deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Κομίζω ανακοινωθέν από τον κ. Σπληνάντερο-π. Τσουλούφα :
"Εχει δικιο ο saul...
the show must go on!!
Φανταζομαι δεν χρειαζεται να σας ευχαριστησω για άλλη μια φορα, ξερετε απαντες ότι εχετε την εκτιμηση και τον σεβασμο μου. Μπλιζ, δευκα, ερη, κασιοπη τα λογια σας αποτελουν την μεγαλυτερη δικαιωση. Δεν αναφερω τον αγιο που είναι φιλος μου. Αυτος με τρωει στη μαπα...
Όταν ένα αποκρουστικο νικ σαν το δικο μου καταφερνει να ερθει τοσο κοντα τουλάχιστον με τα ατομα που ενδιαφέρεται κάθε άλλο παρα ηττημένο αισθάνεται.
Σταματήστε τα μνημόσυνα!!!
Ο CTHULHU είναι εδώ να στοιχειωνει τα ονειρα του κάθε πουστη κοκκινοτριχη που την εχει δει εξουσια σε ένα σαιτ για πουτανες...
Εχω φαει περιπου 100 μπαν σε προφιλ, 2+ μπαν ip, εβαλε προς εγκριση τα πεντε πρωτα ποστ σε κάθε νέο μελος για παρτη μου και τον γραφω στα παπαρια μου!
Για σας μπηκα ξανα. Βεβαια πιστευα ότι δεν είναι τοσο κομπλεξικος για να με ξαναμπαναρει μετα από 1 χρονο και με τοσο συγκαταβατικο προφιλ, αλλα δεν γαμιεται...
Καλυτερα ανεπιθύμητος παρα πουστρακι!!!
Καντε τον χαβαλέ σας και μην σας νοιαζει, οποιος θελει να με βρει ειτε για καλο, ειτε για κακο είμαι παντα εδώ!!
Το νου σας και μην χαλατε το παρεακι σας για τιποτα!
Φιλακια πολλα (κυριως στα κουκλακια και στις κουκλίτσες)
Υγ. Κασιοπη (κουκλιτσα μου) αποχαιρετισμος σε μενα και Wagner;;;; αχαχαχαχαχα... Στανταρ ηπιε δυο λεξοτανιλ για να συνελθει από το σοκ το "νεοφιλελε" "αφεντικο"
Υγ.2 Ερη ηπια και ένα στην υγεια σου
Υγ.3 Δευκα μην χαλιεσαι ρε... Αφου ξερεις που θα με βρεις
Υγ.4 Μάξιμε καταλαβες ποσο αστεια μου φαινονταν αυτά που κουβεντιάζαμε;;
SEE YOU SOON"
Κθούλου να είσαι καλά και να περνάς καλά. Φυσικά και χαλάστηκα, θεωρώ την μεθόδευση ξεφτίλα.
Θα τα πούμε σύντομα από κοντά ελπίζω.