Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Γιατί να μην έχω; φρεσκοπαντρεμενη ειμαι, ο συζυγος με θέλει κάργα, η δουλίτσα κυλάει, ομορφη ειμαι, ο ραο παο σφαζεται για παρτυ μου, εβγαλα και την φημη της καλης πιπας στο μπου. τι αλλο θελω; :2funny:
Τιποτε αλλο.. μια χαρα κυλαει η ζωη σου να μην εχεις παραπονο  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.191
Πόντοι
2.606
τυποι εχω ενα προβλημα  ψευδιζω και ντρεπομαι να μιλησω σε γκομενα και ειμαι ολο στο χειρογλυκανο εχετε να προτεινετε κατι?  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
να τις χαίρεστε τις Μπαοκτζούδες  :2funny:
Αν εξαιρεσεις την θειτσα  :grin: γενικα εχουμε ωραιες κοπελες και δεν κανω πλακα! βλεπω και στο γηπεδο αλλα και αλλου π.χ φβ οτι ειναι ολες καλα νιμου,αν βαλεις μεσα και τις σερβιδες (παρτιζαν)θα τα χασεις φιλε. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ειναι και φυσιολογικη γυναικα..να τα λεμε κι αυτα  :orchestra:
εσυ ζεις φυσιολογικα δηλαδη; η η αρραβωνιαρα που βρηκε τον μιστερ περφεκτ που γαμιεται στις πουτανες αλλα εκεινη δεν το γνωριζει και κανει αρραβωνα  λες και ζουμε στο 50..διαδίδοντας στις κυρατσες της γειτονιας την τυχη της ; για πες να σπασουμε πλακα πρωι πρωι.. :tooth:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
τυποι εχω ενα προβλημα  ψευδιζω και ντρεπομαι να μιλησω σε γκομενα και ειμαι ολο στο χειρογλυκανο εχετε να προτεινετε κατι?  :grin:

σιγά το πρόβλημα, διάβασε λίγο γειαθου και το έλυσες

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ναι..λενε οτι αμα δεν μπορεις γινε κομμωτης  :effemine: :gay:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
παιδιά ζήλεψα και θέλω αρραβώνα, έχετε καμιά διαθέσιμη?  :-

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εσυ ζεις φυσιολογικα δηλαδη; η η αρραβωνιαρα που βρηκε τον μιστερ περφεκτ που γαμιεται στις πουτανες αλλα εκεινη δεν το γνωριζει και κανει αρραβωνα  λες και ζουμε στο 50..διαδίδοντας στις κυρατσες της γειτονιας την τυχη της ; για πες να σπασουμε πλακα πρωι πρωι.. :tooth:
:jerking: τα εχουμε ξανα πει αυτα,παλια η τανες..τωρα αντε το πολυ καμια τσαρκα με παρεα χωρις να περασω σε καποια  :uglystupid: αλλα εσυ ειπαμε η φαντασια σου οργιαζει και κανει σεναρια τρελα μηπως εισαι για δεσιμο τελικα; χαχα σου εκανα και στιχακι  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
θα λες ότι είσαι Ισπανός

Πάμπλοθ Θαφορτέθα, Ιθουσκίθα, Θουμπιθαρέτα
θουθκισθο την πιθο τριπα μανιτθα; (μερικες εκφρασεις που μπορει να χρησιμοποιεί- να βοηθησω με τα λιγα ισπανικά που ξέρω) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:jerking: τα εχουμε ξανα πει αυτα,παλια η τανες..τωρα αντε το πολυ καμια τσαρκα με παρεα χωρις να περασω σε καποια  :uglystupid: αλλα εσυ ειπαμε η φαντασια σου οργιαζει και κανει σεναρια τρελα μηπως εισαι για δεσιμο τελικα; χαχα σου εκανα και στιχακι  :P
Καλά πες της τα εσυ και αν σε αρραβωνιαστεί μετα ξαναμιλαμε. θα δείξεις και προίκα, κρεβατια και τετοια; φυσιολογικα πράγματα . τα εκαναν και η γιαγια μου. φυσιολογικοι άνθρωποι οχι μαλακιες... :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
θουθκισθο την πιθο τριπα μανιτθα; (μερικες εκφρασεις που μπορει να χρησιμοποιεί- να βοηθησω με τα λιγα ισπανικά που ξέρω) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λα γκατζίνα βιέχα άθε μπουεν κάλντο  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλά πες της τα εσυ και αν σε αρραβωνιαστεί μετα ξαναμιλαμε. θα δείξεις και προίκα, κρεβατια και τετοια; φυσιολογικα πράγματα . τα εκαναν και η γιαγια μου. φυσιολογικοι άνθρωποι οχι μαλακιες... :2funny:
Αφου θα τα κοψω τελειος τωρα γιατι να της τα πω  :grin: ζηλευεις κατα βαθος για αυτο γινεσαι κακια,ξερεις τι ωραιες παραδοσης κρατανε μερικοι σε αυτα τα πραγματα..μην κοιτας που εμεις τα μαλακιζουμε ολα. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom