Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Σου αρέσει το πνευστό μου; Πολύ ασχολείσαι  :birdman:

Ομολογώ ότι σας οφείλω μια συγγνώμη για τα χθεσινά.

Τελικά είχατε δίκιο.

Μόνον το βράδυ κατάλαβα το γιατί προσμετρούσατε και τον εαυτό σας στο κουαρτέτο "πνευστών".  :birdman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι.

Είναι και πολύτεκνος.  :)
 Να έχουν υγεία εύχομαι. Το  μυαλο  και τον σεβασμό που Δεν είναι κληρονομικά στοιχεία  ευτυχώς, ελπίζω να τα αποκτήσουν απο εξωγενείς παράγοντες. ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
 Να έχουν υγεία εύχομαι. Το  μυαλο  και τον σεβασμό που Δεν είναι κληρονομικά στοιχεία  ευτυχώς, ελπίζω να τα αποκτήσουν απο εξωγενείς παράγοντες. ;)

Για το "μυαλό" δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι δεν είναι κληρονομικό, και τούτο διότι διάφοροι γεννετιστές εκφέρουν μια διαφορετική εκτίμση.

Όσον αφορά τώρα για τον σεβασμό, δεν πρέπει  να λησμονούμε ποτέ ότι αυτός κερδίζεται. Δεν απαιτείται.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
καλημερα. Ενημερώνω ότι α) ειναι παρασκευή και είμαι κουρασμένη β) τον παίρνετε γ) θα σας πάρει και θα σας σηκώσει δ) ειστε μλκες τελειως μικροτσουτσουνοι, παπαρες, αθλιοι, αγενείς, σιχαμένοι, γεροντες και χαζοι ΟΛΟΙ σας ε) κανονίστε την πορεία σας.. :grin:

:rockon:

Τι έγινε; Σε τρέχει ο Μπραμπ πάλι;

Καλησπέρα παππούδια και μουτζαχεντίν πιρφόροι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Για το "μυαλό" δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι δεν είναι κληρονομικό, και τούτο δίοτι διάφοροι γεννετιστές εκφέρουν μια διαφορετική εκτίμση.

Όσον αφορά τώρα για τον σεβασμό, δεν πρέπει  να λησμονούμε ποτέ ότι αυτός κερδίζεται. Δεν απαιτείται.
Κατανοείς άγιε οτι οσοι δεν εμαθαν ποτε τι ειναι σεβασμος και δεν σεβονται καν την οικογενεια του φυσικα δεν θα εχουν ποτε και πουθενα σεβασμο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:rockon:

Τι έγινε; Σε τρέχει ο Μπραμπ πάλι;

Καλησπέρα παππούδια και μουτζαχεντίν πιρφόροι.
Ρε δευκα οντως ο μπραμπ με τρεχει. Ειναι γνωστο οτι ειμαι τοσο χαζη που με τρεχει καθε παπαρας και καθ ε παρταλι στο θρεντακι  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Κατανοείς άγιε οτι οσοι δεν εμαθαν ποτε τι ειναι σεβασμος και δεν σεβονται καν την οικογενεια του φυσικα δεν θα εχουν ποτε και πουθενα σεβασμο.

Πολύ σωστό αυτό που γράψατε. Για να μάθουν όμως τι εστί σεβασμός, πρέπει να διαθέτουν και την ανάλογη αντίληψη. Το "μυαλό" κοντολογίς.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Γνωρίσατε τον κ. Σπληνάντερο;  :think:

Καλημέρα αγαπητέ. Είμαι υπό παρακολούθηση ιατρικού team, διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η ζωή μου από βομβαρδισμό ζακχάρου. Χθες που κατευθυνόμουν με το όχημά μου εις τον ευγενή οίκο που σας φιλοξενεί, τράκαρα.

Άρχισα κάτι γαμωσταυρίδια του τύπου γαμώ  την Έρη μου γαμώ και τότε  ακούστηκε μία φωνή από το πουθενά να λέει αμαρτία να υβρίζεις το φως της ζωής μου, πάρτο πίσω.  Ήταν ο Βλαχάντερος που έτρωγε μπουγάτσα στην Πανόρμου.  Αδυνατώ να συνεχίσω διότι η ανάμνηση της χθεσινής βραδιάς δύναται να μου προκαλέσει ζακχαρώδη ανακοπή.  Περιττό να σας πω ότι αδυνατώ να εκτιμήσω αν η πιρφορική βλάβη του Βλαχάντερου είναι αναστρέψιμη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πολύ σωστό αυτό που γράψατε. Για να μάθουν όμως τι εστί σεβασμός, πρέπει να διαθέτουν και την ανάλογη αντίληψη. Το "μυαλό" κοντολογίς.
δεν θελει μυαλο θελει παιδεία. Μυαλό και ο μπραμπ εχει. Παιδεία δεν εχει..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Καλημέρα αγαπητέ. Είμαι υπό παρακολούθηση ιατρικού team, διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η ζωή μου από βομβαρδισμό ζακχάρου. Χθες που κατευθυνόμουν με το όχημά μου εις τον ευγενή οίκο που σας φιλοξενεί, τράκαρα.
Άρχισα κάτι γαμωσταυρίδια του τύπου γαμώ  την Έρη μου γαμώ και τότε από το πουθενά ακούστηκε μία φωνή από το πουθενά να λέει αμαρτία να υβρίζεις το φως της ζωής μου, πάρτο πίσω.  Ήταν ο Βλαχάντερος που έτρωγε μπουγάτσα στην Πανόρμου.  Αδυνατώ να συνεχίσω διότι η ανάμνηση της χθεσινής βραδιάς δύναται να μου προκαλέσει ζακχαρώδη ανακοπή.  Περιττό να σας πω ότι αδυνατώ να εκτιμήσω αν η πιρφορική βλάβη του Βλαχάντερου είναι αναστρέψιμη.

Χμμμ...
Διακριτά τα πραγματικά στοιχεία της ιστορίας σας ...
Κούτρα πάλι ο Άγιος;  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Άρχισα κάτι γαμωσταυρίδια του τύπου γαμώ  την Έρη μου γαμώ και τότε  ακούστηκε μία φωνή από το πουθενά να λέει αμαρτία να υβρίζεις το φως της ζωής μου, πάρτο πίσω.  Ήταν ο Βλαχάντερος που έτρωγε μπουγάτσα στην Πανόρμου.  Αδυνατώ να συνεχίσω διότι η ανάμνηση της χθεσινής βραδιάς δύναται να μου προκαλέσει ζακχαρώδη ανακοπή.  Περιττό να σας πω ότι αδυνατώ να εκτιμήσω αν η πιρφορική βλάβη του Βλαχάντερου είναι αναστρέψιμη.
τι κανει το γλυκο μας το παιδι ο βλαχανδερ :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Πιρφορίζει  :headbang: :headbang: :headbang:

Πες του ρε Έρη ότι θα του κάτσεις αν πηδήξει από τον Λευκό Πύργο να ξεμπερδεύουμε.  :vomit:

Ότι ξεκινούσαμε τη κουβέντα για καμιά κοπέλα, μας έκοβε, για να μας ζαλίσει τα αρχίδια με το αστέρι μου, το φως μου, τη ζωή μου.

Στο τσακ ήμουν να πάρω να κατεβάσουν μια διμοιρία ΥΑΤ να του κάνουν ένα μασαζάκι να στρώσει.

Είμαι σίγουρος ότι έχεις νευράκια σήμερα γιατί δε κοιμήθηκες από τον λόξιγκα χθες το βράδυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom