Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.052
Πόντοι
2.606
Δευκα δεν θελω δικηγορους. Ο μπραμπ εχει την φωλιτσα του λερωμενη απεναντι μου  αλλα με ποθει δυστυχως γιαυτον και δεν αντεχει το γεγονος οτι δεν νοιωθω το ιδιο και μου ειναι αδιαφορος . Και με εχει φαει τα αυτια. σαν το παιδι που δεν του δινεις σημασια Βρίσκει λογους να θίχτει. τεσπα ας κανει οτι τον φωτισει
η υπερασπιστικη σου γραμμη χωλαινει πιο πολυ κι απο την αμυνα του ολυμπιακου στο ντελε αλπι με την γιουβεντους  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
η υπερασπιστικη σου γραμμη χωλαινει πιο πολυ κι απο την αμυνα του ολυμπιακου στο ντελε αλπι με την γιουβεντους  :2funny:
δεν ηξερα οτι δικαζομαι. Καποια στιγμη πρεπει να με ξεπερασεις παντως. Τωρα ειμαι του Αγιου. λυπαμαι αλλωστε εσυ τον εχεις γαριδακι τι να μου κανει  :grin: :effemine:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.052
Πόντοι
2.606
θα χτισω την φωλιτσα μας στο στοιχειωμενο σπιτι στην καστελλα  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
δεν ηξερα οτι δικαζομαι. Καποια στιγμη πρεπει να με ξεπερασεις παντως. Τωρα ειμαι του Αγιου. λυπαμαι αλλωστε εσυ τον εχεις γαριδακι τι να μου κανει   :grin: :effemine:

Ενω το πακοτίνι μου... γαμεί και δέρνει... πείτε το επιτέλους...  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.052
Πόντοι
2.606
δεν ηξερα οτι δικαζομαι. Καποια στιγμη πρεπει να με ξεπερασεις παντως. Τωρα ειμαι του Αγιου. λυπαμαι αλλωστε εσυ τον εχεις γαριδακι τι να μου κανει   :grin: :effemine:
ενταξει δεν θα σηκωθει θυελλα αλλα ενα ελαφρυ αερακι θα το νιωσεις  :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

Σαν πολύ σας βλέπω πάντως να τον καυλαντίζετε, και σκέπτομαι να αναβάλλω το μυστήριο.  :(

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
ειχε προθεση γιατι κουβαλαει απωθημενα και κομπλεξ πραγματα που της εχω εκθεσει και σε προγενεστερο χρονο

Εγώ που την γνωρίζω διαδικτυακά περισσότερο χρόνο, πιστεύω ότι είχε  ένα "ντεζαβου" που την ενόχλησε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.599
Πόντοι
26.096
Σαν πολύ σας βλέπω πάντως να τον καυλαντίζετε, και σκέπτομαι να αναβάλλω το μυστήριο.  :(

Όχι, βέβαια!
Έχουμε ετοιμασθεί ...

images

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.052
Πόντοι
2.606
παιδια θα απαντησουμε σε ολους αργοτερα τωρα κανουμε παθιασμενο ερωτα  :fuck1:  :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

Να βάλετε και την καλή σας την σκελέα, γιατί έτσι όπως έχετε σαφρακιάσει λόγω γήρατος, σας ειναι 5-6 νούμερα μεγαλύτερο. Μην έχουμε πάλι τα ίδια, όπως στον γάμο του Κοσμακωστάκι...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Δευκα δεν θελω δικηγορους. Ο μπραμπ εχει την φωλιτσα του λερωμενη απεναντι μου  αλλα με ποθει δυστυχως γιαυτον και δεν αντεχει το γεγονος οτι δεν νοιωθω το ιδιο και μου ειναι αδιαφορος . Και με εχει φαει τα αυτια. σαν το παιδι που δεν του δινεις σημασια Βρίσκει λογους να θίχτει. τεσπα ας κανει οτι τον φωτισει

Δεν έχω καμία διάθεση να αναλάβω τέτοιο ρόλο ούτε τον χρειάζεσαι από εμένα.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
O αεροστατος μπουχεσας σας ευχεται βιον ανθοσπαρτον ! ...και στη νυφη καλους και πολλους απογονους! και σε σενα μπαρμπακερατουκλη!  :thefinge:

καλα  :zfuck:

Συνημμένα

• images1.jpg
    images1.jpg
    4,3 KB · Εμφανίσεις: 2

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom