blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.548
- Πόντοι
- 26.096
α τοσο καλα; Τι να πω αν βρέχει λιγο κατι θα γίνει αν βρεχει πολυ θα παω να πιω πουτα λιγο μετα την εκκινηση
α τοσο καλα; Τι να πω αν βρέχει λιγο κατι θα γίνει αν βρεχει πολυ θα παω να πιω πουτα λιγο μετα την εκκινηση
Σας θεωρω; αυτο που κολλαει; σας λεει τα γαμησια του ο παπαρας; ελα ρε μλακα επεσα μεσα; πες μου οτι ειναι και παντρεμενος...
Ναι.
Είναι και πολύτεκνος.
Σου αρέσει το πνευστό μου; Πολύ ασχολείσαι
Βλέπω ότι σήμερα είσθε πιο ήρεμος. Προφανώς το κατάπλασμα του μαϊδανού ηρέμησε τις ζοχάδες σας.
Να έχουν υγεία εύχομαι. Το μυαλο και τον σεβασμό που Δεν είναι κληρονομικά στοιχεία ευτυχώς, ελπίζω να τα αποκτήσουν απο εξωγενείς παράγοντες. ;)Ναι.
Είναι και πολύτεκνος.
Δε λέω... Βοήθησε.
Αλλά τον καταλυτικό ρόλο τον έπαιξε το 64-70.
Να έχουν υγεία εύχομαι. Το μυαλο και τον σεβασμό που Δεν είναι κληρονομικά στοιχεία ευτυχώς, ελπίζω να τα αποκτήσουν απο εξωγενείς παράγοντες. ;)
καλημερα. Ενημερώνω ότι α) ειναι παρασκευή και είμαι κουρασμένηβ) τον παίρνετεγ) θα σας πάρει και θα σας σηκώσει δ) ειστε μλκες τελειως μικροτσουτσουνοι, παπαρες, αθλιοι, αγενείς, σιχαμένοι, γεροντες και χαζοι ΟΛΟΙ σας ε) κανονίστε την πορεία σας..
Τι έγινε; Σε τρέχει ο Μπραμπ πάλι;
Καλησπέρα παππούδια και μουτζαχεντίν πιρφόροι.
Καλημερα άστατε. Ουχι. Απλά είμαι σε μουντ σας γαμω ολους
Κατανοείς άγιε οτι οσοι δεν εμαθαν ποτε τι ειναι σεβασμος και δεν σεβονται καν την οικογενεια του φυσικα δεν θα εχουν ποτε και πουθενα σεβασμο.Για το "μυαλό" δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι δεν είναι κληρονομικό, και τούτο δίοτι διάφοροι γεννετιστές εκφέρουν μια διαφορετική εκτίμση.
Όσον αφορά τώρα για τον σεβασμό, δεν πρέπει να λησμονούμε ποτέ ότι αυτός κερδίζεται. Δεν απαιτείται.
καλως το παιδιΜπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα
:-*
Ρε δευκα οντως ο μπραμπ με τρεχει. Ειναι γνωστο οτι ειμαι τοσο χαζη που με τρεχει καθε παπαρας και καθ ε παρταλι στο θρεντακι
Τι έγινε; Σε τρέχει ο Μπραμπ πάλι;
Καλησπέρα παππούδια και μουτζαχεντίν πιρφόροι.
Κατανοείς άγιε οτι οσοι δεν εμαθαν ποτε τι ειναι σεβασμος και δεν σεβονται καν την οικογενεια του φυσικα δεν θα εχουν ποτε και πουθενα σεβασμο.
Γνωρίσατε τον κ. Σπληνάντερο;
δεν θελει μυαλο θελει παιδεία. Μυαλό και ο μπραμπ εχει. Παιδεία δεν εχει..Πολύ σωστό αυτό που γράψατε. Για να μάθουν όμως τι εστί σεβασμός, πρέπει να διαθέτουν και την ανάλογη αντίληψη. Το "μυαλό" κοντολογίς.
Καλημέρα αγαπητέ. Είμαι υπό παρακολούθηση ιατρικού team, διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η ζωή μου από βομβαρδισμό ζακχάρου. Χθες που κατευθυνόμουν με το όχημά μου εις τον ευγενή οίκο που σας φιλοξενεί, τράκαρα.
Άρχισα κάτι γαμωσταυρίδια του τύπου γαμώ την Έρη μου γαμώ και τότε από το πουθενά ακούστηκε μία φωνή από το πουθενά να λέει αμαρτία να υβρίζεις το φως της ζωής μου, πάρτο πίσω. Ήταν ο Βλαχάντερος που έτρωγε μπουγάτσα στην Πανόρμου. Αδυνατώ να συνεχίσω διότι η ανάμνηση της χθεσινής βραδιάς δύναται να μου προκαλέσει ζακχαρώδη ανακοπή. Περιττό να σας πω ότι αδυνατώ να εκτιμήσω αν η πιρφορική βλάβη του Βλαχάντερου είναι αναστρέψιμη.
τι κανει το γλυκο μας το παιδι ο βλαχανδερΚαλημέρα αγαπητέ. Είμαι υπό παρακολούθηση ιατρικού team, διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η ζωή μου από βομβαρδισμό ζακχάρου. Χθες που κατευθυνόμουν με το όχημά μου εις τον ευγενή οίκο που σας φιλοξενεί, τράκαρα.
Άρχισα κάτι γαμωσταυρίδια του τύπου γαμώ την Έρη μου γαμώ και τότε ακούστηκε μία φωνή από το πουθενά να λέει αμαρτία να υβρίζεις το φως της ζωής μου, πάρτο πίσω. Ήταν ο Βλαχάντερος που έτρωγε μπουγάτσα στην Πανόρμου. Αδυνατώ να συνεχίσω διότι η ανάμνηση της χθεσινής βραδιάς δύναται να μου προκαλέσει ζακχαρώδη ανακοπή. Περιττό να σας πω ότι αδυνατώ να εκτιμήσω αν η πιρφορική βλάβη του Βλαχάντερου είναι αναστρέψιμη.