Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Έλα ντε με τι ασχολείται ο κόσμος. Εδώ δεν ξέρουμε αν οι γεωργιανές γαμιουνται από κώλο, η Μαριάνα μας νοιάζει αν είναι ή οχι πουτάνα.  :jerking:
Πεστα  Χρυσοστομε........Εδω μαs καινε  τσουρουφλιζοντα θεματα κι αυτοι ασχολιουνται με το εαν η  αλλη  ητο βυζι-του  η  οχι
Σε....800  σελιδεs εμειs θα ειχαμε πηδηξει την μιση ΑνατολικοΒοιωτια και την μιση Θεσπρωττια ...Σπαλιαρα  φαε την σκονη μαs  :grin: :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Πεστα  Χρυσοστομε........Εδω μαs καινε  τσουρουφλιζοντα θεματα κι αυτοι ασχολιουνται με το εαν η  αλλη  ητο βυζι-του  η  οχι
Σε....800  σελιδεs εμειs θα ειχαμε πηδηξει την μιση ΑνατολικοΒοιωτια και την μιση Θεσπρωττια ...Σπαλιαρα  φαε την σκονη μαs  :grin: :grin:
Καλά το πας, κάτω από το αυλάκι δεν κατέβηκες . Θεσσαλονίκη θα γαμήσουμε ή οχι;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλά το πας, κάτω από το αυλάκι δεν κατέβηκες . Θεσσαλονίκη θα γαμήσουμε ή οχι;
Εκει  το μονο κονε που εχω  ειναι ο συμμαθητηs μου.......Αυτοs θα με παει στα μιλφ
Του  εξηγησα ομωs οτι την λεξη μιλφ  την λενε στην Καλιφορνια
Εδω στο Κερατσινι την λεμε..........ξεκωλιαρα με παιδι

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ε  ρε μυαλα.....Απ οτι  βλεπω  το  ελαχιστο που ειχανε το καψανε στηs Μαριανναs

Ένα δίκιο το έχεις αλλά από την άλλη δε γίνεται όλα τα νήματα να αγγίζουν το υψιπετές των παππούληδων και μικροτσούτσουνων.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Λέτε να δώκω στεγνά το όνομα του νικ που είναι πίσω από το νικ που την έκανε σοβαρή πλάκα με το πλαστό πμ που δεν ήταν πλαστό σύμφωνα με το λαδάκι και να τακτοποιηθουν τα στοιχεία για να μην βρει μπελά το σαιτ και ο ρικ ντικ και οι παντρεμένοι του σαιτ που θα τους τρέχουν για μάρτυρες στην δική κατά αγνώστου νικ που που θα αναλάβει ο τρελοαλεξ χωρίς λεφτά και τελικά θα βρεθούμε στα ακροατηρια όλοι ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Το μαλακιες άκουν τα αυτιά μου τα εμορφα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Λέτε να δώκω στεγνά το όνομα του νικ που είναι πίσω από το νικ που την έκανε σοβαρή πλάκα με το πλαστό πμ που δεν ήταν πλαστό σύμφωνα με το λαδάκι και να τακτοποιηθουν τα στοιχεία για να μην βρει μπελά το σαιτ και ο ρικ ντικ και οι παντρεμένοι του σαιτ που θα τους τρέχουν για μάρτυρες στην δική κατά αγνώστου νικ που που θα αναλάβει ο τρελοαλεξ χωρίς λεφτά και τελικά θα βρεθούμε στα ακροατηρια όλοι ?

Καλό μου ακούγεται, θα σφαχτούμε λες ή θα πάμε για καφέ (της παρηγοριάς);

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

τι ακούν τα αυτιά μου τα πελώρια?

δηλαδή πίσω από τα νικ που φαίνονται υπάρχουν άλλα ονόματα?
Μόνο εγώ μπήκα με το αληθινό Νικοτρίβης?  :headbang: :headbang: :headbang:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Ναι ρε, το δικό μου ήταν Μπάμπης Σουγιάς αλλά δεν ήταν εύηχο και το άλλαξα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
ώρα είναι να μου πείτε ότι και τον Μπλιζαρντ δεν τον λένε έτσι και ότι δεν είναι από τον πλανήτη της Μπριζόλας  :knockinb:
που μου έχει πει, να φουντάρω

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
όχι ρε πουστη μου να γινουν όλα αυτά τωρα που ημουν τοσο κοντα να πηδησω την δεσποινιδα μαριαννα... :'( :'( :'( :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom