Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
Tελικα το συστημα εχει καταφερει και εχει στρεψει τον ενα εναντιον του αλλου. Διαιρει και βασιλευε. Ο δημοσιος υπαλληλος κατα του επαγγελματια οτι φοροδιαφευγει και ο επαγγελματιας κατα του δημοσιου οτι ειναι χαραμοφαης. Του δημοσιου του φταιει ο υδραυλικος η ο ηλεκτρολογος που δεν του εκοψε αποδειξη, οταν του πηρε το κατοσταρικο, ενω ομως του ειχε πει οτι με αποδειξη η δουλεια θα πηγαινε στα 120 ευρω. Του φταιει και οτι στη καφετερια δεν του εκοψε αποδειξη στο 1,5 ευρω που εκανε ο καφες. Και τι το εκανε ο υδραυλικος το 100ρικο; Πληρωσε το λογαριασμο στο κινητο (αρα πληρωσε φορο), εβαλε βενζινη στο αυτοκινητο (αρα πληρωσε φορο), πηγε στο σουπερ μαρκετ(αρα πληρωσε φορο), και αμα του περισεψε και κατι το εβαλε στην ακρη για να πληρωση τον ΕΝΦΙΑ,να δωσει στον ΟΑΕΕ κλπ. κλπ.
Δεν νομιζω παντως οτι του περισσεψανε για να τα καταθεσει σε Ελβετικη τραπεζα.Ουτε αυτουνου ουτε του αλλου με την καφετερια που δεν εκοψε 1,5 ευρω αποδειξη στον καφε.
Οσο για το δημοσιο υπαλληλο, που τον εχει στη μπουκα ο επαγγελματιας. Που τα ετρωγε τα λεφτα του ρε παιδια; Στην αγορα πεφτανε παλι, στον υδραυλικο τα εδινε και στον ηλεκτρολογο,για να αγορασει ενα διαμερισματακι η για να φτιαξει εκεινο το εξοχικο στη Λουτσα, δουλευε η οικοδομη και κινουνταν η αγορα.
Ουτε και ο δημοσιος υπαλληλος νομιζω να εβγαζε το περισσευμα απο τα 1500-1800 ευρω μισθο, στην Ελβετια.

Και τι προτεινεις δηλ. θα με ρωτησει καποιος. Ασυδοσια, και το ρημαδι το κρατος πως θα κινηθει;
Σαν επαγγελματιας που ειμαι θα προτεινα τα εξης,
Βαλε μου ΦΠΑ 8% οπως στην Αμερικη, και αμα με ποιασεις να μην τον πληρωνω κλεισε μου την επιχειρηση και εμενα φυλακη.
Ξεχωρησε τις δαπανες διαβιωσης σε πολυτελεις και βασικες και οτι αποδειξεις εχω απο βασικες δαπανες απαλαξε με απο φορο εισοδηματος,
και φορολογησε τις πολυτελεις δαπανες και οτι εισοδημα περισσευει.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.700
Πόντοι
26.096
Πολύ ώριμες σκέψεις!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
μεγάλη κουβέντα ανοίγεις κωλόγερε και τα σοβαρά τα αποφεύγω

κοίτα οι άλλοι έχουν κινήσει

έχει η πλάση κοκκινήσει

[size=30pt]ΘΡΥΛΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ [/size]

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.700
Πόντοι
26.096
και milfs ...

tumblr_nnk5gxT8rq1uqdtedo1_1280.jpg

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδή ρε παιδιά έστω ότι αυτός χρωστάει στο τεβε και δεν έχει να το πληρώσει, ποια είναι η απάντηση της πολιτείας? Να μη δουλέψεις και να πεθάνεις από την πείνα? Που ήταν η πολιτεία όταν αυτός δεν πλήρωνε? Γιατί να τον αφήσουν να μη πληρώσει 5 χρόνια τεβε?

Μακραν η πιο ευστοχη παρατηρηση.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Tελικα το συστημα εχει καταφερει και εχει στρεψει τον ενα εναντιον του αλλου. Διαιρει και βασιλευε. Ο δημοσιος υπαλληλος κατα του επαγγελματια οτι φοροδιαφευγει και ο επαγγελματιας κατα του δημοσιου οτι ειναι χαραμοφαης. Του δημοσιου του φταιει ο υδραυλικος η ο ηλεκτρολογος που δεν του εκοψε αποδειξη, οταν του πηρε το κατοσταρικο, ενω ομως του ειχε πει οτι με αποδειξη η δουλεια θα πηγαινε στα 120 ευρω. Του φταιει και οτι στη καφετερια δεν του εκοψε αποδειξη στο 1,5 ευρω που εκανε ο καφες. Και τι το εκανε ο υδραυλικος το 100ρικο; Πληρωσε το λογαριασμο στο κινητο (αρα πληρωσε φορο), εβαλε βενζινη στο αυτοκινητο (αρα πληρωσε φορο), πηγε στο σουπερ μαρκετ(αρα πληρωσε φορο), και αμα του περισεψε και κατι το εβαλε στην ακρη για να πληρωση τον ΕΝΦΙΑ,να δωσει στον ΟΑΕΕ κλπ. κλπ.
Δεν νομιζω παντως οτι του περισσεψανε για να τα καταθεσει σε Ελβετικη τραπεζα.Ουτε αυτουνου ουτε του αλλου με την καφετερια που δεν εκοψε 1,5 ευρω αποδειξη στον καφε.
Οσο για το δημοσιο υπαλληλο, που τον εχει στη μπουκα ο επαγγελματιας. Που τα ετρωγε τα λεφτα του ρε παιδια; Στην αγορα πεφτανε παλι, στον υδραυλικο τα εδινε και στον ηλεκτρολογο,για να αγορασει ενα διαμερισματακι η για να φτιαξει εκεινο το εξοχικο στη Λουτσα, δουλευε η οικοδομη και κινουνταν η αγορα.
Ουτε και ο δημοσιος υπαλληλος νομιζω να εβγαζε το περισσευμα απο τα 1500-1800 ευρω μισθο, στην Ελβετια.

Και τι προτεινεις δηλ. θα με ρωτησει καποιος. Ασυδοσια, και το ρημαδι το κρατος πως θα κινηθει;
Σαν επαγγελματιας που ειμαι θα προτεινα τα εξης,
Βαλε μου ΦΠΑ 8% οπως στην Αμερικη, και αμα με ποιασεις να μην τον πληρωνω κλεισε μου την επιχειρηση και εμενα φυλακη.
Ξεχωρησε τις δαπανες διαβιωσης σε πολυτελεις και βασικες και οτι αποδειξεις εχω απο βασικες δαπανες απαλαξε με απο φορο εισοδηματος,
και φορολογησε τις πολυτελεις δαπανες και οτι εισοδημα περισσευει.

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Μια απορια/διαφοροποιηση ως προς την τελευταια παραγραφο. Γιατι να ξεχωρισουν οι δαπανες σε "βασικες" και "πολυτελεις"?? Και να φορολογηθουν ΕΞΤΡΑ??? Φορολογειται ΟΛΟ το εισοδημα μου, υπαρχει ενα βασικο ποσο ως φοροαπαλλαγη, τα λεφτα που βγαζω, εφοσων ειναι ΝΟΜΙΜΑ και ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ τα ξοδευω οπως ακριβως ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Μην το παμε παλι σε "διενεξη" αυτοι που βγαζουν λιγα vs αυτοι που βγαζουν πολλα.

Κατα τα αλλα συμφωνω 100000% με ολο το υπολοιπο ποστ.  :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κωλο-γερος έτσι είναι. Ενώ υπάρχουν λύσεις γενικά αποδέκτες και ακόμα και μεμονωμένα σε κάθε επαγγελματικο χώρ είναι εμφανές πλέον ότι δεν θέλουν εσκεμμένα να τις χρησιμοποιησουν γιατί ο χειρισμός η εξαθλίωση και ο έλεγχος καθώς και η φτωχοποιηση είναι το ζητούμενο

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Μια απορια/διαφοροποιηση ως προς την τελευταια παραγραφο. Γιατι να ξεχωρισουν οι δαπανες σε "βασικες" και "πολυτελεις"?? Και να φορολογηθουν ΕΞΤΡΑ??? Φορολογειται ΟΛΟ το εισοδημα μου, υπαρχει ενα βασικο ποσο ως φοροαπαλλαγη, τα λεφτα που βγαζω, εφοσων ειναι ΝΟΜΙΜΑ και ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ τα ξοδευω οπως ακριβως ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Μην το παμε παλι σε "διενεξη" αυτοι που βγαζουν λιγα vs αυτοι που βγαζουν πολλα.

Κατα τα αλλα συμφωνω 100000% με ολο το υπολοιπο ποστ.  :hi:

Γιατί άμα είσαι ο Ρικ Ντικ και βγάζεις αρκετά να πάρεις ferrari γιατί βαρέθηκες την bentley σου περισσεύει κάτι παραπάνω να φορολογηθείς για να ενισχύσεις τους ασθενέστερους (από τον καστανά που το μαγαζάκι που είχε έκλεισε στα 55 του λόγω κρίσης και χρωστάει τα άντερά του δεν μπορεί να τα πάρει).

Το, ότι γουστάρω κάνω με τα χρήματά μου και γενικά με οτιδήποτε, δεν ισχύει, όταν έχουμε επιλέξει να ζούμε σε οργανωμένες κοινωνίες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795

Κατα τα αλλα συμφωνω 100000% με ολο το υπολοιπο ποστ.  :hi:
Eννοω οτι στις πολυτελεις δαπανες να μην εχω δικαιωμα φοροαπαλλαγης μεσω αποδειξεων.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
Eννοω οτι στις πολυτελεις δαπανες να μην εχω δικαιωμα φοροαπαλλαγης μεσω αποδειξεων.
Δεν μπορει π.χ. εγω που εχω μανια να ταξιαδευω, να βαζω τις αποδειξεις απο τα ταξιδια και απο τα μπουρδελα που ξενοπηδηξα και να ζηταω να με φοροαπαλλαξει.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Γιατί άμα είσαι ο Ρικ Ντικ και βγάζεις αρκετά να πάρεις ferrari γιατί βαρέθηκες την bentley σου περισσεύει κάτι παραπάνω να φορολογηθείς για να ενισχύσεις τους ασθενέστερους (από τον καστανά που το μαγαζάκι που είχε έκλεισε στα 55 του λόγω κρίσης και χρωστάει τα άντερά του δεν μπορεί να τα πάρει).

Το ότι γουστάρω κάνω με τα χρήματά μου και γενικά με οτιδήποτε δεν ισχύει όταν έχουμε επιλέξει να ζούμε σε οργανωμένες κοινωνίες.

Κατσε ρε συ Δευκα, ακομα και ο Μομπι Ντικ θεωρητικα εχει φορολογηθει στο ακεραιο (σε μια ευνομουμενη χωρα) για τα λεφτα που εχει βγαλει, γιατι να μην ισχυει το τελευταιο???? Μην παμε παλι στο "περισσοτερα κερδη,περισσοτερη φορολογια". Θελουμε να βοηθησουμε την παραγωγη και την κερδοφορια, οχι να την αποτρεψουμε.

Α γεια σου, ετσι συμφωνουμε. Ουτως ή αλλως, ενα βασικο αφορολογητο για ΟΛΟΥΣ ειναι το ποσο που ουσιαστικα αναλογει σε δαπανες βασικης διαβιωσης. Τα 10-12 k που ειχαμε αφορολογητο δε δικαιολογουν "πολυτελεις" δαπανες.

Καθομαστε και συζηταμε 5 καβλιαρηδες στο μπου και εχουμε βρει προτασεις και λυσεις ΔΙΚΑΙΕΣ και ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ, απο αυριο κιολας και ολα τα καθικια που εχουν περασει απο το τριμπουρδελο τη βουλη, "δε μπορουν"....... προφανως και κατι αλλο παιζει περα απο το οτι ειναι ηλιθιοι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Νικ τώρα θα δεις που έγινε η έγκληση από την μαριαννα πόσοι από εδώ μέσα θα που παρακολουθούν θα ακούσουν το ντου στη πόρτα του σπιτιού τους για άλλες παράνομες πράξεις εκτός της ιστορίας με την μαριαννα. Οπότε μην θες να ρίξεις σε εμένα κλωτσιά. Στους συναγωνιστες σου στον στίβο της ηδονής να ρίξεις που νόμιζαν θα κανουν χαβαλε και βγάζουν με τα χεράκια τους τα ματακια τους..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν μπορει π.χ. εγω που εχω μανια να ταξιαδευω, να βαζω τις αποδειξεις απο τα ταξιδια και απο τα μπουρδελα που ξενοπηδηξα και να ζηταω να με φοροαπαλλαξει.

Οχι, σωστο, αλλα ουτως ή αλλως δεν εχει να κανει με το ειδος της δαπανης αλλα με το ποσο του αφορολογητου. Ενα ποσο της ταξεως των 10k πχ με τα σημερινα δεδομενα, ειναι αρκετα αντικειμενικο. Δε πα' να βαλεις εσυ 100.000 "εξοδα" σε ταξιδια/αυτοκινητα/μασαζ, το 10.000 που ουσιαστικα αφορα σπιτι/διατροφη/ενδυση/βασικα εξοδα ενος νοικοκυριου ειναι που θα παραμεινει αφορολογητο.  ;)

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
αυτά με τα φορολογικά... :grin:
πάντως στο μήνυμα απ'όπου προήλθαν όλα αυτά τα σχόλια για τον καστανά κλπ αυτά που είπε ότι διάβασα δεν αφορούσαν το γεγονός της σύλληψής του και το ότι πουλούσε χωρίς άδεια.
ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό, τεσπα δεν το γράφω χωρίς να ξέρω αν είναι αλήθεια.

πάμε τώρα σε ψυχολογικά/ψυχιατρικά θέματα!  :orchestra:

Τα δέκα επαγγέλματα με τους περισσότερους ψυχοπαθείς, σύμφωνα με τον Independent :orchestra:

- οι διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών
- οι δικηγόροι  :grin:
- οι εργαζόμενοι σε ΜΜΕ
- οι πωλητές
- οι χειρουργοί
- οι δημοσιογράφοι
- οι αστυνομικοί
- οι ιερείς
- οι σεφ
- οι δημόσιοι υπάλληλοι

για να δούμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα σε όλους!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σας το έχω πει ότι ο γερο νεγρο μπλιζ είναι μουρλακι και δεν με πιστεύατε αχαχαχαχαχα

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Νικ τώρα θα δεις που έγινε η έγκληση από την μαριαννα πόσοι από εδώ μέσα θα που παρακολουθούν θα ακούσουν το ντου στη πόρτα του σπιτιού τους για άλλες παράνομες πράξεις εκτός της ιστορίας με την μαριαννα. Οπότε μην θες να ρίξεις σε εμένα κλωτσιά. Στους συναγωνιστες σου στον στίβο της ηδονής να ρίξεις που νόμιζαν θα κανουν χαβαλε και βγάζουν με τα χεράκια τους τα ματακια τους..

και που να μου κάνεις μήνυση εσύ για όσα σου χω σούρει, τρις ισόβια θα φάω  :2funny: :2funny: :2funny:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
έκανε μήνυση η Μαριάννα τελικά, αλήθεια?
τι έχω χάσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom