Και πάντα με πρόσεχε...Ο Αρίσταρχος έλεγε για κάτι offshore εταιρείες
και έβαζε κάτι Μεταξά 5 αστέρων (μεταξύ μας...)
Καλό μήνα.
Και έχει εξαφανιστεί τελευταία...
Rod, είσαι διάνοια!
Καλό μήνα!
Και πάντα με πρόσεχε...Ο Αρίσταρχος έλεγε για κάτι offshore εταιρείες
και έβαζε κάτι Μεταξά 5 αστέρων (μεταξύ μας...)
Καλό μήνα.
Τώρα μην αρχίσεις πάλι τα φιλοσοφικά, Ζούμε συγκλονιστικές στιγμές στο νήμαΑντί να επικεντρωθούμε στις φίλες του Ωρίων που αν θα μπούνε εδώ δεν θα προλαβαίνουμε - ψάχνουμε το γενεαλογικό του δέντρο
Ας βάλω και αντίστοιχο άσμα
Εντάξει θα είμαι τύπος και υπογραμμος επίσης ο Ωρίων μπορεί να μου γνωρίσει μια φίλη του και να εξαγοράσει την σιωπή μου - είμαι πάντα πολύ δεκτικός σε αυτές τις προτάσεις - ψήφισα τον βαγγελα για πατέρα του ΩρίωνΤώρα μην αρχίσεις πάλι τα φιλοσοφικά, Ζούμε συγκλονιστικές στιγμές στο νήμα
ο Ωρίων κοντεύει να ανακαλύψει τον λογαριασμό του μπαμπά του στο μπου.
Κι εγώ αυτόν ψήφισα και τον Νηματοθέτη που είχαμε πει πιο παλιά ότι ο Ωρίων του μοιάζει.Εντάξει θα είμαι τύπος και υπογραμμος επίσης ο Ωρίων μπορεί να μου γνωρίσει μια φίλη του και να εξαγοράσει την σιωπή μου - είμαι πάντα πολύ δεκτικός σε αυτές τις προτάσεις - ψήφισα τον βαγγελα για πατέρα του Ωρίων
Κρίμα ο Ωρίων τον συμπαθούσε το λιντερ λόγο δουλειάς και παρακολούθηση κωλων στις παραλίες έχασα τα τεκταινόμενα αλλά θα επανέλθω ΚΑΙ επίσης θα λύσω και το μυστήριο της εξαφάνισης του ΑρίσταρχουΚι εγώ αυτόν ψήφισα και τον Νηματοθέτη που είχαμε πει πιο παλιά ότι ο Ωρίων του μοιάζει.
Ο Λήντερ αποκλείετε γιατί μετά που του δώσαμε το Νόμπελ καβάλησε το καλάμι
και μπαναρίστηκε
Πρέπει να βάλουμε όλα τα μέσα να βρούμε τον Αρίσταρχο, μέντιουμ, ταρώ, αστρική προβολή κλπΚρίμα ο Ωρίων τον συμπαθούσε το λιντερ λόγο δουλειάς και παρακολούθηση κωλων στις παραλίες έχασα τα τεκταινόμενα αλλά θα επανέλθω ΚΑΙ επίσης θα λύσω και το μυστήριο της εξαφάνισης του Αρίσταρχου
Μην ανησυχείς Ροντ το μυαλό του ανθρώπου για ένα πράμα φτιάχτηκε για την επίλυσή προβλημάτων ( ουπς φιλοσοφία μου ξέφυγε)Πρέπει να βάλουμε όλα τα μέσα να βρούμε τον Αρίσταρχο, μέντιουμ, ταρώ, αστρική προβολή κλπ
Δεν γίνεται και ερωτευμένος να είναι θα έμπαινε να πει ένα γεια
Διαλεχτε.Και στο μεταξύ και έως ότου βρείτε τον πατέρα σας, θα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή φίλη σας για να την βγάλω γκόμενα;
Ο νεαρός Αρίσταρχος ηράσθη!Κρίμα ο Ωρίων τον συμπαθούσε το λιντερ λόγο δουλειάς και παρακολούθηση κωλων στις παραλίες έχασα τα τεκταινόμενα αλλά θα επανέλθω ΚΑΙ επίσης θα λύσω και το μυστήριο της εξαφάνισης του Αρίσταρχου
Είμαι ένας ευάλωτος, ευαίσθητος και ρομαντικός ηλικιωμένος.Δηλαδή οι σφουγκοκολάρι οι & οι σπιούνοι σας...
Φεύ τι άλλο θα μας συμβεί στο μονοπάτι για την ανεύρεση γκόμενας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλό μήνα λατρεμένοοι μού κύριοι.
Ε ρε μπράβο, κονταροχτυπιέστε με τα σκόρ του @κωλο-γερος και @ΙζνογκουντΤο μεσημέρι απετέλεσε ένα απρόσμενο και ευχάριστο διάλειμμα από τον κάματο του βιοπορισμού!
εμενα μη με μπλεκεις με το @blizardeye ....ουτε με τον @κωλο-γερος
Για τον κ. @κωλο-γερος ξέρω περιμένει 1 φορά το χρόνο μήπως βρει την γουτσου γουτσουεμενα μη με μπλεκεις με το @blizardeye ....ουτε με τον @κωλο-γερος
Ειμαι ενα μικρο ταπεινο χαμομηλακι μπροστα τους
Yoga κάνει η κυρία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: