Ας τους ψηφίσω όλους, για να πέσω σίγουρα μέσα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 479K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.190
- Πόντοι
- 26.096
Επί του παρόντος ουδένα έχετε ψηφίσει!Ας τους ψηφίσω όλους, για να πέσω σίγουρα μέσα.
Μέχρι 5 μπορούσα.Επί του παρόντος ουδένα έχετε ψηφίσει!
Κρίμας
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.292
- Πόντοι
- 2.536
Ρε μπουμπούνα, δεν θα μάθεις έτσι ποιος είναι. Πρέπει να κάνεις έρευνα, πονηρές ερωτήσεις σε ανύποπτες στιγμές, να συνδυάσεις λόγια τους με γεγονότα, με τον τρόπο γραφής κλπ. Ίσως αυτή είναι η τελευταία δοκιμασία πριν αναλάβεις την δυναστεία του μπαμπά σου και πρέπει να φανείς έξυπνος.Ας τους ψηφίσω όλους, για να πέσω σίγουρα μέσα.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.190
- Πόντοι
- 26.096
Πόσο σοφά νουθετείτε το κακομαθημένο τούτο πλουσιόπαιδο, κύριε!!!Ρε μπουμπούνα, δεν θα μάθεις έτσι ποιος είναι. Πρέπει να κάνεις έρευνα, πονηρές ερωτήσεις σε ανύποπτες στιγμές, να συνδυάσεις λόγια τους με γεγονότα, με τον τρόπο γραφής κλπ. Ίσως αυτή είναι η τελευταία δοκιμασία πριν αναλάβεις την δυναστεία του μπαμπά σου και πρέπει να φανείς έξυπνος.
Θέλω να τους ψηφίσω όλους για να μη μου πει μετά "α, δε με είχες βρει!". Θα του πω "μα σε είχα ψηφίσει, δες". Εκείνος θα κοιτάξει εκείνη την ώρα τις ψήφους του, χωρίς να κοιτάξει των υπολοίπων και θα πει "α, ναι παιδί μου"Ρε μπουμπούνα, δεν θα μάθεις έτσι ποιος είναι. Πρέπει να κάνεις έρευνα, πονηρές ερωτήσεις σε ανύποπτες στιγμές, να συνδυάσεις λόγια τους με γεγονότα, με τον τρόπο γραφής κλπ. Ίσως αυτή είναι η τελευταία δοκιμασία πριν αναλάβεις την δυναστεία του μπαμπά σου και πρέπει να φανείς έξυπνος.
Να συνδυάσω λέτε, ε;
Μήπως είναι ο iblis που ανέφερε ναυτικούς όρους;;
Εσείς, Καπετάνιο, ξέρετε;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.190
- Πόντοι
- 26.096
Και στο μεταξύ και έως ότου βρείτε τον πατέρα σας, θα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή φίλη σας για να την βγάλω γκόμενα;Θέλω να τους ψηφίσω όλους για να μη μου πει μετά "α, δε με είχες βρει!". Θα του πω "μα σε είχα ψηφίσει, δες". Εκείνος θα κοιτάξει εκείνη την ώρα τις ψήφους του, χωρίς να κοιτάξει των υπολοίπων και θα πει "α, ναι παιδί μου"
Να συνδυάσω λέτε, ε;
Μήπως είναι ο iblis που ανέφερε ναυτικούς όρους;;
Εσείς, Καπετάνιο, ξέρετε;
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.292
- Πόντοι
- 2.536
Εμ!Εσείς, Καπετάνιο, ξέρετε;
Και δε θα το αποκαλύψετε στον αυριανό εργοδότη σας;
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.308
- Πόντοι
- 3.656
Και ωρες να του κοβει να τα παιρνω εγω χρονια δεν με πειραζει...
Α ναι και καλο μηνα με υγεια πανω απ'ολα!!!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.262
- Πόντοι
- 12.756
Στην κόλαση εχουν κρατησει μια θεση για σενα , που εκμεταλευεσαι ηλικιωμένουςΚαι ωρες να του κοβει να τα παιρνω εγω χρονια δεν με πειραζει...
Α ναι και καλο μηνα με υγεια πανω απ'ολα!!!
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.308
- Πόντοι
- 3.656
Πες ενα καλο μηνα που μπηκες με τη χολη να σταζει αμεσως....Στην κόλαση εχουν κρατησει μια θεση για σενα , που εκμεταλευεσαι ηλικιωμένους
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.262
- Πόντοι
- 12.756
μηνας μπαινει μηνας βγαινει οταν γινεις καλος ανθρωπος θα ειναι καλός ο μήναςΠες ενα καλο μηνα που μπηκες με τη χολη να σταζει αμεσως....
Που σε επιασε ο πονος για ευχες καλου μηνα
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.308
- Πόντοι
- 3.656
Η καινοτομια σε ολο της το μεγαλειο...Και ο θείος @troubakhs έχει χιλιάδες δισεκατομμύρια.
Αν εννοείς για το χαρτόκουτο που λένε, άστο...
Μόνο τα κέρδη από την αλόη να βάλεις, φτάνει.
Αφού λοιπόν έχει τόσα λεφτά ο θείος τρουμπ, είναι ο μπαμπάς σου.
Εκτός απροόπτου...
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.308
- Πόντοι
- 3.656
Πετα κανα τσιτατο με κανα αγιο πουλχεριο και κανα ντοναλντ με φραπεδια να μας λεει καλο μηνα να μας το κανεις φεισμπουκ το νημαμηνας μπαινει μηνας βγαινει οταν γινεις καλος ανθρωπος θα ειναι καλός ο μήνας
Που σε επιασε ο πονος για ευχες καλου μηνα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.262
- Πόντοι
- 12.756
εσυ εισαι αυτος που μπηκες με ευχές και να μας το παιξεις ιστορία ..Πετα κανα τσιτατο με κανα αγιο πουλχεριο και κανα ντοναλντ με φραπεδια να μας λεει καλο μηνα να μας το κανεις φεισμπουκ το νημα
και τωρα πουλάς ειρωνίες .....
Ουτε 5 λεπτα δεν μπορεις να κρυψεις την κακία σου
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.308
- Πόντοι
- 3.656
Καμια ιστορια...μεσα απο την καρδια μου ευχομαι καλη υγεια στους ηλικιωμενους του νηματος...αλλα και στους νεοτερους!!!εσυ εισαι αυτος που μπηκες με ευχές και να μας το παιξεις ιστορία ..
και τωρα πουλάς ειρωνίες .....
Ουτε 5 λεπτα δεν μπορεις να κρυψεις την κακία σου
Απο που προεκυψε η κακια δεν καταλαβαινω...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΑΥΡΟΨΥΧΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΡΝΤΟΡ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.037
- Πόντοι
- 2.606
Ο μπαμπάς είχε σχέση με θάλασσα, λιμάνια, καράβια (έστω και αν τα χάζευε από μακριά)?Και δε θα το αποκαλύψετε στον αυριανό εργοδότη σας;
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.308
- Πόντοι
- 3.656
Tου το ειπα χθες...Ο μπαμπάς είχε σχέση με θάλασσα, λιμάνια, καράβια (έστω και αν τα χάζευε από μακριά)?
Τρουμπακης ειναι η πιο αξιοπιστη λυση!!!
Καλπαζει μαζι με τον θειο του...
Στο τελος να δεις που θα τα φαει ο ναυτης ολα!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις