erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
χτύπησε ένα προχθές στο κούτελο΄,
ένα στοχο που γράφει στο κέντρο "Μπλιζζζζ σπλιζζζζζ πληζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ"
χτύπησε ένα προχθές στο κούτελο΄,
ένα στοχο που γράφει στο κέντρο "Μπλιζζζζ σπλιζζζζζ πληζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ"
Καλησπέρα!Καλημέρα αγαπητέ. Είμαι υπό παρακολούθηση ιατρικού team, διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η ζωή μου από βομβαρδισμό ζακχάρου. Χθες που κατευθυνόμουν με το όχημά μου εις τον ευγενή οίκο που σας φιλοξενεί, τράκαρα.
Άρχισα κάτι γαμωσταυρίδια του τύπου γαμώ την Έρη μου γαμώ και τότε ακούστηκε μία φωνή από το πουθενά να λέει αμαρτία να υβρίζεις το φως της ζωής μου, πάρτο πίσω. Ήταν ο Βλαχάντερος που έτρωγε μπουγάτσα στην Πανόρμου. Αδυνατώ να συνεχίσω διότι η ανάμνηση της χθεσινής βραδιάς δύναται να μου προκαλέσει ζακχαρώδη ανακοπή. Περιττό να σας πω ότι αδυνατώ να εκτιμήσω αν η πιρφορική βλάβη του Βλαχάντερου είναι αναστρέψιμη.
τι κανεις κουκλιτσα μου;τι κανει το γλυκο μας το παιδι ο βλαχανδερ
:-*Μου έχει αδυναμία.. αλλά και εγω τον συμπαθω. Αν και εχουμε τρομερες ιδεολογικες αντιθέσεις ειναι εξαιρετο παιδι
τι κανεις κουκλιτσα μου;
Ετοιμη για μαραθωνιο;
Δεν υπαρχουν βρωμογεροι.....Μονον ωριμοι νεοιπείτε μου τι ώρα τρώτε τη μπουγάτσα σας συνήθως, να περάσω και εγώ να σας προσφέρω θέαμα αξέχαστο
θα πατήσω το βρωμόγερο με το τρακτέρ
αν είναι να ερθεις με τρακτέρ θα σου στελνω ημερησια ενημερωση για μπουγατσεςπείτε μου τι ώρα τρώτε τη μπουγάτσα σας συνήθως, να περάσω και εγώ να σας προσφέρω θέαμα αξέχαστο
τι κανεις κουκλιτσα μου;
Ετοιμη για μαραθωνιο;
Οι έλληνες τα θεωρούσαν ανέκαθεν "βαρβαρικά" έθιμα και τα χλεύαζαν.
Γι αυτό λοιπόν και απορούσαν όταν τα έβλεπαν χαραγμένα στους "υπερβρόρειους" (που θαύμαζαν κατά καποιον τρόπο γιατί τους θεωρούσαν ως γένος του Απόλλωνα). Και στην προσπάθεια τους να κατανοησουν αυτήν την βαρβαρική "αντινομία" σε ένα "θείο γένος", τα απέδιδαν σε "σημάδια του Θεού".
Καλησπέρα!
Μια δυο μπουγατσες ακομα και θα σε κανω να μπαινεις στο νημα με καρδουλες
Η Έρη είναι, ο μαραθώνιος δεν είναι.
..............Και οπου οταν γερασουν θα δειχνουν τελεια πανω στο σμιλεμενιο κορμι τουsεξ όσων ενθυμούμαι οι φέροντες ταττού ήταν κυρίως οι ναυτικοί,και εν γένει ..δευτεράτζες.
Τωρα και καλά είναι της μοδός ,όπως καιτο πίερσινγκ, άλλη ηλίθια συνήθεια όπου γεμίζουν οι αδαείς το σώμα τους πληγές με όλες τις πιθανότητες για φλεγμονές ;)
δεν είναι και ευκολο να περιμενεις μια τετοια ομορφια να κλεψει την παραστασηΗ Έρη είναι, ο μαραθώνιος δεν είναι.
πείτε μου τι ώρα τρώτε τη μπουγάτσα σας συνήθως, να περάσω και εγώ να σας προσφέρω θέαμα αξέχαστο
αυτό το θεμα εχω και γω και τελικα διαλεγω γουρουνόπουλαΔεν τρώω μπουγάτσες, μου χαλάνε την γράμμωση.
από την βομβιστική ενέργεια στην Βοστώνη η έρη συμμετέχει σε άλλου είδους.. μαραθωνίους ,..πιό ανάιμακτους ;)τι κανεις κουκλιτσα μου;
Ετοιμη για μαραθωνιο;