Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
καλησπερα λαε μασαζολαγνισμενε  βασανισμενε  :orchestra:

Επισκέπτης
Καλημέρα αγαπητέ. Είμαι υπό παρακολούθηση ιατρικού team, διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η ζωή μου από βομβαρδισμό ζακχάρου. Χθες που κατευθυνόμουν με το όχημά μου εις τον ευγενή οίκο που σας φιλοξενεί, τράκαρα.

Άρχισα κάτι γαμωσταυρίδια του τύπου γαμώ  την Έρη μου γαμώ και τότε  ακούστηκε μία φωνή από το πουθενά να λέει αμαρτία να υβρίζεις το φως της ζωής μου, πάρτο πίσω.  Ήταν ο Βλαχάντερος που έτρωγε μπουγάτσα στην Πανόρμου.  Αδυνατώ να συνεχίσω διότι η ανάμνηση της χθεσινής βραδιάς δύναται να μου προκαλέσει ζακχαρώδη ανακοπή.  Περιττό να σας πω ότι αδυνατώ να εκτιμήσω αν η πιρφορική βλάβη του Βλαχάντερου είναι αναστρέψιμη.
Καλησπέρα!
Μια δυο μπουγατσες ακομα και θα σε κανω να μπαινεις στο νημα με καρδουλες

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
πείτε μου τι ώρα τρώτε τη μπουγάτσα σας συνήθως, να περάσω και εγώ να σας προσφέρω θέαμα αξέχαστο

θα πατήσω το βρωμόγερο με το τρακτέρ  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πείτε μου τι ώρα τρώτε τη μπουγάτσα σας συνήθως, να περάσω και εγώ να σας προσφέρω θέαμα αξέχαστο

Δεν  υπαρχουν βρωμογεροι.....Μονον  ωριμοι νεοι  :huh:

Επισκέπτης

αν είναι να ερθεις με τρακτέρ θα σου στελνω ημερησια ενημερωση για μπουγατσες

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Οι έλληνες τα θεωρούσαν ανέκαθεν "βαρβαρικά" έθιμα και τα χλεύαζαν.

Γι αυτό λοιπόν και απορούσαν όταν τα έβλεπαν χαραγμένα στους "υπερβρόρειους" (που θαύμαζαν κατά καποιον τρόπο γιατί τους θεωρούσαν ως γένος του Απόλλωνα). Και στην προσπάθεια τους να κατανοησουν αυτήν την βαρβαρική "αντινομία" σε ένα "θείο γένος", τα απέδιδαν σε "σημάδια του Θεού".

εξ όσων ενθυμούμαι οι φέροντες ταττού ήταν κυρίως οι ναυτικοί,και εν γένει  ..δευτεράτζες.
Τωρα και καλά είναι της μοδός ,όπως καιτο πίερσινγκ, άλλη ηλίθια συνήθεια όπου γεμίζουν οι αδαείς το σώμα τους πληγές με όλες τις πιθανότητες για φλεγμονές  :jerking: :headbang: ;)

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
6.575
Ζήστε με αξιοπρέπεια βρωμογεροι
Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής  Υγείας  σήμερα  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εξ όσων ενθυμούμαι οι φέροντες ταττού ήταν κυρίως οι ναυτικοί,και εν γένει  ..δευτεράτζες.
Τωρα και καλά είναι της μοδός ,όπως καιτο πίερσινγκ, άλλη ηλίθια συνήθεια όπου γεμίζουν οι αδαείς το σώμα τους πληγές με όλες τις πιθανότητες για φλεγμονές  :jerking: :headbang: ;)
..............Και οπου οταν  γερασουν  θα  δειχνουν   τελεια πανω στο σμιλεμενιο κορμι τουs  :grin: :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.043
Πόντοι
2.606
Τι έγινε βεβηλωθηκε το προφίλ μου όσο έλειπα ; :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

Δείτε...

Τρακτέρ βαμμένο ερυθρόλευκο, με χειριστή που έχει το μαλλί "χαίτη", φοράει φανέλα του Ντομίνκεθ, ακουει Καρρά στη διαπασών, και του τρέχουν μπριζολακια και τζατζίκια από το στόμμα... είναι κομμάτι δύσκολο να διασχίσει τους Αμπελοκήπους.

Θα  έχει πέσει "αμπελαλέ", από τα διόδια.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom