NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Ο ΦΙΛΟΣ μου δεν είναι πίσω σου " τώρα δα " , ξεπετάει μια άλλη στο γραφείο του.μην μιλας ετσι για τον φιλο σου
Ο ΦΙΛΟΣ μου δεν είναι πίσω σου " τώρα δα " , ξεπετάει μια άλλη στο γραφείο του.μην μιλας ετσι για τον φιλο σου
ε ναι προσβαλλω την αληθειαμε εθιξες τωρα. ο μπραμπ το παιζει αποκαταστημενος και μου την λεει που δεν παντρευτηκα. Χωριατιλα ρε φιλε
με εθιξες τωρα. ο μπραμπ το παιζει αποκαταστημενος και μου την λεει που δεν παντρευτηκα. Χωριατιλα ρε φιλε
γκαβλα.. μην με φτιαχνεις τωρα ..Ο ΦΙΛΟΣ μου δεν είναι πίσω σου " τώρα δα " , ξεπετάει μια άλλη στο γραφείο του.
εγω παλι οχι. Μου τελειωσαν τα γαντια
Φτιάξου , αν βρει χρόνο θα σε ξεπετάξει και σέναγκαβλα.. μην με φτιαχνεις τωρα ..
Ο ΦΙΛΟΣ μου δεν είναι πίσω σου " τώρα δα " , ξεπετάει μια άλλη στο γραφείο του.
Νομιζεις οτι με θιγεις αυτη ειναι η χωριατιλα σου. Οπως ο τραβορομπας πουτ πηδαει απο εδω και απο εκει βαζει την κυρα να του βαφει τα σπιτια και το παιζει οικογενειαρχης. Κοιτα μην καταντησεις ετσι. Γερος κομπλεξικος και με μια μαλακω διπλα που ανεχεται τα γαμησια σου και συ κοκορευεσαι σε τιποτενιουςε ναι προσβαλλω την αληθεια
Ποιος ξερει ..;Φτιάξου , αν βρει χρόνο θα σε ξεπετάξει και σένα
Κολώνει ο Μπλιζ;
Οπως τα εμαθες.. αφηνω μουσιαμονο τα γαντια ????? γιατι εμαθα οτι εχεις τσακωθει και με τα ξυραφια και αφηνεις μαλλι ολουθε!!!!!! θα μου πεις χηρα γυναικα ποιος θα σε δει !!!!!!!
Νομιζεις οτι με θιγεις αυτη ειναι η χωριατιλα σου. Οπως ο τραβορομπας πουτ πηδαει απο εδω και απο εκει βαζει την κυρα να του βαφει τα σπιτια και το παιζει οικογενειαρχης. Κοιτα μην καταντησεις ετσι. Γερος κομπλεξικος και με μια μαλακω διπλα που ανεχεται τα γαμησια σου και συ κοκορευεσαι σε τιποτενιους
ελα αργησες παγαινε εχεις προβα νυφικου τα παρανυφακια βεβαια ειναι εξηντατεσσερο χρονωνεΝομιζεις οτι με θιγεις αυτη ειναι η χωριατιλα σου. Οπως ο τραβορομπας πουτ πηδαει απο εδω και απο εκει βαζει την κυρα να του βαφει τα σπιτια και το παιζει οικογενειαρχης. Κοιτα μην καταντησεις ετσι. Γερος κομπλεξικος και με μια μαλακω διπλα που ανεχεται τα γαμησια σου και συ κοκορευεσαι σε τιποτενιους
Σας θεωρω; αυτο που κολλαει; σας λεει τα γαμησια του ο παπαρας; ελα ρε μλακα επεσα μεσα; πες μου οτι ειναι και παντρεμενος...Μας θεωρείτε τιποτένιους;
Ενδιαφέρον!!!
παω να φαω τραγο ασπρογιαχνι!!!!!!!
μπλιζζζζ μπλιζακιιιιι θαυμασιος καιρος σημερις ε;
μπλιζζζζ μπλιζακιιιιι θαυμασιος καιρος σημερις ε;
καπου εννια νομιζω. Αν βρεχει θα ματαιωθεί;Πράγματι!
Από αύριο όμως θα έχουμε ξανά βροχές και τώρα που το σκέπτομαι... είχατε δηλώσει στον Μαραθώνιο για αύριο;
Είδατε τον καιρό για αύριο;
Τι ώρα είναι ο Μαραθώνιος;
καπου εννια νομιζω. Αν βρεχει θα ματαιωθεί;
α τοσο καλα; Τι να πω αν βρέχει λιγο κατι θα γίνει αν βρεχει πολυ θα παω να πιω πουτα λιγο μετα την εκκινησηΔε νομίζω ότι ματαιώνεται για τέτοιο λόγο.
Είδα όμως τον καιρό. Δίνει βροχές το μεσημέρι και έως 4 μ.μ. Συννεφιά μετά και βροχή ξανά μετά τα μεσάνυχτα. Άρα τα πράγματα είναι οριακά.
Μήπως πρέπει να βρείτε κάποιον να σας κρατά μία ομπρέλα;