eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
θες να κανουμε σεξ στο skype?ζηλεψες τον μπλιζ ?γιαυτό μου γυρίζεις το μαχαίρι στην πληγή ?εδώ ετοιμάζεσαι για γάμους και είπα να το καταπιώ και τώρα τρώω και την φάση της Μαριάννας ?θα σταφιδιασω πριν την ώρα μου με όλα αυτά και δεν έχω λεφτά για μποτοξ. Εκείνος ο ρικ ντικ λες να μου καλύψει το έξοδο
με ζητανε πολλες..είμαι παιδι μαλαμα...Ο ραο παο είναι τρελό μωρό μην τον βλέπεις που είναι λοου προφαιλ
και εγώ είμαι παιδί μαλαμα αλλά έμεινα στα αζήτητα και δεν με ζητάει κάνεις. Τώρα με διώχνεις και εσύ. Είναι ζήτημα χρόνου να Γίνω ένα ψυχικο ράκοςμε ζητανε πολλες..είμαι παιδι μαλαμα...
τυπε πες μας το μυστικό της επιτυχίας σουμε ζητανε πολλες..είμαι παιδι μαλαμα...
τυπε το καινούργιο γκομενετο θα σου βάλει κουλούρα ;φτυστε με μην με ματιασετε παιδια...
ξέρεις να ξεματιαζεις ? Νοιώθω μια σκοτοδινη δεν είναι και ο Αγγελόπουλος κονδα να το παίξω Αγγελόπουλου Δασκαλάκη και να λιποθυμίσω στην αγκαλια τουφτυστε με μην με ματιασετε παιδια...
ξέρεις να ξεματιαζεις ? Νοιώθω μια σκοτοδινη δεν είναι και ο Αγγελόπουλος κονδα να το παίξω Αγγελόπουλου Δασκαλάκη και να λιποθυμίσω στην αγκαλια του
ειστε ολοι καλεσμένοι!!!!!τυπε το καινούργιο γκομενετο θα σου βάλει κουλούρα ;