Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Συγνωμη παιδιά αλλά αυτο με το βρίζω συγκεκριμένες ομάδες και ειναι σοβαρό ενώ αλλες μπορώ να τις βρίζω χωρίς πρόβλημα δεν το κατανοώ. Για εμένα μπορεί να είναι ιερή η γατα μου, ο θεός μου, ο τουταγχαμών, ο πατερας μου η εγω η ίδια. Και να μην ανεχομαι βρισια. Επίσης αν κάποιος ανοιγει το στοματακι του και μου λεει οτι του κατέβει, βρισιές, προβολές, αηδίες, σεξιστικά σχόλια, ειρωνίες, υπαινιγμούς να ειναι κουλ οταν τα ακουει απο εμένα τα ιδια ανάλογα με το δικο μου "χιουμορ" η στυλ. Αλλιώς μοκο αν δεν αντεχει.
Και Τέλος αν κάποιος απο εσας μου βρισει οτιδηποτε τον γραφω στα παπαρια του φιλου μου του μπαμπη (γνωστος και του λαρυ με το μεγαλο παπαρι χαχαχα). Διοτι ουτε σας ξερω ουτε εχουμε επαφες. Παρολα αυτα αν με καποιους εχω επαφες πιθανον να με πειραξει αν εχω μια ενδυναμει φιλια. Απο εκει και περα  φυσικά απο τις συμπεριφορες αυτες καθενας κρινει τον αλλο κατα το δοκουν και κρατάει την σταση του. αυτα τα ολιγα.
Υ.Γ1 περιμενουμε με αγωνία τον κλαψιάρη μαξιμο να έρθει να μας τα πριξει για το ποσο αδικήθηκε, το τσουλι το αλλο που δεν εχει τα κοτσια να μπει να μιλησει γιατι εχει φαει φτυσιμο ακομα και απο τα μπανερς εδω μεσα να ερθει να τον παρηγορήσει και τον αντισθένη να μας φτιάξει τσατ  
:grin:

Έχεις δίκιο επί της ουσίας με τη διαφορά ότι δεν κάνουν οι λέξεις την ύβρι αλλά η πρόθεση. Ποιος και για ποιο λόγο. Συνήθως το χυδαίο υβρεολόγιο χρησιμοποιείται για να καλύψει κενότητα, επιχειρημάτων ή ολική κενότητα ως προσωπικότητας.  Είναι υποκριτικό να πέφτει μιουτ για το μαλάκας όταν αναγράφεται μεταξύ φίλων για χαβαλέ όσο γελοίο να θεωρείται χυδαίο το μουνί ή ο πούτσος κυρίως εδώ πέρα που κακά τα ψέμματα πολλοί συμμετέχουμε όχι τόσο για τις κοπέλες της δουλειάς αλλά γιατί μας γοήτευσε το πνεύμα ελευθεριότητας και ελεύθερης μη παρθενοπιπίτσικης έκφρασης.  Νομίζω είναι ευδιάκριτο στους παλιούς, πόσο μάλλον στους μοντ πότε γίνεται  χαβαλές και τρολάρισμα και πότε κάποιος ξεφεύγει και γίνεται πραγματικά χυδαίος και εριστικός.   Επίσης είναι απογοητευτικό να βλέπεις σε βάθος χρόνου ότι υπάρχει ανοχή και κάλυψη σε κάποιους να ξερνάνε τα σωθικά τους σε όποιον γουστάρουν αλλά όταν ενοχλείται κάποιος δικός μας να εξαφανίζεται.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.957
Πόντοι
2.606
μην μου κανεις την υπερανω και θιγμενη μωρη καργιολα οταν κοπτοσουν για την ανατροφη που θα παρουν τα παιδια μου και τι θα πει η γυναικα μου ηταν καλα για να σε ξαναδω εχεις αντερα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μην μου κανεις την υπερανω και θιγμενη μωρη καργιολα οταν κοπτοσουν για την ανατροφη που θα παρουν τα παιδια μου και τι θα πει η γυναικα μου ηταν καλα για να σε ξαναδω εχεις αντερα?
τελικα εχεις και παιδια και γυναικα; η να χαμε να λεγαμε οτι σε εθιξε η πλακα μου για να εχεις το ελευθερο να βριζεις να ξεδιδεις; :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.332
Πόντοι
25.467
τελικα εχεις και παιδια και γυναικα; η να χαμε να λεγαμε οτι σε εθιξε η πλακα μου για να εχεις το ελευθερο να βριζεις να ξεδιδεις; :grin:

Δηλαδή στην συγκεκριμενη ανάρτηση, η πρόθεσή σας ήταν το να εκμαιεύσετε αν έχει σύζυγο και τέκνα;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.957
Πόντοι
2.606
ακουσες τι σου πα φροκαλο αν εχεις αντερα ξαναδοκιμασε

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Ρε Έρη είναι αδιάφορο και δεν ενδιαφέρει κανένα. Επίσης ως ερώτημα δεν είναι καθόλου αθώο και έχει το ίδιο βάρος με το να βριζει κάποιος μάνες, ανακατεύει τρίτους. Αν έχει θέμα κάποιος με κάποιον την πέφτει στον ίδιο όχι σε τρίτους (υπαρκτούς ή μη), το έγραψες και εσύ πιο πάνω στην πραγματικότητα, το να βρίζεις ή να αναφέρεσαι σε πράγματα ή ανθρώπους που για σένα έχουν αξία.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.332
Πόντοι
25.467
Ειναι και ηλίθιος και τα ξέρασε μονος του. Μολογεί χωρίς ξυλο  :2funny:

Από την έμεση απάντησή( ; ) σας, υποθέτω, πώς ναι.

Κατά την δική μου εκτίμησή πάντως θα μπορούσατε να το εκμαιεύσετε και χωρίς να προβείτε σε κρίσεις. Και αυτό το γράφω γιατί τον τρόπο, σίγουρα τον έχετε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ρε Έρη είναι αδιάφορο και δεν ενδιαφέρει κανένα. Επίσης ως ερώτημα δεν είναι καθόλου αθώο και έχει το ίδιο βάρος με το να βριζει κάποιος μάνες, ανακατεύει τρίτους. Αν έχει θέμα κάποιος με κάποιον την πέφτει στον ίδιο όχι σε τρίτους (υπαρκτούς ή μη), το έγραψες και εσύ πιο πάνω στην πραγματικότητα, το να βρίζεις ή να αναφέρεσαι σε πράγματα ή ανθρώπους που για σένα έχουν αξία.
Γνωμη σου. Εμένα η γνωμη μου ειναι αλλη. Πχ. θεωρω μαλακα καποιον που καθεται πισω απο εμενα και μιλαει για εμενα. Πουτση καποιον που διαδιδει ψευτιες για εμενα. Και μια χαρα ανθρωπο αυτόν που ενω ξερει πραγματα για εμενα δεν μιλαει πισω μου ακομα και αν τον βριζω. Επισης θεωρω σκατοψυχο οποιον κανει πλακα μαζι μου και μετα οταν κανω εγω τελειως αθωα πλακα βρισκει κινητρα κακιας σε εμενα ενω βρισκει καλοσυνης στον ιδιο οταν με βριζει. Βεβαια ο καθενας εχει τους δικους του κωδικες ηθικης σωστα; Ο μπραμπ Μου θυμησε τον τραμουντανα κακια η ωρα. Ιδια ηθικη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Από την έμεση απάντησή( ; ) σας, υποθέτω, πώς ναι.

Κατά την δική μου εκτίμησή πάντως θα μπορούσατε να το εκμαιεύσετε και χωρίς να προβείτε σε κρίσεις. Και αυτό το γράφω γιατί τον τρόπο, σίγουρα τον έχετε.
Αγιεμας αν δεν αρεσει σε καποιον ο τροπος μου ας μην με χωνευει και ας μην με καμει παρεα. Απλά πραγματα. Δεν χρειαζοταν να μαθω κατι απλα γελασα που του ξεφυγε και σε εσενα μαζι.. :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
τι γινετε ρε πουθτικ μεχρι την παρασκευη ειχαμε γαμους και σημερα βλεπω μια ψυχρασια !!!!!! θα παρω λαπτοπι σπιτι να μην χανω λεπτο !!!!!!! στην προικα δεν τα βρηκατε ????

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τι γινετε ρε πουθτικ μεχρι την παρασκευη ειχαμε γαμους και σημερα βλεπω μια ψυχρασια !!!!!! θα παρω λαπτοπι σπιτι να μην χανω λεπτο !!!!!!! στην προικα δεν τα βρηκατε ????
  :grin: Μια χαρά είμαστε λαρυ μου, τι δηλαδη δεν μπορούμε να έχουμε απόψεις και διαφωνίες; οι γαμοι θέλουν διάλογο :orchestra:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.957
Πόντοι
2.606
Αγιεμας αν δεν αρεσει σε καποιον ο τροπος μου ας μην με χωνευει και ας μην με καμει παρεα. Απλά πραγματα. Δεν χρειαζοταν να μαθω κατι απλα γελασα που του ξεφυγε και σε εσενα μαζι.. :grin:
γαμημενο σαψαλο θεωρεις αυτους που διαβαζουν τοσο ηλιθιους να νομιζουν οτι οι μοναδικες συνομηλιες που υπαρχουν ειναι αυτες που ειναι σε κοινη θεα?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.332
Πόντοι
25.467

Όπως αγαπάτε.

Το ξέρετε όμως ότι, όλως τυχαίως, μου "ξεφεύγουν" πάντα μόνον οι τρολλιές που  θέλω να μου "ξεφύγουν".  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.957
Πόντοι
2.606
δεν σε κανω παρεα ρε βλημα σου γαμαω τα σωψυχα απλα  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom