Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Κομίζω ανακοινωθέν από τον κ. Σπληνάντερο-π. Τσουλούφα :

"Εχει δικιο ο saul...
the show must go on!!

Φανταζομαι δεν χρειαζεται να σας ευχαριστησω για άλλη μια φορα, ξερετε απαντες ότι εχετε την εκτιμηση και τον σεβασμο μου. Μπλιζ, δευκα, ερη, κασιοπη τα λογια σας αποτελουν την μεγαλυτερη δικαιωση. Δεν αναφερω τον αγιο που είναι φιλος μου. Αυτος με τρωει στη μαπα...
Όταν ένα αποκρουστικο νικ σαν το δικο μου καταφερνει να ερθει τοσο κοντα τουλάχιστον  με τα ατομα που ενδιαφέρεται κάθε άλλο παρα ηττημένο αισθάνεται.
Σταματήστε τα μνημόσυνα!!!
Ο CTHULHU είναι εδώ να στοιχειωνει τα ονειρα του κάθε πουστη κοκκινοτριχη που την εχει δει εξουσια σε ένα σαιτ για πουτανες...
Εχω φαει περιπου 100 μπαν σε προφιλ, 2+ μπαν ip, εβαλε προς εγκριση τα πεντε πρωτα ποστ σε κάθε νέο μελος για παρτη μου  και τον γραφω στα παπαρια μου!
Για σας μπηκα ξανα. Βεβαια πιστευα ότι δεν είναι τοσο κομπλεξικος για να με ξαναμπαναρει μετα από 1 χρονο και με τοσο συγκαταβατικο προφιλ, αλλα δεν γαμιεται...
Καλυτερα ανεπιθύμητος παρα πουστρακι!!!

Καντε τον χαβαλέ σας και μην σας νοιαζει, οποιος θελει να με βρει ειτε για καλο, ειτε για κακο είμαι παντα εδώ!!
Το νου σας και μην χαλατε το παρεακι σας για τιποτα!

Φιλακια πολλα (κυριως στα κουκλακια και στις κουκλίτσες)

Υγ. Κασιοπη (κουκλιτσα μου) αποχαιρετισμος σε μενα και Wagner;;;; αχαχαχαχαχα... Στανταρ ηπιε δυο λεξοτανιλ για να συνελθει από το σοκ το "νεοφιλελε" "αφεντικο"
Υγ.2 Ερη ηπια και ένα στην υγεια σου
Υγ.3 Δευκα μην χαλιεσαι ρε... Αφου ξερεις που θα με βρεις
Υγ.4 Μάξιμε καταλαβες ποσο αστεια μου φαινονταν αυτά που κουβεντιάζαμε;;

SEE YOU SOON"

:rockon:

Κθούλου να είσαι καλά και να περνάς καλά. Φυσικά και χαλάστηκα, θεωρώ την μεθόδευση ξεφτίλα.

Θα τα πούμε σύντομα από κοντά ελπίζω.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
  :grouphug:

Συνημμένα

• athens-fire_1538660i.jpg
    athens-fire_1538660i.jpg
    62,1 KB · Εμφανίσεις: 9

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Σε προηγούμενες αναρτήσεις μου ομίλησα περί < ψυχάκηδων >.
Συνεχίζω να μη συμφωνώ με τις ύβρεις [ σε τόσο προσωπικό επίπεδο ] από όποια μεριά και αν προέρχονται.
Η ανάρτησή σας όμως αυτή με προλαβαίνει αφού μιλώντας για το συγκεκριμένο νικ, που δικαίως μπαναρίσθηκε, επειδή έβρισε την άρρωστη μητέρα του κ. Zero Tolerance, θα ήθελα να ρωτήσω τους διαχειριστές του παρόντος ιστοτόπου, γιατί το νικ αυτό δεν μπαναρίσθηκε νωρίτερα όταν έβριζε τις μάνες πολλών άλλων μελών και όχι μόνο του κ. The Saint; Οι μάνες των υπολοίπων είναι / ήταν παρακατιανές;

Στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Σπληνάντερος-π.Τσουλούφας, δεν βρίζει το άτομο πίσω από τον "από μηχανης", ούτε την μάνα του. Τον "διαχειριστή" βρίζει επειδή τον έχει στοχοποιήσει χωρίς να δώσει την παραμικρή εξήγηση, ή τουλάχιστον να σχολιάσει (έστω και "επιδερμικά") την αιτία.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ερι βρισε με αντεχω!!!!!!!!!αλλιως θα δεις τον πιλατο .................!!!!!!!!!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και ποιος σου πε μωρη σαβουρα οτι εισαι σε θεση να μου λες τι να κανω θα σε τραμπουκιζω με καθε τροπο που γουσταρω αλλιως πατα το κουμπι να απαλλαγεις  
 Κάνε οτι θες μανα μου δεν παιζει να σε κανω αναφορα δεν εχω κανει κανεναν τοσα χρονια . δεν εχω την ορεξη σου  :dunno:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
η αδικη πολιτικη διωκη του κθουλου, μας βγαζει πρωτογονα και πρωτογνωρα ενστικτα κατά της εξουσιας  :orchestra:
Εγώ τα έχω εμφυτα και μου τα ξύπνησε γιατι τα κοιμίζω ενιοτε  :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
παντως ωραιες εποχες ηταν στο τσατ οταν οι μοντ στελνανε για μπανιο μερικους και ηρθε ο αβραμης και εφερε την επανασταση με τα χιλια νικ σαν την λερναια υδρα ξεφυτρωνε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom