erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Δεν σου έκανα τιποτα εξακολουθείς να θίγεσαι με πραγματα που χαζοειπώνονται σε ενα θρεντ. κακωςγιατι δεν τηρησες το φερ πλει
Δεν σου έκανα τιποτα εξακολουθείς να θίγεσαι με πραγματα που χαζοειπώνονται σε ενα θρεντ. κακωςγιατι δεν τηρησες το φερ πλει
δεν συνομιλω με χαζους εκτος κι αν θες να τοποθετεις τον εαυτο σου σ αυτην την συνομοταξια οποτε να σου ζητησω και συγνωμη που ασχοληθηκαΔεν σου έκανα τιποτα εξακολουθείς να θίγεσαι με πραγματα που χαζοειπώνονται σε ενα θρεντ. κακως
Να ζητήσεις. Είμαι χαζή. Αν ημουν έξυπνη δεν θα μιλούσα καν μαζί σου για κάτι που δεν έκανα.δεν συνομιλω με χαζους εκτος κι αν θες να τοποθετεις τον εαυτο σου σ αυτην την συνομοταξια οποτε να σου ζητησω και συγνωμη που ασχοληθηκα
Tετοιο εμμεσο κοπλιμεντο πρωτη φορα βλεπω.δεν συνομιλω με χαζους εκτος κι αν θες να τοποθετεις τον εαυτο σου σ αυτην την συνομοταξια οποτε να σου ζητησω και συγνωμη που ασχοληθηκα
μιλας γιατι λιωνεις για μεναΝα ζητήσεις. Είμαι χαζή. Αν ημουν έξυπνη δεν θα μιλούσα καν μαζί σου για κάτι που δεν έκανα.
ενεκεν του κωλου που εποφθαλμιωTετοιο εμμεσο κοπλιμεντο πρωτη φορα βλεπω.
τι κάμεις εσυ βικινγκ μου ; που γυρνουσες το σκ;Να ξερετε παιδια οτι παντα οι καυγαδες (σαν και το δικο σας) καταληγουν σε μεγαλους ερωτες..
Ωραια τριπλα με κανεις...χαχατι κάμεις εσυ βικινγκ μου ; που γυρνουσες το σκ;
Στη συγκεκριμενη περιπτωση θα καταληξει σε ενα εκρηκτικο ερωτα. Θα προκληθει σεισμος και τσουναμι ταυτοχρονα.Να ξερετε παιδια οτι παντα οι καυγαδες (σαν και το δικο σας) καταληγουν σε μεγαλους ερωτες..
Δεν σου έκανα τιποτα εξακολουθείς να θίγεσαι με πραγματα που χαζοειπώνονται σε ενα θρεντ. κακως
Ωστε ησουν κάπου πονηρά;Ωραια τριπλα με κανεις...χαχα
να το παρω το κοριτσι? μονο αν θελει κουμπαρο τον τραμουνταναΣτη συγκεκριμενη περιπτωση θα καταληξει σε ενα εκρηκτικο ερωτα. Θα προκληθει σεισμος και τσουναμι ταυτοχρονα.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση θα καταληξει σε ενα εκρηκτικο ερωτα. Θα προκληθει σεισμος και τσουναμι ταυτοχρονα.
τωρα που το σκεφτομαι θα πρέπει να νοιωθω θιγμένη τωρα που θα παντρευτούμε αν κάποιος σε βρίζει αγιε η αναφέρει το νικ σου;
Kαι με τον Μεγαλειοτατο επισης γινεται η δουλειανα το παρω το κοριτσι? μονο αν θελει κουμπαρο τον τραμουντανα
ειχε προθεση γιατι κουβαλαει απωθημενα και κομπλεξ πραγματα που της εχω εκθεσει και σε προγενεστερο χρονοΠάντως Μπραμπ πιστεύω ότι σου λέει όσο πιο άμεσα μπορεί ότι δεν υπήρχε πρόθεση για το ανφέαρ πλέι.
Έκανα λάθος παράθεση πριν.
Δευκα δεν θελω δικηγορους. Ο μπραμπ εχει την φωλιτσα του λερωμενη απεναντι μου αλλα με ποθει δυστυχως γιαυτον και δεν αντεχει το γεγονος οτι δεν νοιωθω το ιδιο και μου ειναι αδιαφορος . Και με εχει φαει τα αυτια. σαν το παιδι που δεν του δινεις σημασια Βρίσκει λογους να θίχτει. τεσπα ας κανει οτι τον φωτισειΠάντως Μπραμπ πιστεύω ότι σου λέει όσο πιο άμεσα μπορεί ότι δεν υπήρχε πρόθεση για το ανφέαρ πλέι.
Έκανα λάθος παράθεση πριν.
Απιστευτο γαμησι, με πολυ ξυλο, και φονο με αυτοκτονια στο τελος απο το πολυ παθος.Ή θα φθάσουν στον φόνο, τα μεγάλα πάθη ή απίστευτο γαμήσι βγάζουν ή πολύ ξύλο.
αχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαα εχεις χιουμορ μπαγασικοΌχι, γιατί θα έχει δίκαιο.