Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
Κασι, ας χαλαρώσουμε λιγο ολοι, εχουμε πιο σημαντικά προβληματα απο το νήμα του φαντασμένου και τη διαδικτυακή "ζωή" μας . Και οποιος θίγεται, ξυδακι, στη ζωή οτι δίνεις παίρνεις. Αυτο δεν αφορά εσένα, εισαι απο τα πιο ήσυχα και καλοπροαίρετα νικ εδώ μεσα.

εγω μαξ οταν δε γουσταρω ενα περιβαλλον παω αλλου, εκει που μου αρεσει και μου ταιριαζει (και για οσο τηρειται αυτη η προυποθεση)
σε πληροφορω πως τα νικ του νηματοθετη και της ερης μου αρεσουν και μου ταιριαζουν, αλλως θα "την ειχα κανει"...

ΑΛΛΟ ειναι το θεμα μου..... και ειχα καποια (θεωρητικη) διαφορα με τον αγιο, η οποια ουδολως σε αφορα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εγω μαξ οταν δε γουσταρω ενα περιβαλλον παω αλλου, εκει που μου αρεσει και μου ταιριαζει (και για οσο τηρειται αυτη η προυποθεση)
σε πληροφορω πως τα νικ του νηματοθετη και της ερης μου αρεσουν και μου ταιριαζουν, αλλως θα "την ειχα κανει"...

ΑΛΛΟ ειναι το θεμα μου..... και ειχα καποια (θεωρητικη) διαφορα με τον αγιο, η οποια ουδολως σε αφορα

Αν το θεμα με το ανακοινωθέν εχει να κανει με κατι που αφορά τους δυο σας , πάω πάσο, είχα την εντύπωση οτι εχει να κανει με την υπόθεση του Βλαχαντερ και γενικά με τα μιουτ, μπαν κλπ για τα οποία εχω και γω κάποιες απορίες .

Για τα υπόλοιπα, αν και συμφωνω στα περισσότερα, επέτρεψε μου να εχω τις δικες μου απόψεις και αναρτήσεις για κάποιους θρασύδειλους εδώ μεσα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Α, Άγιε μας, μίλησες για "υπομονη ωρών" και τωρα το εκανες ημερών........ Ακομα να το καθαρογραψεις;;;;

Απλώς περιμένω την κατάλληλη στιγμή.

Θα "πέσω" που θα "πέσω" μαχόμενος... Να μην "πέσω" και εντελώς άδοξα.  ;)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.628
Πόντοι
26.096
Καλημερα εφημεροι αλλα για παντα αξιοπρεπεις παππουληδες!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.628
Πόντοι
26.096
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.628
Πόντοι
26.096
Και για να το προχωρησω λιγο...
Ο ισχυρισμος οτι αυτο ειναι το μαγαζι κ αυτοι ειναι οι κανονες του ειναι επιεικως τραγικος και καταλληλος μονο για το χαμηλο iq των δουλικων που τον αναπαραγουν.
Αυτος ο ιστοτοπος τρεφεται απο τους χρηστες του και γι αυτο οφειλει πολλα σ αυτους.
Στα πλαισια λοιπον της λογικης θα πρεπει αυτος ο ιστοτοπος να λογοδοτει προς τους χρηστες του και να αιτιολογει καποιες αποφασεις του. Αλλιως καθισταται αλλαζονικος και γι αυτο ανευ ενδιαφεροντος για μια κατηγορια μελων.
Γλυφτες, ψυχακηδες και νταβατζηδες ευκολα προσελκυονται.
Σας αρκουν ομως μονο αυτοι;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ολοι μαζι θα πεσουμε. Δεν θα εισθε μονος.

Καλημέρα. Εννοείται. Από ότι φαίνεται η παρουσία μας ενοχλεί, δεν μπορώ να ερμηνεύσω αλλιώς το αδικαιολόγητο μπανάρισμα μαύρα χαράματα του Βλαχάντερ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο μεγαλειοτατος του site με τις υπέροχες παρέες εντός και εκτος αυτου, πλεον κανει και κριτική στην ιδιοκτησία για το λόγο ύπαρξης και τους κανόνες που θα έπρεπε να διέπουν αυτο. Και πηγαίνει ακομα πιο πέρα ορίζοντας το πως "πρέπει" να λειτουργεί η ιδιοκτησία και θελει να την επαναφέρει στην τάξη.

Φυσικα ολα αυτα ανακατεμένα και με λίγη λάσπη στον ανεμιστηρα για να την πετάξει χωρις να εχει, πάγια τακτική, το θάρρος να προσωποποιησει για να μη λάβει τις απαντήσεις που του αρμόζουν.

Και ολα αυτα με αφορμή την αποπομπή ενός όντως πολυ συμπαθούς nickname το οποιο έφυγε για αδιευκρίνιστους λόγους που αφορούν μονο αυτο και τη διαχείρηση και κανέναν άλλον, καθώς οπως φαίνεται υπαρχει καποια προϊστορία.

Φυσικα, κατα την πάγια τακτική, οταν αφορά φίλα προσκείμενο μέλος, γινεται "σαματάς", οταν ειναι κάποιο μέλος που.....δεν παει με τα νερά μας, στήνουμε και πάρτυ και ξεσπαθωνουμε στην πλάτη του, ειδικα την ωρα που δε μπορει να αντιπαρατεθεί και να αντικρούσει τη χλεύη και τους χαρακτηρισμούς.

"Αντρικό" σπορ.  :vomit: :vomit:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Καλημερα!

Gauloises+14.JPG

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
[move]καλημερα σκατογεροι!!  :vomit: καλημερα πορνογεροι !  :thefinge:[/move]

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.881
Πόντοι
19.795
o Τριβης θα ητονε!
Γιαυτο το εβαλα και εγω. :grin:
Καλημερα παιδακια.
Και για να παρω και εγω μια θεση στο ζητημα του μπαναρισματος του Βλαχαντερ. Το νικ του βλαχαντερ ηταν απο τα πιο συμπαθη, τουλαχιστον σε αυτο το νημα (παρολο που δεν συμφωνουσα ιδεολογικα με τα ποσταρισματα του σε αλλα νηματα) οπως και των περισσοτερων παιδιων εδω.
Ειμαι 7 χρονια μελος σε αυτο το σαιτ, κυριως λογω του νηματος της Ταυλανδης και των μασσατζιδικων.
Αυτη την ιστορια με τα μπαναρισματα την πηρα χαμπαρι ομως τωρα, στα αλλα δυο νηματα δεν την ειχα ξαναδει.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
καλημερα !!!!!! εστειλαν για μπανιο τον βλαχαντερ ? γιατι?

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
:vomit:

για οσα εχουν παιχτει το π/σ/κ !
ολο μαλακιες !

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα. Εννοείται. Από ότι φαίνεται η παρουσία μας ενοχλεί, δεν μπορώ να ερμηνεύσω αλλιώς το αδικαιολόγητο μπανάρισμα μαύρα χαράματα του Βλαχάντερ.

δεν ηταν μαυρα χαραματα δευκα
ηταν γυρω στις 11 το βραδυ την Παρασκευη
τη μια στιγμη ανταλλάσσαμε τις γνωστες πλακες
την αλλη ηταν "επισκεπτης"

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866