Ε ναι...αμα μαθει και οτι μπαινω και σε τετοιες σελιδες θα χαρει περισσοτερο για την επιλογη τηςτυπε δεν ηθελε να χασει το κελεπουρι
τυπε θα σε καλεσει για αυτοψια μην πας ακουσε μεκαι που να ρωτήσω, η μόνη γυναίκα που ξέρω εδώ μέσα είσαι εσύ
ευγε νεε μου...αν λογοδοθω και γω, να βγουμε ζευγάρια καμια φορα
Γιατί να μην έχω; φρεσκοπαντρεμενη ειμαι, ο συζυγος με θέλει κάργα, η δουλίτσα κυλάει, ομορφη ειμαι, ο ραο παο σφαζεται για παρτυ μου, εβγαλα και την φημη της καλης πιπας στο μπου. τι αλλο θελω;Ορεξουλες βλεπω σημερα
Ειναι και φυσιολογικη γυναικα..να τα λεμε κι αυτακαι που να ρωτήσω, η μόνη γυναίκα που ξέρω εδώ μέσα είσαι εσύ
τυπε θα σε καλεσει για αυτοψια μην πας ακουσε με
ναι ναι!!!!!!να πάρετε και τις πεθερες μαζί να έρθει και ο Μπλιζ
θα μου πρίξεις τα βυζακια μανα μου σημερα; ε; να προετοιμαστω;και που να ρωτήσω, η μόνη γυναίκα που ξέρω εδώ μέσα είσαι εσύ
Ειναι και φυσιολογικη γυναικα..να τα λεμε κι αυτα
θα μου πρίξεις τα βυζακια μανα μου σημερα; ε; να προετοιμαστω;