NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
πες το και άρχισα πάλι να πιστεύω πως δεν υπάρχουν ροζ ρινόκεροιΔεν διευκρίνισα, είναι Μπάμπης-Δευκαλίωνας Σουγιάς, μη το πεις σε παρακαλώ όμως.
πες το και άρχισα πάλι να πιστεύω πως δεν υπάρχουν ροζ ρινόκεροιΔεν διευκρίνισα, είναι Μπάμπης-Δευκαλίωνας Σουγιάς, μη το πεις σε παρακαλώ όμως.
τύπε είχες συγκεντρώσει 99 από τα 100 ευρά που απαιτούνται?όχι ρε πουστη μου να γινουν όλα αυτά τωρα που ημουν τοσο κοντα να πηδησω την δεσποινιδα μαριαννα... :'( :'( :'( :'(
δεν πιστευω τετοιες συκοφαντιες τυπε... :S :S :S :Sτύπε είχες συγκεντρώσει 99 από τα 100 ευρά που απαιτούνται?
δεν πιστευω τετοιες συκοφαντιες τυπε... :S :S :S :S
ε τοτε τι προσπαθω σαν το μαλακα να την πηδηξω λαου λαου????
οποτε τζιφος η δουλεια...παλι με την ερι απομείναμε... :'( :'( :'( :'( :'( :'(
την ερι την γαμαω για ένα ματσακι ριγανη...δεν είναι τα λεφτα το πρόβλημα...τύπε η έρη έτσι και αποφασίσει να δώσει παρθενία πρέπει να ξεπουληθείς :S
Ποια είναι Νικ;
Η ξανθιά που εμφανίζεται για λίγο στο βαγόνι του μετρό;
νταξ έβαλα και εγώ το χεράκι μου για να σε κερδίσωε τοτε τι προσπαθω σαν το μαλακα να την πηδηξω λαου λαου????
οποτε τζιφος η δουλεια...παλι με την ερι απομείναμε... :'( :'( :'( :'( :'( :'(
το παιδι με το σκουφο?λεωφορείο είναι, είσαι πολύ κοντά
πες δευτερόλεπτο να επιβεβαιώσω
όχιτο παιδι με το σκουφο?
αφου δεν εχει μεινει και καμια στο σαιτ..ή εσενα θα πηδηξω ή τον ντοπα (που ξυριζει και την κωλαρα του )νταξ έβαλα και εγώ το χεράκι μου για να σε κερδίσω
νταξ έβαλα και εγώ το χεράκι μου για να σε κερδίσω
κάνω την δύσκολη μην μου χαλας το ιματζ στο μπου.την ερι την γαμαω για ένα ματσακι ριγανη...δεν είναι τα λεφτα το πρόβλημα...