deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
λεωφορείο είναι, είσαι πολύ κοντά
πες δευτερόλεπτο να επιβεβαιώσω
Στο 2:22 Νικ, θα το κοιτάξω και αργότερα, την κάνω τώρα. Καλή συνέχεια.
λεωφορείο είναι, είσαι πολύ κοντά
πες δευτερόλεπτο να επιβεβαιώσω
θες να σε αρχίσω σε τίποτα μινια ζαβουτ ?τιιιιιιιιιι? του έβαλες χέρι? :o
Στο 2:22 Νικ, θα το κοιτάξω και αργότερα, την κάνω τώρα. Καλή συνέχεια.
θες να σε αρχίσω σε τίποτα μινια ζαβουτ ?
μπροστά μου τα λες αυτά για να με πονέσει.είναι πραγματικα κριμα που δεν μου καθησε η μαριαννα..είμαι χρυσο παιδι παναθεμα με.. :'( :'( :'( :'( :'(
πρεπει να παρω εμπειριες για να φθασω και σε σενα...μπροστά μου τα λες αυτά για να με πονέσει.
ανεπιδεκτου ρε φιλε. Άκου μουνιαμουνιά εγώ νικ τριβέ
είναι πραγματικα κριμα που δεν μου καθησε η μαριαννα..είμαι χρυσο παιδι παναθεμα με.. :'( :'( :'( :'( :'(
ανεπιδεκτου ρε φιλε. Άκου μουνια
μηπως το κάνεις να ζηλεψω ?αυτό το μαρτυριο να σε βλέπω με άλλες δεν αντέχεται και κλαις κιόλας που σημαίνει έχεις συναίσθημα για την μαριαννα. Αν δεν ήμουν ανώτερος άνθρωπος να ζω αυτό το δράμα στη σιωπή και στη πίκρα θα την είχα ξεμμαλιασειπρεπει να παρωκι εμπειριες για να φθασω και σε σενα...
και δεν με ενθουσιασε και αυτή με τα κοτσιδια να σου πω να μου την γνωρίσεις... :'( :'( :'( :'( :'(κρίμα να μη με λένε Μαριάννα να σου κάτσω, δεν μπορώ να σε βλέπω να κλαις, σπαράζει η ψυχή μου
άσχετο, ο Σαούλ που είναι? βρηκε μιλφάρα?
και δεν με ενθουσιασε και αυτή με τα κοτσιδια να σου πω να μου την γνωρίσεις... :'( :'( :'( :'( :'(
εγω όταν γαμιοσουν με το χουφταλο τον σαψαλη τον μπλιζ δεν σου ειπα τιποτες...σπαραζαν τα μεσα μου όμως...μηπως το κάνεις να ζηλεψω ?αυτό το μαρτυριο να σε βλέπω με άλλες δεν αντέχεται και κλαις κιόλας που σημαίνει έχεις συναίσθημα για την μαριαννα. Αν δεν ήμουν ανώτερος άνθρωπος να ζω αυτό το δράμα στη σιωπή και στη πίκρα θα την είχα ξεμμαλιασει
ζηλεψες τον μπλιζ ?γιαυτό μου γυρίζεις το μαχαίρι στην πληγή ?εδώ ετοιμάζεσαι για γάμους και είπα να το καταπιώ και τώρα τρώω και την φάση της Μαριάννας ?θα σταφιδιασω πριν την ώρα μου με όλα αυτά και δεν έχω λεφτά για μποτοξ. Εκείνος ο ρικ ντικ λες να μου καλύψει το έξοδοεγω όταν γαμιοσουν με το χουφταλο τον σαψαλη τον μπλιζ δεν σου ειπα τιποτες...σπαραζαν τα μεσα μου όμως...
ζηλεψες τον μπλιζ ?γιαυτό μου γυρίζεις το μαχαίρι στην πληγή ?εδώ ετοιμάζεσαι για γάμους και είπα να το καταπιώ και τώρα τρώω και την φάση της Μαριάννας ?θα σταφιδιασω πριν την ώρα μου με όλα αυτά και δεν έχω λεφτά για μποτοξ. Εκείνος ο ρικ ντικ λες να μου καλύψει το έξοδο