argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.191
- Πόντοι
- 9.297
Εμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί...Επιτέλους τον βρήκα!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι ο καλύτερος μπαμπάς!!
Εμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί...Επιτέλους τον βρήκα!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι ο καλύτερος μπαμπάς!!
Το είχε απωθημένο αλλά της το ξέκοψα ...ξανθιές θα βρίσκω στα μπουρδέλα αλλα στο σπίτι θέλω εσένα....αυτό είπα...Αν ο Αργύρης συζεί με μια ξανθιά αυτό σημαίνει ότι η Ζωζώ Σαπουντζάκη έβαψε τα μαλλιά της.
ΠληροφορίεςΘα μπορούσε να είναι η Νόρα Βαλσάμη.
Συνεπώς εσύ δεν συζείς με ξανθιά.Το είχε απωθημένο αλλά της το ξέκοψα ...ξανθιές θα βρίσκω στα μπουρδέλα αλλα στο σπίτι θέλω εσένα....αυτό είπα...
Επείσθη...
Είναι 68 ετών.Ο μπαμπάς πόσων ετών είναι?
Επίσης, πότε χάθηκε ο μπαμπάς?
Τι φτωχοί θα μας τρελάνετεΕμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί...
Τι πολλές μια είναι το Μαράκι από την Πάτρα και ξανθιά σαν το κουκλάκιΠολλές γνωριμίες και στο τέλος δεν θα μπορούμε να βολέψουμε τα ραντεβού
Μου έχει γνωρίσει και ο @Ωρίων μια ντουζίνα καστανές,Τι πολλές μια είναι το Μαράκι από την Πάτρα και ξανθιά σαν το κουκλάκι
Όχι βρε φυσική ξανθιά γαλανοματα - επίσης ΔΕΝ σου μιλάω διότι δεν μου έκανες προσφορά εξαγοράς της σιωπής μου θέλεις να με διώξουν από το ΠΑΣΟΚ για μη αποδοτικότητα πώς γίνεται ολοι οι πλούσιοι να είστε τόσο τσιφουτιδεςΜήπως είναι και μελαχρινή;
Έτσι είναι άμα είσαι τσιφούτης κάνεις κομπόδεμα,Όχι βρε φυσική ξανθιά γαλανοματα - επίσης ΔΕΝ σου μιλάω διότι δεν μου έκανες προσφορά εξαγοράς της σιωπής μου θέλεις να με διώξουν από το ΠΑΣΟΚ για μη αποδοτικότητα πώς γίνεται ολοι οι πλούσιοι να είστε τόσο τσιφουτιδες
Οι άνδρες ερωτεύονται ξανθιές αλλά παντρεύονται μελαχροινες ..καλλιτεχνική αδεια.Συνεπώς εσύ δεν συζείς με ξανθιά.
Με την ευκαιρία, σας εύχομαι καλούς απογόνους, Αργύρη μου
Χαχα ναι ναι να μήν λέμε ονόματα γιατί μας βλέπω κρεμασμένους σε μανταλάκια σε καμία ψηφοφορίαΈτσι είναι άμα είσαι τσιφούτης κάνεις κομπόδεμα,
μη λέμε τώρα ονόματα
Το έπιασεςΧαχα ναι ναι να μήν λέμε ονόματα γιατί μας βλέπω κρεμασμένους σε μανταλάκια σε καμία ψηφοφορία
Και καταλήγουν πάλι σε ξανθές μετά τον γάμοΟι άνδρες ερωτεύονται ξανθιές αλλά παντρεύονται μελαχροινες ..καλλιτεχνική αδεια.
ΕΤΣΙΙΙΙΙ...Και καταλήγουν πάλι σε ξανθές μετά τον γάμο
Να δείτε τι αποκλήρωση θα φάει το μέλος @troubakhs μου εάν αποδειχθεί ότι σεις, ως γιος μου, θα είστε ο μοναδικός κληρονόμος μου!Ο Αγράμματος μού έχει αποδείξει τη φιλία του την οποία εγώ τιμώ και δεν πρόκειται να του κάνω κάτι τέτοιο.
Θα τον βρω χωρίς τη βοήθειά σας.
Βγαίνω να ψάξω.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ρώτησα το μέλος trelokotsidou εάν είναι ο πατέρας μου, όπως και άλλους και είναι ο μόνος που δεν ανταποκρίθηκε. Δε μου έκανε καν Like.
Αν υποψιαστώ ότι ο μπαμπάς μου, στο bou, έχει όνομα trelokotsidou θα αυτοαποκληρωθώ.
Θα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή φίλη σας για να την βγάλω γκόμενα;Και καταλήγουν πάλι σε ξανθές μετά τον γάμο
Ναι, βέβαια!Στις δημοκρατικές ψηφοφορίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Ο λαός αποφασίζει.
Δεν το κουνάει;;;;Καλησπέρα και καλό μήνα γέροντες
ΥΓ: Κύριε @blizardeye η δίμετρη με τα μπλε μάτια δεν το κουνάει από Αθήνα.