Επισκέπτης
και εγω τρεχω σε μαραθωνιο αγαπηςαπό την βομβιστική ενέργεια στην Βοστώνη η έρη συμμετέχει σε άλλου είδους.. μαραθωνίους ,..πιό ανάιμακτους ;)
και εγω τρεχω σε μαραθωνιο αγαπηςαπό την βομβιστική ενέργεια στην Βοστώνη η έρη συμμετέχει σε άλλου είδους.. μαραθωνίους ,..πιό ανάιμακτους ;)
Τι έγινε βεβηλωθηκε το προφίλ μου όσο έλειπα ;
δεν είναι και ευκολο να περιμενεις μια τετοια ομορφια να κλεψει την παρασταση
Δεν ξέρω, πάντως ακούστηκε ότι η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ότι η Έρη θα τρέξει κάπως έτσι αλλά με τον σάκο στο πάνω μέρος:
λουτσε αισθάνομαι αμαυρωμενοςεδώ βεβήλωσαν την ψυχή σου για το προφίλ σου ανησύχησες
ναι το ακουσα.Δεν ξέρω, πάντως ακούστηκε ότι η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ότι η Έρη θα τρέξει κάπως έτσι αλλά με τον σάκο στο πάνω μέρος:
εδώ βεβήλωσαν την ψυχή σου για το προφίλ σου ανησύχησες
δεν εχει μουτρα να βγει στην κοινωνιαΔιέσυραν την τιμή και την υπόληψή του...
..της Λούτσαςδεν εχει μουτρα να βγει στην κοινωνια
δεν εχει μουτρα να βγει στην κοινωνια
Πρεπει να απευθυνθώ στις αρχές μου φαίνεται εχω υποστεί ανεπανόρθωτη ηθική βλάβη θα επιληφθεί κάθε νόμιμου δικαιώματος μου ο μεγαλειοτατος θα έβαζα τοντσοπάνο(άμα αποφασίσει ..ποτέ ο μπράμπ) ραοπαο αλλα δεν ευκαιρεί τωρα τον μπαιζει
ν αφησει γραμμα να το ποσταρει και ο τραβαμουνης στο μπου σαν αποδειξη ότι δεν φταινε οι εταιρες μας για τις αυτοκτονιεςΕγω πάντως έχω τύψεις...
θα αυτοκτονήσει και θα το χρεώσουν και αυτό στον φουκαρά τον Σόιμπλα, ενώ θα φταίμε εμείς... :-
ν αφησει γραμμα να το ποσταρει και ο τραβαμουνης στο μπου σαν αποδειξη ότι δεν φταινε οι εταιρες μας για τις αυτοκτονιες
Εγω πάντως έχω τύψεις...
θα αυτοκτονήσει και θα το χρεώσουν και αυτό στον φουκαρά τον Σόιμπλα, ενώ θα φταίμε εμείς... :-
ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ!!αυτόν θα τον δούμε σε λιγο ..να τρέχει με τα δίς που θα τους κοστίσει το θέμα με τις αυτοκινητοβιομηχανίες τους τελικά υπάρχει θεία δίκη / χέρι
αυτόν θα τον δούμε σε λιγο ..να τρέχει με τα δίς που θα τους κοστίσει το θέμα με τις αυτοκινητοβιομηχανίες τους τελικά υπάρχει θεία δίκη / χέρι
Στραβωσαν για καποιο λογο οι ΑμερικανοιΦημολογείται ότι θα προκύψει και νέο σκάνδαλο με κρυφό λογισμικό "υποκλοπής" που εγκαθιστούσε γερμανική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.
Είδωμεν...
ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ!!
Ολοι μαζι