κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.945
- Πόντοι
- 19.795
Tελικα το συστημα εχει καταφερει και εχει στρεψει τον ενα εναντιον του αλλου. Διαιρει και βασιλευε. Ο δημοσιος υπαλληλος κατα του επαγγελματια οτι φοροδιαφευγει και ο επαγγελματιας κατα του δημοσιου οτι ειναι χαραμοφαης. Του δημοσιου του φταιει ο υδραυλικος η ο ηλεκτρολογος που δεν του εκοψε αποδειξη, οταν του πηρε το κατοσταρικο, ενω ομως του ειχε πει οτι με αποδειξη η δουλεια θα πηγαινε στα 120 ευρω. Του φταιει και οτι στη καφετερια δεν του εκοψε αποδειξη στο 1,5 ευρω που εκανε ο καφες. Και τι το εκανε ο υδραυλικος το 100ρικο; Πληρωσε το λογαριασμο στο κινητο (αρα πληρωσε φορο), εβαλε βενζινη στο αυτοκινητο (αρα πληρωσε φορο), πηγε στο σουπερ μαρκετ(αρα πληρωσε φορο), και αμα του περισεψε και κατι το εβαλε στην ακρη για να πληρωση τον ΕΝΦΙΑ,να δωσει στον ΟΑΕΕ κλπ. κλπ.
Δεν νομιζω παντως οτι του περισσεψανε για να τα καταθεσει σε Ελβετικη τραπεζα.Ουτε αυτουνου ουτε του αλλου με την καφετερια που δεν εκοψε 1,5 ευρω αποδειξη στον καφε.
Οσο για το δημοσιο υπαλληλο, που τον εχει στη μπουκα ο επαγγελματιας. Που τα ετρωγε τα λεφτα του ρε παιδια; Στην αγορα πεφτανε παλι, στον υδραυλικο τα εδινε και στον ηλεκτρολογο,για να αγορασει ενα διαμερισματακι η για να φτιαξει εκεινο το εξοχικο στη Λουτσα, δουλευε η οικοδομη και κινουνταν η αγορα.
Ουτε και ο δημοσιος υπαλληλος νομιζω να εβγαζε το περισσευμα απο τα 1500-1800 ευρω μισθο, στην Ελβετια.
Και τι προτεινεις δηλ. θα με ρωτησει καποιος. Ασυδοσια, και το ρημαδι το κρατος πως θα κινηθει;
Σαν επαγγελματιας που ειμαι θα προτεινα τα εξης,
Βαλε μου ΦΠΑ 8% οπως στην Αμερικη, και αμα με ποιασεις να μην τον πληρωνω κλεισε μου την επιχειρηση και εμενα φυλακη.
Ξεχωρησε τις δαπανες διαβιωσης σε πολυτελεις και βασικες και οτι αποδειξεις εχω απο βασικες δαπανες απαλαξε με απο φορο εισοδηματος,
και φορολογησε τις πολυτελεις δαπανες και οτι εισοδημα περισσευει.
Δεν νομιζω παντως οτι του περισσεψανε για να τα καταθεσει σε Ελβετικη τραπεζα.Ουτε αυτουνου ουτε του αλλου με την καφετερια που δεν εκοψε 1,5 ευρω αποδειξη στον καφε.
Οσο για το δημοσιο υπαλληλο, που τον εχει στη μπουκα ο επαγγελματιας. Που τα ετρωγε τα λεφτα του ρε παιδια; Στην αγορα πεφτανε παλι, στον υδραυλικο τα εδινε και στον ηλεκτρολογο,για να αγορασει ενα διαμερισματακι η για να φτιαξει εκεινο το εξοχικο στη Λουτσα, δουλευε η οικοδομη και κινουνταν η αγορα.
Ουτε και ο δημοσιος υπαλληλος νομιζω να εβγαζε το περισσευμα απο τα 1500-1800 ευρω μισθο, στην Ελβετια.
Και τι προτεινεις δηλ. θα με ρωτησει καποιος. Ασυδοσια, και το ρημαδι το κρατος πως θα κινηθει;
Σαν επαγγελματιας που ειμαι θα προτεινα τα εξης,
Βαλε μου ΦΠΑ 8% οπως στην Αμερικη, και αμα με ποιασεις να μην τον πληρωνω κλεισε μου την επιχειρηση και εμενα φυλακη.
Ξεχωρησε τις δαπανες διαβιωσης σε πολυτελεις και βασικες και οτι αποδειξεις εχω απο βασικες δαπανες απαλαξε με απο φορο εισοδηματος,
και φορολογησε τις πολυτελεις δαπανες και οτι εισοδημα περισσευει.