blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.548
- Πόντοι
- 26.096
Πιρφορίζει
Πες του ρε Έρη ότι θα του κάτσεις αν πηδήξει από τον Λευκό Πύργο να ξεμπερδεύουμε.
Ας πηδήξει πρώτα και όλα θα γίνουν ...
Πιρφορίζει
Πες του ρε Έρη ότι θα του κάτσεις αν πηδήξει από τον Λευκό Πύργο να ξεμπερδεύουμε.
δεν θελει μυαλο θελει παιδεία. Μυαλό και ο μπραμπ εχει. Παιδεία δεν εχει..
Μου έχει αδυναμία.. αλλά και εγω τον συμπαθω. Αν και εχουμε τρομερες ιδεολογικες αντιθέσεις ειναι εξαιρετο παιδιΠιρφορίζει
Ότι ξεκινούσαμε τη κουβέντα για καμιά κοπέλα, μας έκοβε, για να μας ζαλίσει τα αρχίδια με το αστέρι μου, το φως μου, τη ζωή μου.
Στο τσακ ήμουν να πάρω να κατεβάσουν μια διμοιρία ΥΑΤ να του κάνουν ένα μασαζάκι να στρώσει.
Είμαι σίγουρος ότι έχεις νευράκια σήμερα γιατί δε κοιμήθηκες από τον λόξιγκα χθες το βράδυ.
Καλημέρα αγαπητέ. Είμαι υπό παρακολούθηση ιατρικού team, διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η ζωή μου από βομβαρδισμό ζακχάρου. Χθες που κατευθυνόμουν με το όχημά μου εις τον ευγενή οίκο που σας φιλοξενεί, τράκαρα.
Άρχισα κάτι γαμωσταυρίδια του τύπου γαμώ την Έρη μου γαμώ και τότε ακούστηκε μία φωνή από το πουθενά να λέει αμαρτία να υβρίζεις το φως της ζωής μου, πάρτο πίσω. Ήταν ο Βλαχάντερος που έτρωγε μπουγάτσα στην Πανόρμου. Αδυνατώ να συνεχίσω διότι η ανάμνηση της χθεσινής βραδιάς δύναται να μου προκαλέσει ζακχαρώδη ανακοπή. Περιττό να σας πω ότι αδυνατώ να εκτιμήσω αν η πιρφορική βλάβη του Βλαχάντερου είναι αναστρέψιμη.
Δεν εχουν παιδεία θρησκευτική.. Έχουν μονόλευρη και μονότονη προσήλωση σε θρησκευτικά στοιχεία και αυτό ειναι φανατισμός και ο φανατισμός δεν συνιστά παιδεία.. Παιδεία είναι η εκπαίδευση που οδηγεί τον άνθρωπο στη σύμμετρη ανάπτυξη ψυχής και σώματος, δεν αποσκοπεί στη στείρα συσσώρευση γνώσης .Όχι. Μυαλό θέλει για να μπορείς να διακρίνεις το τι αξίζει σεβασμού από αυτά που σου αναπαραγάγει η παιδεία.
Και για να σας δώσω ένα παράδειγμα, υπάρχουν πολλοί ισλαμιστές που έχουν μυαλό, δεν έχουν όμως κανέναν σεβασμό σε γυναίκες και αλλοθρησκούς γιατί έτσι επιβάλλει η παιδεία τους (έστω η θρησκευτική).
Δεν εχουν παιδεία θρησκευτική.. Έχουν μονόλευρη και μονότονη προσήλωση σε θρησκευτικά στοιχεία και αυτό ειναι φανατισμός και ο φανατισμός δεν συνιστά παιδεία.. Παιδεία είναι η εκπαίδευση που οδηγεί τον άνθρωπο στη σύμμετρη ανάπτυξη ψυχής και σώματος, δεν αποσκοπεί στη στείρα συσσώρευση γνώσης .
βλιαξ δευκα ε?Είχε και ένα τατού στο μπράτσο, μαχαίρι σε καρδιά που αιμορραγεί και το Έρη να το διατρέχει φιδωτά.
Είχε και ένα τατού στο μπράτσο, μαχαίρι σε καρδιά που αιμορραγεί και το Έρη να το διατρέχει φιδωτά.
Αγιε εσυ θα εκανες ποτε τατου για γυναικα;Μα το τρπεζομάντηλο γι αυτό το φοράει στο κεφάλι. Έχει χτυπήσει τατού στην καράφλα με το όνομά της ανάμεσα σε τριαντάφυλλα και αρκουδάκια.
Αγιε εσυ θα εκανες ποτε τατου για γυναικα;
τι εννοεις δεν συναδουν ...;
:o ω τι μαθαινω η ασχετηΟι έλληνες τα θεωρούσαν ανέκαθεν "βαρβαρικά" έθιμα και τα χλεύαζαν.
Γι αυτό λοιπόν και απορούσαν όταν τα έβλεπαν χαραγμένα στους "υπερβρόρειους" (που θαύμαζαν κατά καποιον τρόπο γιατί τους θεωρούσαν ως γένος του Απόλλωνα). Και στην προσπάθεια τους να κατανοησουν αυτήν την βαρβαρική "αντινομία" σε ένα "θείο γένος", τα απέδιδαν σε "σημάδια του Θεού".
:o ω τι μαθαινω η ασχετη
Να υποθέσω ότι δερματοστοιξίες κοσμούν ήδη το βελούδινό σας δέρμα;
Να υποθέσω ότι δερματοστιξίες κοσμούν ήδη το βελούδινό σας δέρμα;