Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
δεν είναι και ευκολο να περιμενεις μια τετοια ομορφια να κλεψει την παρασταση  :grin:

Δεν ξέρω, πάντως ακούστηκε ότι η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ότι η Έρη θα τρέξει κάπως έτσι αλλά με τον σάκο στο πάνω μέρος:

images

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.043
Πόντοι
2.606
Πρεπει να απευθυνθώ στις αρχές μου φαίνεται εχω υποστεί ανεπανόρθωτη ηθική βλάβη θα επιληφθεί κάθε νόμιμου δικαιώματος μου ο μεγαλειοτατος θα έβαζα τον ραοπαο αλλα δεν ευκαιρεί  τωρα τον μπαιζει  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Πρεπει να απευθυνθώ στις αρχές μου φαίνεται εχω υποστεί ανεπανόρθωτη ηθική βλάβη θα επιληφθεί κάθε νόμιμου δικαιώματος μου ο μεγαλειοτατος θα έβαζα τον τσοπάνο (άμα αποφασίσει ..ποτέ  ο μπράμπ) ραοπαο αλλα δεν ευκαιρεί  τωρα τον μπαιζει  :2funny:

θα του έστειλε η Ερη  φωτό σε πιμί  :rockon: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω πάντως έχω τύψεις...

θα αυτοκτονήσει και θα το χρεώσουν και αυτό στον  φουκαρά τον Σόιμπλα, ενώ θα φταίμε εμείς...  :-
ν αφησει γραμμα να το ποσταρει και ο τραβαμουνης στο μπου σαν αποδειξη ότι δεν φταινε οι εταιρες μας για τις αυτοκτονιες 

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Εγω πάντως έχω τύψεις...

θα αυτοκτονήσει και θα το χρεώσουν και αυτό στον  φουκαρά τον Σόιμπλα, ενώ θα φταίμε εμείς...  :-

αυτόν θα τον δούμε σε λιγο ..να τρέχει με τα δίς που θα τους κοστίσει το θέμα με τις αυτοκινητοβιομηχανίες τους  :rolleyes: :2funny: τελικά υπάρχει θεία δίκη / χέρι  :kneel:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
αυτόν θα τον δούμε σε λιγο ..να τρέχει με τα δίς που θα τους κοστίσει το θέμα με τις αυτοκινητοβιομηχανίες τους  :rolleyes: :2funny: τελικά υπάρχει θεία δίκη / χέρι  :kneel:

Φημολογείται ότι θα προκύψει και νέο σκάνδαλο με κρυφό λογισμικό "υποκλοπής" που εγκαθιστούσε  γερμανική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Είδωμεν...

Επισκέπτης
Φημολογείται ότι θα προκύψει και νέο σκάνδαλο με κρυφό λογισμικό "υποκλοπής" που εγκαθιστούσε  γερμανική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Είδωμεν...
Στραβωσαν για καποιο λογο οι Αμερικανοι
Γιατι όμως;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom