Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.265
- Πόντοι
- 2.586
εμενα μη με μπλεκεις με το @blizardeye ....ουτε με τον @κωλο-γερος
Ειμαι ενα μικρο ταπεινο χαμομηλακι μπροστα τους
εμενα μη με μπλεκεις με το @blizardeye ....ουτε με τον @κωλο-γερος
Για τον κ. @κωλο-γερος ξέρω περιμένει 1 φορά το χρόνο μήπως βρει την γουτσου γουτσουεμενα μη με μπλεκεις με το @blizardeye ....ουτε με τον @κωλο-γερος
Yoga κάνει η κυρία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι κάνει Τάι τσι, μια να σου ρίξει με τα κωλομέρια σε τελείωσεYoga κάνει η κυρία
Στις δημοκρατικές ψηφοφορίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα.Πάντως κάτι δεν μου ταιριάζει με την ψηφοφορία..είναι δυνατόν ο νηματοθετης να έχει ως πρώτη επιλογή τον εαυτό του? Μάλλον προσπαθεί να οδηγήσει σε αδιέξοδο τον φίλο μου ...
Παρακαλώ η ψηφοφορία να τεθεί υπό αμφισβήτηση, ευχαριστώ!
Δεν ψηφίζω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υποψιάζομαι νοθείαΣτις δημοκρατικές ψηφοφορίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Ο λαός αποφασίζει.
Παρόλο που σας εκτιμώ, εδώ κάπου κάνετε λάθος.Υποψιάζομαι νοθεία
Η διάθεση μου ήταν καθαρά χιουμοριστικηΠαρόλο που σας εκτιμώ, εδώ κάπου κάνετε λάθος.
Δεν υπάρχει συμφέρον και δόλος για νοθεία, αντιθέτως προσπαθούμε να βοηθήσουμε
τον αγαπητό @Ωρίων να βρει τον μπαμπά του στο μπου.κομ
Δεκτό, εντάξει ο Νηματοθέτης μπορεί να μας έχει ζαλίσει να του γνωρίσουμε μελαχρινήΗ διάθεση μου ήταν καθαρά χιουμοριστικη
Σκέφτηκα να τρολαρω λιγο τον αγαπητό μας νηματοθετη
Αν το αποκαλύψω και δεν φαίνεται καθαρά η μέθοδος που ακολούθησες για να φτάσεις στο σωστό συμπέρασμα, δεν θα γίνεις αυριανός εργοδότης. Ωστόσο μπορώ να βοηθήσω λίγο εάν κι εσύ με την σειρά σου γνωρίσεις κάποια μελαχρινή γυναίκα στο νηματοθέτη για να την βγάλει γκόμενα. Αν δεν έχεις κάποια έτοιμη, πάρε μια πίσω από τον Αγράμματο που αμφισβητεί τις κρυστάλλινες δημοκρατικές μας διαδικασίες.Και δε θα το αποκαλύψετε στον αυριανό εργοδότη σας;
Toσιαξα.Το μεσημέρι απετέλεσε ένα απρόσμενο και ευχάριστο διάλειμμα από τον κάματο του "βιοπορισμού"!
Ναι...σιγουρα...μονο που στην γειτονια πρεπει να κυκλοφορουμε με τσιγκινο σωβρακο.εμενα μη με μπλεκεις με το @blizardeye ....ουτε με τον @κωλο-γερος
Ο Αγράμματος μού έχει αποδείξει τη φιλία του την οποία εγώ τιμώ και δεν πρόκειται να του κάνω κάτι τέτοιο.Αν το αποκαλύψω και δεν φαίνεται καθαρά η μέθοδος που ακολούθησες για να φτάσεις στο σωστό συμπέρασμα, δεν θα γίνεις αυριανός εργοδότης. Ωστόσο μπορώ να βοηθήσω λίγο εάν κι εσύ με την σειρά σου γνωρίσεις κάποια μελαχρινή γυναίκα στο νηματοθέτη για να την βγάλει γκόμενα. Αν δεν έχεις κάποια έτοιμη, πάρε μια πίσω από τον Αγράμματο που αμφισβητεί τις κρυστάλλινες δημοκρατικές μας διαδικασίες.
Προσοχή τέτοιες αναζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες εκπλήξειςΟ Αγράμματος μού έχει αποδείξει τη φιλία του την οποία εγώ τιμώ και δεν πρόκειται να του κάνω κάτι τέτοιο.
Θα τον βρω χωρίς τη βοήθειά σας.
Βγαίνω να ψάξω.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ρώτησα το μέλος trelokotsidou εάν είναι ο πατέρας μου, όπως και άλλους και είναι ο μόνος που δεν ανταποκρίθηκε. Δε μου έκανε καν Like.
Αν υποψιαστώ ότι ο μπαμπάς μου, στο bou, έχει όνομα trelokotsidou θα αυτοαποκληρωθώ.