eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τώρα αν πω ότι πίνω τσάι για να φαω και να πιω μετά θα θεωρηθώ Σαούλ ?αχαχαχα αχαχαχαχαχα
βάλε μερικές σταγόνες τσίπουρο στο τσάι!
λίγες όμως...
Τώρα αν πω ότι πίνω τσάι για να φαω και να πιω μετά θα θεωρηθώ Σαούλ ?αχαχαχα αχαχαχαχαχα
μαλακιες. Πιάσανε τον καστανά έγινε θέμα και για να καλύψουν τις αηδίες τους άρχισαν την λάσπη στον ανθρωπακο. Συγχιζομαι και θα μου χαλάσει το μακιγιάζ
στο μεταξύ διάβασα κάποια όχι καλά πράγματα για τον συγκεκριμένο καστανά, χωρίς να ξέρω αν είναι αλήθεια.
είσαι μεγάλη ψυχή Λαιφ και εγώ να ξες συγκινήθηκα με αυτή σου την δήλωση. Θέλει τόλμη αχαχαχαχαχαΜε συγκινειs......Θα σου κατσω
μαλακιες. Πιάσανε τον καστανά έγινε θέμα και για να καλύψουν τις αηδίες τους άρχισαν την λάσπη στον ανθρωπακο. Συγχιζομαι και θα μου χαλάσει το μακιγιάζ
Ναι η ψυχη μου φαινεται και απο μακρυα......Δεν ισχυει το ιδιο και για την.....είσαι μεγάλη ψυχή Λαιφ και εγώ να ξες συγκινήθηκα με αυτή σου την δήλωση. Θέλει τόλμη αχαχαχαχαχα
Η ζωη δεν ειναι μονο τριγωνα πανοραματοs και καζαν ντιπι....Πρεπει νασαι ανοιχτη σε νεα πραγματαΕντωμεταξύ δεν έχω φάει σαλεπι και δεν μου αρέσουν τα κάστανα
ούτε πουτσο τώρα που το σκέφτομαι αχαχαχαχαχαΗ ζωη δεν ειναι μονο τριγωνα πανοραματοs και καζαν ντιπι....Πρεπει νασαι ανοιχτη σε νεα πραγματα
Η ζωη δεν ειναι μονο τριγωνα πανοραματοs και καζαν ντιπι....Πρεπει νασαι ανοιχτη σε νεα πραγματα
Δεν μπορει να τα εχειs ολα στη ζωη.....Ξεπερασε το με κανταιφιούτε πουτσο τώρα που το σκέφτομαι αχαχαχαχαχα
Μην παs να πουλησειs παλι σπιρτα....Ειδεs τι επαθε ο κασταναsΣας φιλώ βγαίνω όξω στο κρύο και στη παγωνιά
οχι ρε φιλε,τι ειμαστε 15 χρονων... :S :S :S :Sτυπε την πιάνεις απο το χεράκι στο δρόμο ;
Οταν παντρευτεις θα σου πω εγω το κολπο να κοιτας κωλους οταν εισαι με τη γυναικα σου και να μη σου ριχνει μπουνια.οχι ρε φιλε,τι ειμαστε 15 χρονων... :S :S :S :S
ειναι παντα ενα βημα μπροστα απο μενα, για να ελεγχω και κανα καλο κωλο αν περναει...