Συγνωμη παιδιά αλλά αυτο με το βρίζω συγκεκριμένες ομάδες και ειναι σοβαρό ενώ αλλες μπορώ να τις βρίζω χωρίς πρόβλημα δεν το κατανοώ. Για εμένα μπορεί να είναι ιερή η γατα μου, ο θεός μου, ο τουταγχαμών, ο πατερας μου η εγω η ίδια. Και να μην ανεχομαι βρισια. Επίσης αν κάποιος ανοιγει το στοματακι του και μου λεει οτι του κατέβει, βρισιές, προβολές, αηδίες, σεξιστικά σχόλια, ειρωνίες, υπαινιγμούς να ειναι κουλ οταν τα ακουει απο εμένα τα ιδια ανάλογα με το δικο μου "χιουμορ" η στυλ. Αλλιώς μοκο αν δεν αντεχει.
Και Τέλος αν κάποιος απο εσας μου βρισει οτιδηποτε τον γραφω στα παπαρια του φιλου μου του μπαμπη (γνωστος και του λαρυ με το μεγαλο παπαρι χαχαχα). Διοτι ουτε σας ξερω ουτε εχουμε επαφες. Παρολα αυτα αν με καποιους εχω επαφες πιθανον να με πειραξει αν εχω μια ενδυναμει φιλια. Απο εκει και περα φυσικά απο τις συμπεριφορες αυτες καθενας κρινει τον αλλο κατα το δοκουν και κρατάει την σταση του. αυτα τα ολιγα.
Υ.Γ1 περιμενουμε με αγωνία τον κλαψιάρη μαξιμο να έρθει να μας τα πριξει για το ποσο αδικήθηκε, το τσουλι το αλλο που δεν εχει τα κοτσια να μπει να μιλησει γιατι εχει φαει φτυσιμο ακομα και απο τα μπανερς εδω μεσα να ερθει να τον παρηγορήσει και τον αντισθένη να μας φτιάξει τσατ