az64-rainbow
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μάλλον παίρνετε πολύ σοβαρά τον "ρόλο" όλων μας εδώ μέσα.
Εγω? Μπαααα..... η Σαρλιζ εχει μπερδεψει το μπουζι με το βυζι και οταν δε γινεται το γουστο της, αρχιζει τη πολυμασημενη κασσετα.
Αγιε, τρολάρεις παλιΣαν πολύ σας βλέπω πάντως να τον καυλαντίζετε, και σκέπτομαι να αναβάλλω το μυστήριο.
Ποσώς. Απλώς με τις τελευταίες εξελίξεις θα γίνει για να εορτάσουμε την παραμονή μου ως "εργένη."
Η παραπάνω ανάρτησή σας δεν κάμνει τίποτα παραπάνω, από το να επιβεβιαώνει αυτό που έγραψα.
εγω πάντως δευκα μιας και ετοιμασα το νυφικο ενα
Να ζήσετε να ευτυχήσετε, (πολύ) μακρυά (και όχι απαραίτητα) αγαπημένοι.
Emoticon με πυροτεχνήματα υπάρχει;
Αγιε, τρολάρεις παλι
Τα ζαβά . Δυο - τρεις .. ταινίες σεξ η αίθουσα κλιματίζεταιΌσο για τα: "δε σε θέλουμε στο θρέντ μας", και για τα: "να φύγετε και να πάτε αλλού", είναι κουραφέξαλα. Τούτο δω το χωραφάκι δεν ανήκει σε κανέναν από εμάς και συνεπώς κανείς δεν δύναται να το διαφεντεύει.
Την γυμναστική λες σεκθ;Μπά!!! Τελειώσατε με το σεξάκι και μας θυμηθήκατε;
Την γυμναστική λες σεκθ;
χαλο σαουλΠαιδιά σήμερα στάμπαρα ένα τρελό μιλφάκι στα διόδια στην Αττική Οδό. Πόσα 2.80 λέτε να δώσω μέχρι να τη ρίξω?
Αφού χάλασε το προξενιό και ο γάμος σκόλασε λέω να μην δώκω αλλες πληροφορίες.Μετά απο αυτό το δραματικό γεγονός παίζει να πέσω σε περισυλλογή και να προβώ σε διαγραφή μου απο το σαιτ. φυσικά θα κάνω και μια καταθεση ψυχήςΕνόργανη ήτο; Ή ανόργανη.
Κανείς δεν θα παντρευτεί σαουλ αλλα θα γίνει παρτυ με γκομενακια απο τον Αγιο οπότε πάλι τυχερούλι είσαιΠοιός θα παντρευτεί? Στο γάμο τζάμπα ουισκυ και γκομενάκια θα έχει?
Όσο για τα: "δε σε θέλουμε στο θρέντ μας", και για τα: "να φύγετε και να πάτε αλλού", είναι κουραφέξαλα. Τούτο δω το χωραφάκι δεν ανήκει σε κανέναν από εμάς και συνεπώς κανείς δεν δύναται να το διαφεντεύει.
Ποιός θα παντρευτεί? Στο γάμο τζάμπα ουισκυ και γκομενάκια θα έχει?