erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Υπάρχει νομίζω και μια διαδικτυακή ξεματιαστρα
εμένα μου είχε κάνει κάποια με νερό κάτι παρόμοιο
εμένα μου είχε κάνει κάποια με νερό κάτι παρόμοιο
αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αλλά μου λένε τα αυτιά μου αλλά ακούει η θεία μου αχαχαχαχαχα. Για πες σου την έπεσε το γκομενακι ?εννοούσα την γιάννα δασκαλάκη αγγελοπούλου, έπεσε πάνω μου, μου έριξε το νερό και μετά αρχίσαμε τα γεια και τα χαμόγελα κλπ κλπ...
που ηστονα μαναρακι ?τι λεει?
θα θέλει και κωλο και εγώ το φυλάω για τον ραο παοAυτα ειναι σολομωνικη.....Να φερουμε τον Αγιο να κανει ευχελαιο
τυπε την πιάνεις απο το χεράκι στο δρόμο ;ειστε ολοι καλεσμένοι!!!!!
Έιχα κλειστεί στο σπίτι 3 μέρες και έπαιζα assasin's creed και είχα πει σε όλους ότι θα πάω 3μερο με καινούρια γκόμενα για να μη με περάσουν για καμένο.που ηστονα μαναρακι ?
Έιχα κλειστεί στο σπίτι 3 μέρες και έπαιζα assasin's creed και είχα πει σε όλους ότι θα πάω 3μερο με καινούρια γκόμενα για να μη με περάσουν για καμένο.
Το ταμα ειναι ταμα...Οτι σου ζητησει για το καλο, πρεπει να το κανειsθα θέλει και κωλο και εγώ το φυλάω για τον ραο παο
αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αλλά μου λένε τα αυτιά μου αλλά ακούει η θεία μου αχαχαχαχαχα. Για πες σου την έπεσε το γκομενακι ?
Τουρνουα προ η μεθυσμενη γκομενα απο το γκαζι να κοιμηθει σπιτι σου πες μπεσα?
γαματο.. Θα το κάνω και εγώ. Μετά θα πάω να κοιμηθώ και θα πω ότι βγηκα χεχεΈιχα κλειστεί στο σπίτι 3 μέρες και έπαιζα assasin's creed και είχα πει σε όλους ότι θα πάω 3μερο με καινούρια γκόμενα για να μη με περάσουν για καμένο.
θα ίδρυσω σύλλογο. Οι στοκ αχαχαχαχαχαέκανα τον αδιάφορο για ένα μεγάλο διάστημα, ε μετά ήρθε το νερό και διάφορα άλλα...
Τουρνουα προ η μεθυσμενη γκομενα απο το γκαζι να κοιμηθει σπιτι σου πες μπεσα?
θα ίδρυσω σύλλογο. Οι στοκ αχαχαχαχαχα
.......Ασε που οταν θα ξαναμπειs εδω, θα λεs οτι εκανεs ενα κεφαλι καζανι, επειδη ταχα μου μπερδεψεs τα πιοταγαματο.. Θα το κάνω και εγώ. Μετά θα πάω να κοιμηθώ και θα πω ότι βγηκα χεχε