Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (5 μέλη και 13 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Παιδιά σήμερα στάμπαρα ένα τρελό μιλφάκι στα διόδια στην Αττική Οδό. Πόσα 2.80 λέτε να δώσω μέχρι να τη ρίξω?  :tooth:

Με ιση αξια κανα δυο χιλιομετρων ασφαλτου εχεις καλες πιθανοτητες!!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Με ιση αξια κανα δυο χιλιομετρων ασφαλτου εχεις καλες πιθανοτητες!!!
Φτηνότερα θα μου πάει να νοικιάσω μια λαμποργκίνι και να περάσω μια φορά να ζητήσω το τηλέφωνο της...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Φτηνότερα θα μου πάει να νοικιάσω μια λαμποργκίνι και να περάσω μια φορά να ζητήσω το τηλέφωνο της...

:rockon:

Το εχεις πιάσει το νόημα. Φυσικά θα εκτιμήσει και τον συναισθηματικό σου κόσμο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Αφού χάλασε το προξενιό και ο γάμος σκόλασε λέω να μην δώκω αλλες πληροφορίες.Μετά απο αυτό το δραματικό γεγονός παίζει να πέσω σε περισυλλογή και να προβώ σε διαγραφή μου απο το σαιτ.  :grin: φυσικά θα κάνω και μια καταθεση ψυχής

[move]Κατάθεση Ψυχής[/move]

Νιώθω πολύ μπερδεμένος...

Το μπανάρισμα του κου Σπληνάντερου, οι δηλώσεις του κου Μπράμπου ότι παραμονές του γάμου μας σας χαιρόταν στην αγκαλιά του, ο εκδιωγμός και ο κατατρεγμός του κου Μαξιλάρη του πεντακοσιοστού πεντηκοστού πέμπτου από το παρόν νήμα, οι σκληρές απαντήσεις της κας Καλλιόπης προς το πρόσωπό μου,  η ρεβάνς με τον ολυμπιακό, όλα αυτά στριφογυρίζουν ωσάν τις ερινύες στο Θολωμένο μου μυαλό, δημιουργώντας ένα βρόγχο που με πνίγει.

Θέλω χρόνο για να σκεφτώ...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
(Κατάθεση ψυχής).

Το μπανάρισμα του κ. Σπληνάντερου, οι δηλώσεις του κ. Μπράμπου ότι παραμονές του γάμου μας σας χαιρόταν στην αγκαλιά του, ο εκδιωγμός και ο κατατρεγμός του κ. Μαξιλάρη του πεντακοσιοστού πεντηκοστού πέμπτου, η ρεβάνς με τον ολυμπιακό, όλα αυτά στριφογυρίζουν ωσάν τις ερινύες στο Θολωμένο μου μυαλό, δημιουργόντας ένα βρόγχο που με πνίγει.

Ειναι μεγαλο το φορτιο......

Υπαγω δια εργασιαν, θα σας δω αργοτερα μεταμεσονυκτιως, ελπιζω κατι να απαλυνει τον πονο σας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Ειναι μεγαλο το φορτιο......

Υπαγω δια εργασιαν, θα σας δω αργοτερα μεταμεσονυκτιως, ελπιζω κατι να απαλυνει τον πονο σας.

Σκέπτομαι να επισκεφτώ το "νηπενθές φάρμακον" Ιζαμπέλα.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ειχαμε βλαχαντερ σισιε μποκα καρτακη μια χαρα  παιδια, που έφαγαν μπαν πως φτασαμε παλι με δυο μαλακες να ασχολουμαστε και ενω ειχαμε απαλλαχθεί απο αλλους δυο ρε φιλε.. :jerking: :headbang:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ε ναι...αλλιώς ακούγετε το πριξοπούτσι από μια μουνάρα αλλιώς από μια φώκια (το πριξοπούτσι δε το γλιτώνεις)  :tooth: :tooth: :tooth:

Γυναίκα είπαμε να παντρευτούμε ρε Σαούλ, όχι προστατευόμενο είδος της wwf.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γυναίκα είπαμε να παντρευτούμε ρε Σαούλ, όχι προστατευόμενο είδος της wwf.
ο θεσμος του γαμου για εμενα ειναι ιερος δευκα θα σε παρακαλούσα να μην μιλας με απαξια αν θες . ευχαριστω

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
[move]Κατάθεση Ψυχής[/move]

Το μπανάρισμα του κ. Σπληνάντερου, οι δηλώσεις του κ. Μπράμπου ότι παραμονές του γάμου μας σας χαιρόταν στην αγκαλιά του, ο εκδιωγμός και ο κατατρεγμός του κ. Μαξιλάρη του πεντακοσιοστού πεντηκοστού πέμπτου από το παρόν νήμα, οι σκληρές απαντήσει της κας Καλλιόπης προς το πρόσωπό μου,  η ρεβάνς με τον ολυμπιακό, όλα αυτά στριφογυρίζουν ωσάν τις ερινύες στο Θολωμένο μου μυαλό, δημιουργώντας ένα βρόγχο που με πνίγει.

Θέλω χρόνο για να σκεφτώ...

Σας νοιώθω, με όσα μου συμβαίνουν τελευταία για πολύ νηπενθές είμαι.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ο θεσμος του γαμου για εμενα ειναι ιερος δευκα θα σε παρακαλούσα να μην μιλας με απαξια αν θες . ευχαριστω

Αγαπητή δεν μίλησα απαξιωτικά για το θεσμό, προς Θεού, παρά μόνο για το πιθανό υποκείμενο του μυστηρίου τούτου.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ποιος γάμος είναι πιο ιερός? με πριναπ η χωρίς?  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Με πριναπ φυσικά, έχει περισσότερες πιθανότητες να σταθεί στον χρόνο αφού υπάρχουν ρήτρες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Ειχαμε βλαχαντερ σισιε μποκα καρτακη μια χαρα  παιδια, που έφαγαν μπαν πως φτασαμε παλι με δυο μαλακες να ασχολουμαστε και ενω ειχαμε απαλλαχθεί απο αλλους δυο ρε φιλε.. :jerking: :headbang:

Παρεμπιτπόντως όλοι οι μακαρίτες που αναφέρατε είχαν ένα κοινό στοιχείο, που είναι σε πλήρη αντίθεση με το κοινό στοιχείο που έχουν αυτοί που παρέμειναν (και δεν εννοώ το χιούμορ τους).  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom