Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Γνωμη σου. Εμένα η γνωμη μου ειναι αλλη. Πχ. θεωρω μαλακα καποιον που καθεται πισω απο εμενα και μιλαει για εμενα. Πουτση καποιον που διαδιδει ψευτιες για εμενα. Και μια χαρα ανθρωπο αυτόν που ενω ξερει πραγματα για εμενα δεν μιλαει πισω μου ακομα και αν τον βριζω. Επισης θεωρω σκατοψυχο οποιον κανει πλακα μαζι μου και μετα οταν κανω εγω τελειως αθωα πλακα βρισκει κινητρα κακιας σε εμενα ενω βρισκει καλοσυνης στον ιδιο οταν με βριζει. Βεβαια ο καθενας εχει τους δικους του κωδικες ηθικης σωστα; Ο μπραμπ Μου θυμησε τον τραμουντανα κακια η ωρα. Ιδια ηθικη.

Προφανώς γνώμη μου Έρη, αιώνιες αλήθειες δεν γράφω. Εγώ θα συμφωνήσω με τα κοκκινισμένα, όμως δεν αναιρούν ότι η πιθανώς άδικη συμπεριφορά κάποιου δεν μας δίνει άλλοθι για να χτυπάμε κάτω από τη ζώνη, ανακατεύοντας τρίτους ή βρίζοντας μάνες.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
γαμημενο σαψαλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!  

ο γαμος θελει πουτσα λουσα και γερη προικα να εχει η νυφη να την διαχειριζετε ο ανηρ με αλλες γκομενες!!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γαμημενο σαψαλο θεωρεις αυτους που διαβαζουν τοσο ηλιθιους να νομιζουν οτι οι μοναδικες συνομηλιες που υπαρχουν ειναι αυτες που ειναι σε κοινη θεα?
εσενα παντως σε θεωρω αρκετα ηλίθιο και σου ξεφευγουν πολλα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Προφανώς γνώμη μου Έρη, αιώνιες αλήθειες δεν γράφω. Εγώ θα συμφωνήσω με τα κοκκινισμένα, όμως δεν αναιρούν ότι η πιθανώς άδικη συμπεριφορά κάποιου δεν μας δίνει άλλοθι για να χτυπάμε κάτω από τη ζώνη, ανακατεύοντας τρίτους ή βρίζοντας μάνες.
δεν εβρισα κανενα. Δεν ειχα αδικη συμπεριφορα σε κανενα. Δεν χρησιμοποιησα αλλοθι για τιποτα. Εκανα πλακα κι οποιος χαλιεται προβλημα του. Δεν ξέρω γιατι δεν γινομαι κατανοητη  :coffee: παρα ειστε ευαίσθητοι.. Λογικα αν σας ελεγα οτι μου λετε εδω μεσα θα ειχατε παθει σοκ  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.055
Πόντοι
2.606
εσενα παντως σε θεωρω αρκετα ηλίθιο και σου ξεφευγουν πολλα
να ευχεσαι να  ειμαι απλα ηλιθιος και μονο και να μην ειμαι κατι αλλο και μου ξεφυγει τιποτα αλλο κατα λαθος παντα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όπως αγαπάτε.

Το ξέρετε όμως ότι, όλως τυχαίως, μου "ξεφεύγουν" πάντα μόνον οι τρολλιές που  θέλω να μου "ξεφύγουν".  :)
Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Οτι με απασχολεί το μαθαίνω, το ξέρω και το πλησιάζω :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Αγιεμας αν δεν αρεσει σε καποιον ο τροπος μου ας μην με χωνευει και ας μην με καμει παρεα. Απλά πραγματα. Δεν χρειαζοταν να μαθω κατι απλα γελασα που του ξεφυγε και σε εσενα μαζι.. :grin:

Μου εχει "ξεφύγει" επίσης οτι ο κ. Νηματοθέτης φοράει μασέλα, ότι ο κ. Νικοτρίβης είναι καραφλοχαίτουλας, ότι ο κ. Χαβαλόσπιτος πάσχει από νανισμό κ.λ.π.  :)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ανεμίζει η χαίτη του Τρίβη στον πάπιο;

:rockon: :rockon: :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.055
Πόντοι
2.606
παω να παρω ενα γκαφε μυριζομαι οτι ερχεται καταθεση ψυχης και δει μαυρης και βρωμερης  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Οτι με απασχολεί το μαθαίνω, το ξέρω και το πλησιάζω :hi:

Πιστεύω οτι αν δεν σας απασχολούσε ιδιαίτερα, δεν θα το συκγρατούσατε στη μνήμη σας, και πολύ περισσότερο  δεν θα το  παρουσιάζατε δυνάμει "αποδεικτικού στοιχείου", που "ξέφυγε" από κάποιον άθελά του.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πιστεύω οτι αν δεν σας απασχολούσε ιδιαίτερα, δεν θα το συκγρατούσατε στη μνήμη σας, και πολύ περισσότερο  δεν θα το  παρουσιάζατε δυνάμει "αποδεικτικού στοιχείου", που "ξέφυγε" από κάποιον άθελά του.
ολα οσα λες τα βλεπω αγιε..σου εχω αδυναμια ειναι γνωστο  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μου εχει "ξεφύγει" επίσης οτι ο κ. Νηματοθέτης φοράει μασέλα, ότι ο κ. Νικοτρίβης είναι καραφλοχαίτουλας, ότι ο κ. Χαβαλόσπιτος πάσχει από νανισμό κ.λ.π.  :)
τωρα που το σκεφτομαι θα πρέπει να νοιωθω θιγμένη τωρα που θα παντρευτούμε αν κάποιος σε βρίζει αγιε η αναφέρει το νικ σου;  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μπραμπ μηπως πρεπει να φτιάξεις ενα θρεντ να καθεσαι να μου λες ολα σου τα παραπονα τις βρισιες οτι τελος παντως θες γιατι εδβ καθεσαι μουνοπωλείς το ενδιαφερον μου και υπαρχουν και αλλα παιδακια που θελω να μιλησω; ασε που εχουμε το θεμα του βλαχαντερ και ξεφευγουμε

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
μπραμπ μηπως πρεπει να φτιάξεις ενα θρεντ να καθεσαι να μου λες ολα σου τα παραπονα τις βρισιες οτι τελος παντως θες γιατι εδβ καθεσαι μουνοπωλείς το ενδιαφερον μου και υπαρχουν και αλλα παιδακια που θελω να μιλησω; ασε που εχουμε το θεμα του βλαχαντερ και ξεφευγουμε
Γεια σας  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.055
Πόντοι
2.606
σιγα μην σου φτιαξω και θρεντ ρε σκουπιδι  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom