Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
ε την έχει σαν μαύρου γιαυτό αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα ναι ερειζερ κάνει κρύο αρκετό

νάτα νάτα και μας το παίζει μικροτσούτσουνος

να αποβληθεί από το νήμα άμεσα 

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Νικ τώρα θα δεις που έγινε η έγκληση από την μαριαννα πόσοι από εδώ μέσα θα που παρακολουθούν θα ακούσουν το ντου στη πόρτα του σπιτιού τους για άλλες παράνομες πράξεις εκτός της ιστορίας με την μαριαννα. Οπότε μην θες να ρίξεις σε εμένα κλωτσιά. Στους συναγωνιστες σου στον στίβο της ηδονής να ρίξεις που νόμιζαν θα κανουν χαβαλε και βγάζουν με τα χεράκια τους τα ματακια τους..

Δηλαδή Έρη οι διωκτικές αρχές λες θα ανακαλύψουν τώρα την ιστοσελίδα και ποιοι ειναι νταβατζήδες για παράδειγμα επειδή έκανε μήνυση η Μαριάννα; Επειδή μέχρι σήμερα ας πούμε αγνοούσαν την ύπαρξη της.
Πάντως νόμιμη επιχείριση είναι με έδρα το Μαρούσι και αν οι αρχές θέλουν πρόσβαση για κάτι σοβαρότερο από τις μπούρδες της Μαριάννας ξέρουν που να απευθυνθούν.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
κανένας συμβολαιογράφος παίζει να μου πει τι να κάνω με ένα ε9?

στη σύσταση έχω υπόγεια αποθήκη χωριστά από ισόγειο κατάστημα
στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ανεξάρτητη είσοδος για το υπόγειο, παρά μόνο από το κατάστημα

για μένα μετράει το πραγματικό γεγονός άρα πρέπει να το βάλω σε μία γραμμή, μήπως όμως ο συμβολαιογράφος έχει άλλη άποψη και κολλήσει η μεταβιβαση?  :think:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
επίσης έχω άμεση ανταπόκριση από Μπλιζ, ότι αυτή τη στιγμή η πλατεία Αριστοτέλους είναι γεμάτη καστανάδες και πωλητές ποπ κορν.  :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ανεξάρτητη είσοδος για το υπόγειο, παρά μόνο από το κατάστημα

για μένα μετράει το πραγματικό γεγονός άρα πρέπει να το βάλω σε μία γραμμή, μήπως όμως ο συμβολαιογράφος έχει άλλη άποψη και κολλήσει η μεταβιβαση?  :think:

εγώ πάλι ψάχνω να βρω τον αριθμό των ελεύθερων οπών... :orchestra:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606

να σου πω εγω που εχω πιει το βοσπορο και τραβαω τα ματια μου ν ανοιξουν? :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δηλαδή Έρη οι διωκτικές αρχές λες θα ανακαλύψουν τώρα την ιστοσελίδα και ποιοι ειναι νταβατζήδες για παράδειγμα επειδή έκανε μήνυση η Μαριάννα; Επειδή μέχρι σήμερα ας πούμε αγνοούσαν την ύπαρξη της.
Πάντως νόμιμη επιχείριση είναι με έδρα το Μαρούσι και αν οι αρχές θέλουν πρόσβαση για κάτι σοβαρότερο από τις μπούρδες της Μαριάννας ξέρουν που να απευθυνθούν.
όχι φυσικά αλλά όταν ανάβει μια φωτιά στρεφεις το βλέμμα να την δεις και βλέπεις και το σπίτι που καίγεται. Το σπίτι εκει ήταν πάντως. Μακάρι να έχω άδικο..

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
11216246_1095099313834964_6979522624694424258_n.jpg

Stories

Νέο!

Stories