blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.702
- Πόντοι
- 26.096
Η υπερβολή της αστυνομίας [ 7 άτομα για έναν 62χρονο ] οδηγεί στην ατιμωρησία το να διαβιώνει κάποιος λάθρα και σε βάρος των συμπολιτών του ...
Ο συμμαθητής μας που πούλαγε κάστανα χωρίς άδεια ζει λάθρα είς βάρος μας Μπλιζ; Σοβαρά τώρα;
δεν θα διαφωνήσω στο πνεύμα της ανάρτησης, αλλά ας κοιτάξουμε με ποιον τρόπο και σε ποιους δίνονται οι άδειες?Μειράκιον είναι σε σχέση με εμάς!
Το βλέπω γενικότερα. Αν αυτός πουλάει χωρίς άδεια, γιατί να μην αρχίσουν οι πάντες να πουλάνε χωρίς άδεια.
Μπορεί βέβαια να είμαι αυστηρός μέσα στην γενίκευσή μου αλλά υπάρχει θέμα .... με την ασυδοσία ...
Και εγώ στο παρεμπόριο αναφέρομαι...
Απλά πρέπει να γενικευθεί η δίωξη. Αλλιώς το φαινόμενο θα επεκτείνεται ειδικά τώρα πια μετά την φάση με τον καστανά.
Καλημέρα σας. Όταν μπει στη φυλακή ο πρώτος χριστοφορακος θα σταματήσει η ασυδοσία.
Μην τα πάρω και πω γι την ασυδοσία και το μαύρο εμπόριο εγχώριας και αλλοδαπής πουταναΣ και χαλάσουμε τις καρδιές μας..
Θρηνεί κ η πόλη .. το κλείσιμο της Λουί βιτον έχουμε πολλά στο κεφάλι μας
Δοκιμασμένη τακτική μαν, έχω χτίσει το μύθο μου πάνω σε τέτοιες εξαφανίσεις...Σαούλ μου άρεσε η τριήμερη εξαφάνισή σου, θα την εφαρμόσω και γω να νομίζετε ότι γαμάω
Μην τα πάρω και πω γι την ασυδοσία και το μαύρο εμπόριο εγχώριας και αλλοδαπής πουταναΣ και χαλάσουμε τις καρδιές μας..
Θρηνεί κ η πόλη .. το κλείσιμο της Λουί βιτον έχουμε πολλά στο κεφάλι μας